در جریان آخرین گمانه زنی‌هایی که درباره تلفن جدید اپل صورت گرفته، ویدئویی منتشر شده که جدیدترین تلفن این شرکت را با صفحه نمایش 4 اینچ و رابط اتصال متفاوت با تلفنهای قبلی نشان می دهد.

درمیان گمانه زنی هایی که درباره هدست آی فن جدید در فضای اینترنت صورت گرفته بود، یک سایت هلندی ویدئویی را منتشر کرده است که یک آفن را با صفحه 4 اینچی نشان می دهد که روشن شده، لوگوی اپل را نشان می دهد و از کاربرمی خواهد که آن را متصل کند.

تصویری از آی فن جدید شرکت اپل با صفحه نمایش 4 اینچی که این شرکت تاکنون آن را رونمایی نکرده است

این ویدئو توسط یک کاربر ناشناس به اشتراک گذاشته شده و گفته می شود که این تصاویر مربوط به آی فن 5 به عنوان جانشین جدید آی فن 4S است.در این ویدئو رابط جنجال برانگیز هدست آی فن که پیشتر صحبت از تغییر آن بود به وضوح دیده می شود و صفحه نمایش 4 اینچی آن نیز مشخص است.

تغییر رابط اتصال در آی فن جدید

این درحالی است که کاربر در این ویدو نمی تواند از پیام " اتصال به آی تون" عبور کند که این امر می توان نشان دهنده این مسئله باشد که با وجود وصل بودن هدست نمی توان کابل دیگری به آی فن جدید وصل کرد و یا این که در صورت فعال شدن و اتصال با آی تونز بتواند آنها را ردیابی کند.گفته می شود که این هدست جدید از یک نوع پانل استفاده می کند که موجب می شود هدست باریکتر به نظر برسد.این ویدئو همچنین تمایز میان محل اتصال آی فن قدیمی و جدید را نشان می دهد.فناری جدیدی که صفحه این تلفن هوشمند را باریکتر کرده است به واسطه ادغام حسگرهای لمسی با LCD ایجاد شده است که نیاز برای ساخت یک صفحه لمسی جداگانه را از بین برده است.

صفحه بزرگتر آی فن جدید نسبت به آی فن قبلی در این تصویر به وضوح مشخص است

یکی از شخصیتهای معروف دنیای موسیقی در تایوان تصاویری از آی فن 5 خود را با 13.5 میلیون طرفدار خود به اشتراک گذاشته و نوشته است: امروز من تصدیق می کنم که آی فن 5 بزرگتر است و پشت آن چون آی پد ظاهر آلومینیومی دارد.درحالی که گفته می شود این اطلاعات درباره تلفن جدید شرکت اپل فاش شده است، بسیاری اظهار داشته اند که این تلفن در دست این هنرمند تایوانی که در تصویر مشاهده می شود یک مدل جعلی از آی فن جدید است.

یک هنرمند عرصه موسیقی در تایوان تصاویری از آی فن 5 را به اشتراک گذاشته که برخی در صحت اصل بودن این تلفن تردید دارند



تاريخ : چهار شنبه 15 شهريور 1391برچسب:, | | نویسنده : مقدم |

 

کشورمان در تولید داروی نوترکیب فاکتور 7 برای کمک به درمان بیماران مبتلا به هموفیلی به خودکفایی رسید و توانست مقام دوم تولید این دارو در دنیا را به خود اختصاص دهد.

 این دارو به عنوان اولین داروی بیوکسی میلار فاکتور 7 انعقادی فعال نوترکیب در دنیا شناخته می‌شود که با چندین مورد مطالعه پیش بالینی و آزمایشگاهی و نیز طی کارآزمایی بالینی مختلف شباهت کامل آن با اثر بخشی و ایمن بودن با داروی برند اصلی که هم اکنون در دنیا استفاده می‌شود به اثبات رسیده است.دکتر حسن ابوالقاسمی - رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تهران امروز در مراسم رونمایی از داروی نوترکیب فاکتور 7 با اشاره به اینکه ایران 1.5 درصد مصرف دارو در جهان را به خود اختصاص داده است، اظهار داشت: با توجه به برنامه میان مدت سند وزارت بهداشت میزان تامین دارو توسط ایران تا 5 سال آینده به 900 میلیون دلار خواهد رسید.وی با اشاره به داروهایی که از مشتقات ناشی از پلