لباس غواصی

موسسه فناوری ماساچوست با همکاری نیروی دریایی ارتش ایالات متحده موفق به ساخت یک بافت مصنوعی شده‌اند که مدت زیر آب ماندن غواصان در آب‌های سرد را سه برابر افزایش می‌دهد.

 به نقل از انگجت، حتی سخت‌کوش‌ترین غواصان هم نمی‌توانند با استفاده از پیشرفته‌ترین لباس‌های غواصی بیشتر از یک ساعت در آب سرد دوام بیاورند و این برای یک سرباز نیروی ویژه خوب نیست.

موسسه فناوری ماساچوست(MIT) یک راه حل ساده دارد؛ تقلید از بافت چربی که فوک‌ها و خرس‌های قطبی را در سرما مصون نگه می‌دارد.

آنها یک "لایه مصنوعی"(blubber) ساخته‌اند که وعده داده شده است که زمان شنا در آب سرد(زیر 50 درجه فارنهایت) را از یک ساعت به سه ساعت افزایش می‌دهد. این روش ترکیبی، از یک ماده تازه پردازش شده با کیسه‌های هوا ساخته شده است که سرما را دور نگه می‌دارد.

تیم سازنده با جایگزین کردن گاز سنگین مانند آرگون، کریپتون یا زنون به جای هوا در لباس پلیمری غواصی شروع کرد. این طرح، کیسه‌های هوای معمولی را در لباس غواصی با گازهای سنگین جایگزین می‌کند که رسانایی حرارتی بسیار کمی دارند.

این کار نه تنها مدت غواصی را افزایش می‌دهد، بلکه نیاز به یک پمپ، لباس مخصوص و یا روش‌های دیگری که می‌تواند خطرناک باشد، ندارد.

تیم مهندسان MIT این فرایند را با کمک نیروی دریایی ایالات متحده توسعه داده است و از آن در مأموریت‌های سری در آب‌های قطب شمال و یا در زمستان استفاده خواهد شد.

این لباس می‌تواند برای خدمه تعمیر و نگهداری زیردریایی، شناگران مسیرهای طولانی و حتی موج‌سواران مفید باشد و حتی ممکن است در آب‌های غیر سرد هم کارایی داشته باشد.

دانشمندان در حال بهبود این لباس هستند تا طراحی بسیار نازک‌تری داشته باشد. این امر می‌تواند برای ورزشکاران مفید باشد و یا غواصانی که می‌خواهند زیر آب راحت‌تر باشند را جذب کند.



تاريخ : سه شنبه 29 خرداد 1397برچسب:, | | نویسنده : مقدم |

 

مریخ

تاکنون اخبار متعددی راجع به اعزام انسان به "مریخ" از طرف شرکت‌های فضایی مختلف شنیده‌ایم. در همین راستا، یکی از فضانوردان بازنشسته ناسا معتقد است که امکان اعزام انسان به "مریخ" میسر نخواهد شد.

به نقل از تک تایمز، "کریس هدفیلد"(Chris Hadfield) فضانورد کانادایی و بازنشسته ناسا، یکی ازافرادی است که معتقد است، انسان‌ها هنوز آماده عزیمت به "مریخ" نیستند.

"هدفیلد" که اولین فضانورد کانادایی است که در فضا پیاده‌روی کرده است اظهار کرد، "ناسا" و شرکت‌های حوزه هوا و فضا از قبیل"اسپیس ایکس" و "بلو اوریجین" احتمالا در آینده قادر نخواهند بود که انسان‌ها را به سلامت به "مریخ" اعزام کنند.

وی گفت: هیچ‌گونه موشکی نمی‌تواند بشر را به اعماق فضا ببرد.

هدفیلد افزود، مردم قادر به تحمل فاصله طولانی بین زمین و سیاره سرخ نخواهند بود.

وی همچنین هشدار داد، سفرهای فضایی بسیار مخاطره آمیز است و ممکن است برخی از مردم نتوانند در این سفرها زنده بمانند.

"هدفیلد" ادامه داد، بهتر است نخست ربات‌هایی را به مریخ ارسال کنیم تا اطلاعات بیشتری راجع به این سیاره کشف کنیم.

پیش از این شرکت "آکسیوم"(Axiom) اعلام کرد که قصد دارد قطعات اولین ایستگاه فضایی خصوصی را تا سال ۲۰۲۰ به فضا فرستاده و از آن برای کاربردهای مختلف از جمله ساخت تجهیزات در فضا استفاده کند.

این شرکت اعلام کرده بود که هزینه هر سفر فضایی مسافران به فضا ۵۵ میلیون دلار است و این مسافران باید پیش از اعزام، ۱۵ هفته در مرکز فضایی "جانسون" آموزش لازم را ببینند.



تاريخ : سه شنبه 29 خرداد 1397برچسب:, | | نویسنده : مقدم |

هنگامی که اپل آخرین پرچم‌دار خود یعنی آیفون ۱۰ را معرفی کرد، حرف و حدیث‌ بسیاری در مورد آن مطرح شد. از یک طرف برخی کاربران آیفون ۱۰ را گوشی شگفت انگیز و محبوب می‌دانستند و از سوی دیگر، برخی معتقد بودند که برچسب قیمت ۱۰۰۰ دلاری برای این گوشی واقعا بالا است.

با وجود همه‌ی حاشیه‌های بازار و قیمت بالا، آیفون ۱۰ در سه‌ماهه‌ی اول سال ۲۰۱۸ فروش خوبی داشت؛ ولی به نظر می‌رسد کوپرتینویی‌ها تصمیم گرفته‌اند در سال جاری میلادی، آیفون‌های ارزان‌قیمت‌تری به بازار عرضه ‌کنند. به گزارش نشریه‌ی وال استریت‌ ژورنال، حجم سفارش نمایشگر ال‌سی‌دی از سوی شرکت اپل بیشتر شده است؛ تعداد بیشتر نمایشگر LCD به معنی تولید بیشتر آیفون مجهز به نمایشگر ارزان‌قیمت‌تر و در نهایت عرضه‌ی آیفون ارزا‌ن‌تر به بازار است. قیمت تمام‌شده‌ی گوشی‌های آیفون با نمایشگر ال‌سی‌دی به‌مراتب کمتر از آیفون با نمایشگر اولد است. پیش از این نیز در خبر دیگری گفته شد که آیفون‌های ۲۰۱۸ با قیمتی ارزان‌تر معرفی می‌شوند.

آیفون 10

 

البته کوپرتینونشین‌ها به‌صورت مستقیم درباره‌ی طرح‌ها و برنامه‌های خود صحبتی نکرده‌اند. اپل تنها اعلام کرد که در سه‌ماهه‌ی اول سال ۲۰۱۸، آیفون ۱۰ پرفروش‌ترین گوشی این برند بوده است. با این وجود تحلیلگران بازار معتقدند که بیشتر فروش اپل مربوط به آیفون‌ با نمایشگر LCD است. افزایش تولید آیفون مجهز به نمایشگر ال‌سی‌دی به معنی عدم توجه اپل به تولید آیفون با نمایشگر اولد نیست و این شرکت چشم‌اندازهای آتی خود را تغییری نداده است. پیش از این گفته شده بود که آیفون‌های ۲۰۱۹ اپل با نمایشگر اولد عرضه می‌شوند. از بین سه گوشی هوشمندی که کوپرتینویی‌ها امسال رونمایی می‌کنند، دو گوشی آیفون با نمایشگر اولد همراه خواهند بود و تنها یکی از سه محصول جدید اپل، با نمایشگر ال‌سی‌دی معرفی خواهد شد. با این وجود، طبق آخرین خبرهای منتشرشده، حجم تولید آیفون با نمایشگر LCD بیشتر از تولید آن با نمایشگر اولد خواهد بود.

آیفون 10

دلیل این تصمیم تا حدی روشن است؛ نمایشگر ال‌سی‌دی قیمت پایین‌تری نسبت به اولد دارد و در نتیجه قیمت تمام‌شده آیفون با LCD کمتر از نمایشگر اولد می‌شود. بر اساس بررسی‌های اپل، کاربران گرایش بیشتری به خرید آیفون‌های ارزان‌قیمت‌تر دارند و بالطبع اپل سعی می‌کند تا حد امکان نیاز کاربر را در نظر بگیرد. بی‌شک یکی از دلایل قیمت بالای آیفون ۱۰، نمایشگر اولد آن است. بر اساس بررسی برخی تحلیلگران، قیمت نمایشگر اولد آیفون ۸، حدود ۱۰۰ دلار و قیمت نمایشگر ال‌سی‌دی آیفون ۸ حدود ۴۰ دلار است که تفاوت قیمت‌ها به‌خوبی علت گران بودن آیفون‌های مجهز به نمایشگر اولد را نشان می‌دهد. 

اکثر کاربران، بیشتر از آنکه بخواهند به جنس نمایشگر توجه کنند، به طراحی ظاهری آیفون دقت می‌کنند. کوپرتینویی‌ها معتقدند که بیشتر خریداران، تمایل دارند گوشی با طراحی نزدیک به آیفون ۱۰ داشته باشند. به همین دلیل، اپل تصمیم گرفته است گوشی‌های جدید امسال خود را با طراحی پایه‌ی شبیه به آیفون ۱۰ به بازار معرفی کند.

اگر این گفته واقعا صحت داشته باشد، باید شاهد پایانی بر تولید آیفون با طراحی مشابه آیفون ۸ باشیم. از زمان معرفیآیفون ۶، شاهد  طراحی جدیدی در گوشی‌های آیفون بودیم که با رونمایی از آیفون ۱۰ تغییر کرد. هنوز تغییر استراتژی طراحی آیفون‌های جدید به‌صورت قطعی مشخص نشده است؛ ولی ظاهرا شاهد تغییراتی در طراحی آیفون‌های آتی نسبت به مدل‌های قبل از آیفون ۱۰ خواهیم بود. طراحی پایه‌ی آیفون ۸، آیفون ۷ و آیفون ۶ تقریبا شبیه به یکدیگر است؛ ولی آیفون ۱۰ طراحی متفاوتی دارد. صرف نظر از مقایسه‌ی گوشی‌های اندروید با iOS، آیفون ۱۰ یکی از زیباترین گوشی‌های بازار است.

آیفون 10 / آیفون ایکس / iPhone X

برای مطالعه‌ی تمام مطالب مرتبط با گوشی‌های جدید اپل شامل مشخصات فنی، قیمت، تصاویر و ویدیوی نگاه نزدیک،
به صفحه‌‌های آیفون 10 / iPhone X یا آیفون 8 یا آیفون 8 پلاسمراجعه کنید.



تاريخ : سه شنبه 29 خرداد 1397برچسب:, | | نویسنده : مقدم |

اپل با انتخاب کارتون سالون (Cartoon Saloon) به‌عنوان مجری ساخت یک انیمیشن خبرساز شد.کارتون سالون استودیویی است که از بیست سال پیش در جنوب شرقی ایرلند و شهر توریستی کیلکنی فعالیت می‌کند؛ شهری که با دنیای سینما و فیلم بیگانه نیست و در نوامبر هر سال میزبانی فستیوال فیلم اروپا را بر عهده دارد.  کارتون سالون به‌طور جدی مشغول ساخت آثار تلویزیونی و سینمایی است که در این میان انیمیشن‌های مطرحی همچون آواز دریا (Song of the Sea)، راز کلر (Secret of Kells) و نان‌آور (The Breadwinner) باعث شده نام این شرکت و شهر ایرلندی بر سر زبان‌ها بیافتد. البته کارتون سالون در تولید سریال هم سابقه درخشانی دارد و رزومه همکاری آن با نت‌فلکیس نیز موفق و در خور توجه است.

 

اپل و استودیوی ایرلندی

انیمیشن آواز دریا اثر تام مور در سال ۲۰۱۵ در لیست نامزدهای دریافت جایز اسکار قرار گرفت. نام تام مور پی‌شتر در این لیست و البته در سال ۲۰۱۰ با انیمیشن راز کلر دیده‌ شده بود. انیمیشن زیبای راز کلر مورد توجه بسیاری قرار گرفت و برای تام مور و شهر کیلکنی و شرکت کارتون سالون اعتبار مناسبی فراهم کرد؛ تا آنجایی که انیمیشن آواز دریا با حمایت مالی چند کشور ساخته شد. در سال ۲۰۱۷ کارتون سالون همراه کارگردان دیگری با نام نورا تومی و انیمیشن نان‌آور (The Breadwinner) که نام اصلی آن پروانه است و به زندگی دختری در افغانستان می‌پردازد، در لیست نامزدهای جوایز اسکار قرار گرفت و نام شرکت ایرلندی در دنیای هنر بر سر زبان‌ها افتاد؛ اما این‌بار با خبرهایی از بلومبرگ، ماجرا رنگ و بوی دیگری پیدا کرده است. بلومبرگ از علاقه‌مندی اپل، غول تکنولوژی سخت‌افزار و نرم‌افزار دنیا برای مشارکت با این شرکت ایرلندی گزارش‌هایی منتشر کرده که توجه‌ها را از همه جهان به کارتون سالون جلب کرده است.

اپل و استودیوی ایرلندی

به گزارش بلومبرگ، مذاکراتی خصوصی بین اپل و کارتون سالون درباره نهایی شدن قرارداد حق انتشار یک فیلم ساخته‌نشده در حال انجام است. بلومبرگ هیچ جزئیاتی در مورد اینکه این فیلم در مورد چه چیزی خواهد بود یا نام آن چه خواهد بود، بیان نکرده است. این فیلم احتمالاً تا سال دیگر پخش نخواهد شد؛ ولی اپل از هم‌اکنون به دنبال خرید حق توزیع فیلم در ایالات‌متحده و بعضی از کشورها است. البته این قرارداد هنوز بسته نشده است و می‌تواند هیچ‌وقت هم‌بسته نشود؛ اما این ماجرا نشان بارزی از جاه‌طلبی‌های جدید اپل است. اپل می‌خواهد با پشتوانه هنگفت سرمایه خود وارد بازار پررونق ویدیوی آنلاین شود و این خبر خوبی برای نت‌فلیکس، آمازون و گوگل نیست. هم‌زمان اپل چند قرارداد برای شبکه‌های تلویزیونی و فیلم مستند هم منعقد کرده؛ اما تاکنون نام هیچ کدام فاش نشده است.

اپل و استودیوی ایرلندی

 

باوجود آیتونز که محبوب‌ترین فروشنده موزیک در دنیای دیجیتال به‌حساب می‌آید، ورود به بازار فروش آنلاین ویدیو باید هم برای شرکت اپل جذاب باشد. آن‌ها این تجربه را با برنامه سیاره اپلیکیشن‌ها (Planet of the Apps) داشته‌اند و البته به این نتیجه رسیده‌اند که باید گام‌های محکم‌تری برای رقابت در عرصه محصولات تصویری بردارند. با حضور و استخدام جیمی ارلیچو زک ون آمبورگ (از مدیران موفق و خلاق صنعت تلویزیون) در اپل و خرج بودجه حداقل یک‌ میلیاردی در طی یک سال، تشخیص هدف‌گذاری شرکت اپل برای تسخیر قلب بازار پررونق ویدیو کار سختی نیست. در سمت دیگر، استودیوهای هالیوودی و شرکت‌های پخش ویدیوی آنلاین، سالانه میلیاردها دلار صرف تولیدات جدید خود می‌کنند تا در عرصه رقابت دست بالا را داشته باشند؛ اما وقتی صحبت از رقیبی همانند اپل پیش می‌آید که روی گنج تکنولوژی و خلاقیت نشسته است و ثروت هنگفتی برای سرمایه‌گذاری در اختیار دارد، این برتری تا به چه زمانی ادامه خواهد داشت؟ اپل می‌تواند با هر شرکت سرگرمی که بخواهد، پای میز مذاکره بنشیند و حتی برای خرید کامل آن اقدام کند؛ آن‌هم با شیوه مذاکره خاص اپلی‌ها که ریشه در اعتمادبه‌نفس فوق‌العاده و جیب پرپولشان دارد.

در این میان صبحت و قراردادنویسی با کارتون سالون تنها بخشی از یک بلندپروازی جاه‌طلبانه در صنعت محصولات تصویری است. اپل در مورد چگونگی توزیع  محصولات جدیدش صحبتی نکرده است؛ ولی راه‌اندازی اپل تی‌وی در سال ۲۰۱۶ که در آیفون و آیپد نیز در دسترس است و به آینده تلویزیون شهره شده، نشان می‌دهد که اپل برای شیوه توزیع خود وابسته به یک شرکت خارجی نخواهد بود. خبرهایی از آماده‌سازی اپل برای راه‌اندازی یک تلویزیون با بودجه سنگین در سال ۲۰۱۹ شنیده می‌شود. اجرای پروژه‌هایی سریالی همچون اقتباس از اثر جاویدان ایزاک آسیموف به نام بنیاد (Foundation) نیز خبر از برنامه گسترده اپل در سال آتی برای کاربران و حتی فراتر از آن برای انقلابی در صنعت ویدیودارد.

 

اپل و استودیوی ایرلندی

به‌جرئت می‌توان گفت استیو جایز (خالق اپل) در دنیای انیمیشن نیز جایگاهی والایی دارد. او با خرید زیرمجموعه خلاق و پویایی از شرکت جرج لوکاس، نام پیکسار را بر سر زبان‌ها انداخت؛ پیکسار سازنده انیمیشن جریان‌ساز داستان اسباب‌بازی (Toy Story) در سال ۱۹۹۵ با کمک دیزنی است. داستان اسباب‌بازی که اولین انیمیشن بلند پیکسار بود، دنیای انیمیشن را وارد تجربه‌ای جدید و شگفت‌آور کرد؛ تا جایی که تصمیم گرفته شده است در سال ۲۰۱۹ قسمت جدیدی از این انیمیشن به علاقه‌مندان ارائه شود. اکنون داستان اسباب‌بازی توسط بنیاد فیلم آمریکا در شمار ۱۰ فیلم برتر انیمیشن جهان شمرده می‌شود. امروز شرکت پیکسار صاحب جدیدی به نام کمپانی دیزنی دارد و باب ایگر که مدیرعامل والت دیزنی است، در پشت میز هیئت‌مدیره شرکت اپل نیز یک صندلی برای خود دارد. پس همکاری با متفکران اپل برای انیمیشن‌سازان خلاق، خوش‌یمن و موفقیت‌آمیز بوده است.

اپل و استودیوی ایرلندی

 

گزارش‌ شده است که اپل بودجه‌ای یک‌ میلیارد دلاری برای این کار به جریان انداخته است و خرید یک فیلم انیمیشن زیبا می‌تواند گزینه مناسبی برای موفقیت در این سرمایه‌گذاری باشد. توافق با یک شرکت انیمیشن‌سازی با فیلم‌های که جوایز زیادی برده‌اند و البته نامزد دریافت جایزه اسکار هم بوده‌اند و خرید حق توزیع یک فیلم نشان می‌دهد که اپل دوست دارد در مراسم اسکار نیز بدرخشد. این ماجرا خبر از ادامه جهت‌گیری و علاقه‌مندی اپل برای مشارکت و حضور جدی در بازار فیلم می‌دهد؛ تلاشی که هدف آن کسب جایگاهی بالا و درخور جاه‌طلبی اپل و زیبایی هنر انیمیشن بر پرده نقره‌ای سینما بعلاوه بوسه‌ای بر تندیس اسکار است.



تاريخ : سه شنبه 29 خرداد 1397برچسب:, | | نویسنده : مقدم |

زدتی‌ای چند پیش با عرضه‌ی گوشی تاشو اکسون ام (Axon M) به همراه دو نمایشگر ۵.۲ اینچی FullHD، توجهات را به این نوآوری تازه‌ی خود جلب کرد. ساخت اکسون ام حرکت جسورانه‌ای از جانب زدتی‌ای بود؛ اما این گوشی تاشو نتوانست به فروش خوبی دست پیدا کند. اکنون به نظر می‌رسد سامسونگ بین سال‌های ۲۰۱۵ تا ۲۰۱۶ ایده‌ای مشابه در سر داشت؛ اما در نهایت تصمیم به لغو آن گرفت.

به‌تازگی تصاویر گوشی تاشوی لغوشده‌ی سامسونگ با نام پروژه وی (Project V) منتشر شده که شماره مدل آن SM-G929F است. گوشی‌های گلکسی اس ۶ و گلکسی اس ۷ به‌ ترتیب دارای شماره مدل‌ SM-G925x و SMG930x هستند؛ در نتیجه این گوشی احتمالا بین سال‌های ۲۰۱۵ و ۲۰۱۶ در دست توسعه بوده است. علاوه بر این، ظاهر قدیمی آیکون پلی استور و همچنین تاریخ ویجت صفحه‌ی خانگی که روز چهارشنبه، هفتم ژانویه را نمایش می‌دهد، بیانگر ساخت این گوشی در بین همان سال‌ها است.

 

پایه‌ی اصلی پروژه‌ی وی همانند اکسون ام زدتی‌ای قدری ضخیم‌تر است و روی قسمت نازک‌تر تا می‌شود. نمای کلی گوشی یادآور گلکسی اس ۶ با همان طراحی اصلی است که از درگاه‌های قسمت پایین می‌توان به آن پی برد. دکمه‌های خازنی برنامه‌های اخیر و بازگشت نیز ما را یه یاد گوشی‌های قدیمی سامسونگ می‌اندازند. این گوشی تنها از یک دوربین و یک فلش بهره می‌برد که برای یک گوشی تاشو امری معمول به‌حساب می‌آید.

در نهایت نسبت تصویر گوشی در مقایسه با نمونه‌های امروزی تاریخ‌گذشته محسوب می‌شود؛ اما همان‌طور که افشاکننده‌ی این تصاویر در توییتر اشاره کرده، پروژه‌ی وی سامسونگ لغو شده است و قرار نیست هرگز به بازار عرضه شود. با این حال، از چندی پیش شایعات مختلفی درباره‌ی گوشی تاشوی تازه‌ای از سامسونگ می‌شنویم. شاید غول فناوری کره‌ای سرانجام خود را برای عرضه‌ی گوشی تاشوی دیگری با ظاهر بهبودیافته‌ آماده کرده است.



تاريخ : سه شنبه 29 خرداد 1397برچسب:, | | نویسنده : مقدم |

 

دانشگاه

برترین رشته‌های دانشگاهی جهان تا پایان سال 2017، از نظر درآمد و رضایت شغلی مشخص شدند.

امروزه، میزان تقاضای مدارک دانشگاهی، علاوه بر ارزش علمی، به میزان درآمد آنها نیز بستگی دارد. با افزایش تعداد افراد تحصیلکرده، تمایل شرکت‌ها به استخدام افرادی با تحصیلات دانشگاهی بالا، افزایش می‌یابد و در مقابل، فارغ‌التحصیلان دانشگاهی نیز در پی کسب درآمد بالاتر و رضایت شغلی بیشتر هستند.

پژوهشی که در پایان سال 2017 در آمریکا انجام شد، برترین رشته‌های دانشگاهی را از نظر میزان درآمد و رضایت شغلی مشخص کرد.

"مهندسی پزشکی" (Biomedical engineering)

مهندسی پزشکی، تلفیقی از علوم مهندسی و پزشکی است تا نیازهای پزشکی را در زمینه ساخت و نگهداری تجهیزات و نیز ابداع ابزارهای پزشکی برای کاربردهای پیشگیری، تشخیص و درمان بیماری‌ها برطرف کند. این رشته، علوم فنی و مهندسی را برای کمک به پزشکان در تشخیص و درمان بیماری‌ها به کار می‌گیرد.

میزان درآمد فارغ‌التحصیلان این رشته تا پایان سال 2017، بین 62.700 تا 104 هزار دلار و میزان رضایت شغلی آنان، تا 75 درصد گزارش شده است.

"کاردرمانی" (Occupational therapy)

کاردرمانی، استفاده درمانی از کارها و فعالیت‌های روزمره زندگی برای افراد و گروه‌ها با هدف تسهیل مشارکت آن‌ها در نقش‌های زندگی و موقعیت‌های منزل، مدرسه، محیط کار و اجتماع است. خدمات کاردرمانی با هدف ارتقای سلامت و بهزیستی و برای کسانی که دچار یا در خطر بیماری، ضایعه، اختلال، عارضه، نقص، ناتوانی، محدودیت فعالیت یا محدودیت در مشارکت هستند، ارائه می‌شود.

میزان درآمد حاصل از این رشته در سال 2017، بین 49.532 تا 84.970 هزار دلار بوده و همچنین، رشد این رشته از سال 2014 تا 2024، 27 درصد ذکر شده است.

"مهندسی سازه" (Structural engineering)

مهندسی سازه، بخشی از مهندسی عمران و مهندسی هوافضا است. مهندسی سازه، گرایشی از مهندسی است که با طراحی سیستم‌های سازه‌ای، در پی ایجاد مقاومت در برابر نیروهای گوناگون وارد بر سازه است. مهندسی سازه، عمدتا با طراحی ساختمان‌ها و سازه‌های غیر ساختمانی سر و کار دارد و همچنین، نقش مهمی در طراحی ماشین آلات و در تاثیر یکپارچگی سازه‌ای بر ایمنی و اطمینان‌پذیری ماشین، ایفا می‌کند.

میزان درآمد این رشته در سال 2017، بین 58.700 تا 104 هزار دلار و میزان رضایت از آن تا 71 درصد گزارش شده است.

"پزشکیاری" (Physician assistant studies)

پزشکیار، عضوی از گروه سلامت است که زیر نظر پزشک، در بررسی‌های پزشکی و آزمایشگاهی فعالیت می‌کند.

درآمد پزشکیاران در سال 2017، بین 85.200 تا 103 هزار دلار و میزان رضایت آنها تا 85 درصد گزارش شده است.

"مهندسی محیط زیست" (Environmental engineering)

مهندسی محیط زیست، کاربرد علوم مهندسی برای بررسی و ارزیابی شرایط و بهبود محیط زیست است. این علوم، در امور اجرائی و ساختمانی در زمینه طرح‌های عمرانی زیر بنایی، شهری، صنعتی و مسکونی کاربرد دارند. تخریب محیط‌های طبیعی و افزایش درصد آلودگی‌های گوناگون ناشی از اجرای طرح‌های زیر بنایی و صنعتی به‌خصوص در نواحی شهری و روستایی و به خطر انداختن منابع طبیعی و انسانی، از مسائل مورد توجه در مهندسی محیط زیست هستند.

رشد این رشته از سال 2012 تا 2022، 15 درصد پیش‌بینی شده و میزان درآمد فارغ‌التحصیلان آن تا سال 2017، 53.900 تا 92.800 هزار دلار گزارش شده است.

"توسعه وب"(Web development)

به هرگونه فعالیتی که به توسعه یک وبگاه بر روی وب جهان‌گستر یا یک شبکه اینترانت منجر شود، توسعه وب می‌گویند. توسعه وب، از توسعه ساده‌ترین برگه‌های ایستا(Static Pages) با محتوای متن ساده تا پیچیده‌ترین نرم‌افزارهای مبتنی بر وب، تجارت‌های الکترونیکی یا خدمات شبکه‌های اجتماعی را شامل ‌می‌شود.

رشد این رشته از سال 2014 تا 2024، 27 درصد تخمین زده شده و میزان درآمد فارغ‌التحصیلان آن تا سال 2017، بین 37.800 تا 84.900 هزار دلار بوده است.

" مهندسی مکانیک پرواز" (Aeronautical enjeneering)

مکانیک پرواز، بخشی از دانش مکانیک است که به قانون‌های فیزیکی حاکم بر وسایل پرنده مانند هواپیما می‌پردازد.

درآمد فارغ‌التحصیلان این رشته تا سال 2017، بین 63 تا 113 هزار دلار گزارش شده و میزان رضایت از آن، تا 61 درصد بوده است.

"علوم رایانه و ریاضیات" (computer science and mathematics)

امروزه، فرصت‌های شغلی بسیاری برای دانشجویان "علوم، فناوری، مهندسی و ریاضیات" (STEM) فراهم است که حرفه‌های مربوط به فناوری و داده‌های ریانه‌ای، مهندسی نرم‌افزار، برنامه‌نویسی رباتیک، تحلیل اعداد و مشاغلی از این دست را در بر می‌گیرد.

میزان رضایت شغلی فارغ‌التحصیلان این رشته‌ها، تا 36 درصد و میزان درآمد آنها بین 63.500 تا 111 هزار دلار گزارش شده است.

"پرستاری" (Nursing)

پرستار، فردی است که در زمینه اصول علمی و مهارتهای حرفه‌ای مراقبت، درمان و آموزش بیماران تحصیل کرده و در آن مهارت داشته باشد.

میزان درآمد پرستاران تا پایان سال 2017، بین 71.728 تا 113.050 هزار دلار گزارش و رشد آن از سال 2014 تا 2024، 30 درصد پیش‌بینی شده است.

لازم به ذکر است که این پژوهش، در رابطه با شرایط و بازار کار آمریکا در سال 2017 صورت گرفته و در نتیجه ممکن است هر سال با توجه به شرایط جدید، تغییر کند.



تاريخ : سه شنبه 29 خرداد 1397برچسب:, | | نویسنده : مقدم |

به نقل از پایگاه اینترنتی شبکه الجزیره، ایتالیا از حضور در رقابت‌های جام جهانی فوتبال 2018 روسیه بازماند. با این حال، علاوه بر حضور تعدادی از داوران ایتالیایی در این دوره از رقابت ها، نماینده دیگری از ایتالیا در روسیه حضور دارد که همان کاپ جام جهانی است.

کاپ ایتالیایی بدون حضور تیم ایتالیا در جام جهانی روسیه+تصاویر

« پادرنو دونیانو» شهر کوچکی در میلان ایتالیا است که صرفا به واسطه کارخانه‌ای با دیوارهای صورتی معروف است. کارگاه طلاسازی «برتونی» در این شهر وظیفه مهمی را در قبال بازی‌های جام جهانی فوتبال بر عهده دارد. فیفا در سال 1971، از میان 53 طرح ارائه شده برای کاپ جام جهانی، طرح «سیلویو گازاینگا»، طراح ایتالیایی مورد تایید خود را پذیرفت و در همان سال با پرداخت یک میلیون فرانک سوئیس به کارگاه ایتالیایی برتونی، اولین کاپ تمام طلای جام جهانی ساخته شد.

کاپ ایتالیایی بدون حضور تیم ایتالیا در جام جهانی روسیه+تصاویر

جام اصلی 35 سانتی متر ارتفاع  و 6.175 کیلوگرم وزن دارد. کاپ اصلی جام جهانی از 4.9 کیلوگرم طلا و دو لایه سنگ مرمر سبز ساخته شده است. هر چهار سال یکبار، یک نسخه برنجی از کاپ در کارگاه برتونی ساخته می‌شود و به فدراسیون فوتبال ارسال می‌شود تا به تیم پیروز اعطا گردد.

کاپ ایتالیایی بدون حضور تیم ایتالیا در جام جهانی روسیه+تصاویر

کاپ ایتالیایی بدون حضور تیم ایتالیا در جام جهانی روسیه+تصاویر

کاپ ایتالیایی بدون حضور تیم ایتالیا در جام جهانی روسیه+تصاویر

کاپ ایتالیایی بدون حضور تیم ایتالیا در جام جهانی روسیه+تصاویر

کاپ ایتالیایی بدون حضور تیم ایتالیا در جام جهانی روسیه+تصاویر

کاپ ایتالیایی بدون حضور تیم ایتالیا در جام جهانی روسیه+تصاویر

کاپ ایتالیایی بدون حضور تیم ایتالیا در جام جهانی روسیه+تصاویر

کاپ ایتالیایی بدون حضور تیم ایتالیا در جام جهانی روسیه+تصاویر

کارگاه برتونی همچنین وظیفه ساخت مدال‌های طلا، نقره و برنز جام جهانی را دارد. مدال‌ها بر اساس قالب‌ها و به صورت دستی و سنتی ساخته می‌شوند. پس از پایان مراحل ساخت، مدال‌ها با الکل تمیز می‌شوند تا درخشندگی خود را حفظ کنند.

کاپ ایتالیایی بدون حضور تیم ایتالیا در جام جهانی روسیه+تصاویر

کاپ ایتالیایی بدون حضور تیم ایتالیا در جام جهانی روسیه+تصاویر

کاپ ایتالیایی بدون حضور تیم ایتالیا در جام جهانی روسیه+تصاویر

کاپ ایتالیایی بدون حضور تیم ایتالیا در جام جهانی روسیه+تصاویر

این کارگاه، جام‌های سوپرکاپ لیگ قهرمانان اروپا و لیگ اروپا را نیز می‌سازد.

کاپ ایتالیایی بدون حضور تیم ایتالیا در جام جهانی روسیه+تصاویر

 



تاريخ : سه شنبه 29 خرداد 1397برچسب:, | | نویسنده : مقدم |

اخترشناسان ستاره‌ها، کهکشان‌ها، ستاره‌های دنباله‌دار و سیاهچاله‌های بی‌شماری را کشف کرده‌اند. اما آیا سیاراتی با تمدن‌های پایدار هم وجود داشته‌اند؟ یا آیا تمامی تمدن‌ها، سرانجام محکوم به نابودی هستند؟

آدام فرانک که اخیرا، کتابی با عنوان «نور ستارگان: دنیاهای بیگانگان و سرنوشت زمین (Light of the Stars: Alien Worlds and the Fate of the Earth)» منتشر کرده‌، در این مورد، می‌گوید:

 اخترزیست‌شناسی بررسی حیات و احتمالات آن در سیارات است.

فرانک پژوهشگر ارشد پژوهش جدیدی است که به‌تازگی در ژورنال Astrobiology منتشر شده است. او و همکارانش در پژوهش خود اشاره کرده‌اند که بحث‌های مربوط به تغییرات اقلیمی به‌ندرت در چنین زمینه‌ی گسترده‌ای مطرح شده‌اند؛ اما شاید این اولین باری در تاریخ جهان نباشد که یک سیاره و زیست‌کره‌ی آن به فاجعه‌ای شبیه به آنچه انسان‌ها در زمین مسبب آن بوده‌اند، دچار می‌شود.

فرانک می‌گوید:

اگر ما اولین تمدن جهان نباشیم، بدان معنا خواهد بود که احتمالا قوانین فیزیکی بر سرنوشت تمدن جوانی همچون تمدن ما، حکم‌فرماست.

چهار سناریو

با افزایش جمعیت یک تمدن، استفاده از منابع سیاره هم بیشتر و بیشتر می‌شود و با مصرف منابع سیاره، شرایط سیاره تغییر می‌کند. به‌طور خلاصه، سرنوشت تمدن‌ها و سیارات از هم جدا نیست؛ این دو به‌هم وابسته‌اند و با هم تحول پیدا می‌کنند و اساسا، سرنوشت تمدنی مانند ما، به‌نحوه‌ی استفاده از منابع سیاره بستگی دارد.

واکنش زمین نسبت به تمدن بشری، تغییرات اقلیمی بوده است

فرانک و همکارانش با استفاده از مدل‌های ریاضی بر پایه‌ی فروپاشی تمدن‌های زمینی (همچون تمدن ساکنان جزیره ایستر)، چگونگی ظهور و سقوط و تبدیل منابع سیاره‌ای به انرژی را در تمدن‌های فضایی شبیه‌سازی کردند. آدام فرانک در بیانیه‌ای گفت:

تغییرات اقلیمی ممکن است در تمامی کیهان عمومیت داشته باشند؛ بر اساس قوانین فیزیک، هر جمعیت جوان پرانرژی مانند تمدن بشری، تاثیری روی سیاره‌ی خود می‌گذارد. در این مورد، مشاهده‌ی تغییرات اقلیمی در مقیاسی کیهانی ممکن است که به ما امکان درک درستی از اتفاقی که هم‌اکنون در حال رخ دادن است و همچنین چگونگی مقابله با آن را بدهد.

فرانک و همکارانش، چهار سناریوی احتمالی را که ممکن است در سیارات دیگر وجود داشته باشد، شبیه‌سازی کرده‌اند:

سناریوی ۱، نابودی: جمعیت و وضعیت سیاره (با شاخص دمای سیاره) بسیار سریع افزایش می‌یابد. در نهایت، جمعیت به یک نقطه‌ي اوج می‌رسد و با بدتر شدن شرایط سیاره، بقا سخت و سخت‌تر می‌شود و جمعیت به‌صورت ناگهانی کاهش پیدا می‌کند. در این حالت، جمعیت سرانجام به یک سطح ثابت می‌رسد؛ اما تنها بخش کوچکی از جمعیت این تمدن (محکوم به نابودی) باقی می‌مانند.  

فرانک می‌گوید:

 تصور کنید، به یک‌باره، هفت نفر از ده نفری که می‌شناسید بمیرند! روشن نیست که یک تمدن پیشرفته به لحاظ فناوری بتواند، چنین تغییراتی را پشت سر بگذارد.

سناریوی ۲، پایداری: جمعیت و دما افزایش می‌یابد، اما در نهایت، هر دو بدون تاثیراتی فاجعه‌بار به یک نقطه‌ی ثابت می‌رسند. این سناریو، زمانی رخ می‌دهد که تمدن متوجه تاثیر منفی که روی سیاره گذاشته می‌شود و منابع انرژی با تاثیر مخرب همچون نفت را کنار می‌گذارد و به منابعی با تاثیر کم مانند انرژی خورشیدی روی می‌آورد.

چهار سناریو شبیه‌سازی تمدن های فضاییدر این نمودار می‌توانید چهار سناریو شبیه‌سازی فرانک و همکارانش را مشاهده کنید. خطوط مشکی مسیر جمعیتی و خطوط قرمز وضعیت سیاره (با شاخص دمای سیاره) را نشان می‌دهند

سناریوی ۳، فروپاشی بدون تغییر منابع: جمعیت و دمای متوسط به‌سرعت افزایش می‌یابند و وقتی جمعیت به نقطه‌ی اوج می‌رسد، با شتاب کاهش پیدا می‌کند. نتیجه‌ی نهایی در این سناریو، فروپاشی حتمی تمدن است، اما مشخص نیست که خود گونه‌‌ها هم منقرض شوند.

شاید اولین باری نباشد که سیاره‌ای به وضعیت فاجعه‌آمیزی مانند زمین دچار می‌شود

 

سناریوی ۴، فروپاشی با تغییر منابع: جمعیت و دمای متوسط افزایش می‌یابد؛ اما وقتی که جمعیت متوجه مشکلاتی که برای سیاره‌ی خود به وجود آورده می‌شود، منابع انرژی مخرب را کنار می‌گذارد. اما به ‌نظر می‌رسد که دیگر برای هر اقدامی دیر شده (وضعیتی مشابه زمین آینده) و نتیجه، فروپاشی تمدن است.

فرانک می‌گوید:

آخرین سناریو ترسناک‌ترین است. حتی اگر اقدامات درست را هم انجام دهید، به‌دلیل اینکه زمان زیادی را از دست داده‌اید، باز هم نتیجه، فروپاشی و سقوط تمدن است.

تمدن جزیره ایستر

پژوهشگران مدل‌های خود را بر پایه‌ی پژوهش‌های موردی تمدن‌های فروپاشیده، مانند ساکنان جزیره ایستر، شبیه‌سازی کرده‌اند. در جزیرهی ایستر، نخستین ساکنان، بین سال ۴۰۰ تا ۷۰۰ میلادی وارد جزیره شدند و شروع به استعمار آن کردند و  تا سال ۱۲۰۰ تا ۱۳۰۰ میلادی به نقطه‌ی اوج جمعیتی با جمعیتی حدود ۱۰ هزار نفر رسیدند. و در نهایت، در قرن هیجدهم، ساکنان جزیره منابع طبیعی خود را کاملا مصرف کردند و جمعیت آن‌ها به‌شدت کاهش یافت و به ۲ هزار نفر رسید.

سرنوشت تمدن‌ها و سیارات از هم جدا نیست

 

فروپاشی تمدن جزیره ایستر به مفهومی به‌نام ظرفیت پشتیبانی (Carrying Capacity) یا حداکثر تعداد گونه‌هایی که محیط می‌تواند پشتیبانی کند، اشاره دارد. فرانک می‌گوید که واکنش زمین نسبت به تمدن بشری، تغییرات اقلیمی است.

او گفت:

اگر وارد تغییرات اقلیمی بسیار شدیدی شوید، ظرفیت پشتیبانی ممکن است کاهش یابد، زیرا، به‌عنوان مثال، کشاورزی در مقیاس بزرگ، ممکن اثر مخرب گسترده‌ای داشته باشد. به همین ترتیب، تصور کنید که بارش باران به‌یک‌باره متوقف شود، واضح است که دیگر قادر به تولید مواد غذایی نخواهیم بود و جمعیت کاهش پیدا می‌کند.

تابلوی «نمایی از بناهای تاریخی جزیره ایستر» اثر ویلیام هودزتابلوی «نمایی از بناهای تاریخی جزیره ایستر» اثر ویلیام هودز. به عقیده پژوهشگران، ساکنان جزیره ایستر، یک مثال بسیار مفیدند، چرا که اغلب به عنوان یک نمونه برای پایداری جهانی در نظر گرفته می‌شوند

پژوهشگران می‌گویند که اکنون نمی‌توانند، پیش‌بینی قطعی از سرنوشت زمین داشته باشند. گام‌های بعدی برای چنین بررسی‌هایی، استفاده از مدل‌های دقیق‌تری از نحوه‌ی رفتار سیاره‌ها در زمانی است که یک تمدن همه‌ی انواع انرژی را برای رشد خود مصرف می‌کند. در همین حال، فرانک هشدار عاقلانه‌ای می‌دهد.

 او می‌گوید:

اگر شرایط اقلیمی زمین به‌اندازه‌ی کافی تغییر کند، ممکن است، دیگر راهی برای معکوس کردن آن وجود نداشته باشد. در این حالت، حتی اگر، منابعی با تاثیر مخرب بالا را کنار بگذاریم و از منابع انرژی خورشیدی و دیگر منابع تجدیدپذیر استفاده کنیم، ممکن است که دیگر بسیار دیر شده باشد و این تخریب‌ها به‌اندازه‌ی کافی تاثیر خود را روی سیاره گذاشته باشند. این شبیه‌سازی‌ها نشان می‌دهد که نمی‌توانیم، تنها به خودمان فکر کنیم، بلکه باید، به این موضوع به مانند همزیستی بین سیارات و تمدن‌ها بنگریم.

 

 

فرانک در ادامه، گفت:

در فضا و زمان کیهانی، برنده‌هایی خواهند بود، تمدن‌هایی که موفق به درک اتفاقاتی که می‌افتاد شدند و گذرگاهی برای عبور از شرایط پیدا کردند و بازندگان، تمدن‌هایی که نتوانستند اقدامات ضروری را انجام دهند و سرانجام سقوط کردند. اکنون، سوال اساسی این است که ما می‌خواهیم، جزو کدام دسته باشیم؟



تاريخ : سه شنبه 29 خرداد 1397برچسب:, | | نویسنده : مقدم |

در فوریه‌ی سال جاری، گوگل از برنامه‌ی جدیدی معرفی کرد که گوشی‌های اندروید مناسب کسب‌و‌کار را از طریق آن به کاربران پیشنهاد می‌دهد. حال این غول اینترنتی با افزودنِ ۱۷ دستگاه‌ِ جدید به فهرست این برنامه، تعداد دستگاه‌های موجود برای کسب‌و‌کار را با افزایش چشمگیر همراه کرده است. این دستگاه‌ها توسط ۷ تولیدکننده ساخته شده‌اند.

از تولیدکنندگان جدیدی که به این برنامه افزوده شده‌اند می‌توان به شارپ با گوشی Aquas SH 10-K و سونیم با دستگاه XP8 اشاره کرد. علاوه بر موارد فوق،  هواوی مدیاپد ۸ اینچی و هواوی مدیا پد ۱۰ اینچی اولین تبلت‌های اندروید هستند که برای استفاده در موارد تجاری، توسط گوگل به تأیید رسیده‌اند. در این بین با اضافه‌ شدنِ دو گوشی اکسپریا ایکس زد ۲ و اکسپریا ایکس زد ۲ کامپکت، فهرست دستگاه‌های تأییدشده‌ی سونی نیز گسترش یافته است. از دیگر گوشی‌های تازه‌وارد می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

گوگل برای افزودنِ این گوشی‌ها، استانداردها و معیارهای خاصی در نظر می‌گیرد که برای نمونه می‌توان به امکان دریافت به‌روزرسانی‌های امنیتی در طول ۹۰ روز و دریافت حداقل یک به‌روزرسانی عمده اندروید اشاره کرد؛ همچنین تمامی این دستگاه‌ها باید کمینه‌ی شارژدهی ۸ ساعتی ارائه کنند که در کنار ۲ گیگابایت حافظه‌ی رم و ۳۲ گیگابایت حافظه‌ی ذخیره‌سازی، از استانداردهای مهم سخت‌افزاری گوگل برای راهیابی گوشی‌ها به این لیست است. با این حال، دستگاه تجاری لزوماً به معنای امکانات کم نیست و اهالی مانتین‌ویو حداقل ۲ مگاپیکسل برای دوربین سلفی و ۱۰ مگاپیکسل برای دوربین اصلی را جزو ملزومات محسوب می‌کنند.



تاريخ : سه شنبه 29 خرداد 1397برچسب:, | | نویسنده : مقدم |

شرکت لایکا کمرا از دوربین کامپکت جدید خود با نام C-Lux رونمایی کرد. این دوربین به یک لنز زوم ۲۰ مگاپیکسلی با اندازه‌ی سنسور یک اینچ از نوع BSI-CMOS مجهز است. حداکثر گشودگی دیافراگم لنز این دوربین F3.3-6.4 و فاصله‌ی کانونی آن ۳۶۰-۲۴ میلی‌متر است.

لایکا سی‌لوکس که نسخه‌ی مشابه پاناسونیک ZS200 است، از فیلمبرداری 4K پشتیبانی کرده و منظره‌یابی با کیفیت ۲.۳۳ میلیون نقطه دارد.

لنز این دوربین Leica DC Vario-Elmar 8.8–132 mm f/3.3–6.4 ASPH است که ۲۰ مگاپیکسلی بوده و می‌تواند با سرعت ۱۰ فریم بر ثانیه عکس برداری کند و عملکرد سطح بالایی را به نمایش بگذارد. لایکا سی‌لوکس قابلیت زوم ۱۵ برابری دارد که در کنار فیلمبرداری 4K با بیشینه‌ی بیت‌ریت ۱۰۰ مگابایت بر ثانیه جزو قابلیت‌های فوق‌العاده‌ی این دوربین به حساب می‌آید. همچنین وجود بلوتوث و وای‌فای امکان انتقال آسان تصاویر به گوشی‌های هوشمند یا کنترل دوربین از راه دور را فراهم کرده است.

لایکا سی لوکس

 

لایکا سی‌لوکس در دو رنگ طلایی روشن، آبی تیره، از اواسط ماه جولای، یعنی کمتر از یک ماه دیگر، با قیمت ۱۰۵۰ دلار روانه‌ی بازار خواهد شد.

ویژگیهای کلی لایکا سی‌لوکس

  • سنسور سی‌موس یک اینچی و ۲۰ مگاپیکسلی؛
  • لنز Leica DC Vario-Elmar با قابلیت زوم ۱۵ برابر؛
  • فاصله‌ی کانوی ۲۴ تا ۳۶۰ میلی‌متر؛
  • منظره‌یاب الکترونیکی ۰.۲۱ اینچی با کیفیت ۲.۳ میلیون نقطه؛
  • ال‌سی‌دی لمسی سه اینچی با کیفیت ۱.۲۴ میلیون نقطه؛
  • ضبط ویدیوی 4K اولترا اچ‌دی، با سرعت ۳۰ و ۲۴ فریم بر ثانیه؛
  • ایزوی ۲۵۶۰۰ و سرعت عکاسی ۱۰ فریم بر ثانیه؛
  • لرزشگیر اپتیکال ۵ محوره؛
  • بلوتوث و وای‌فای داخلی.


تاريخ : سه شنبه 29 خرداد 1397برچسب:, | | نویسنده : مقدم |
صفحه قبل 1 ... 1032 1033 1034 1035 1036 ... 3356 صفحه بعد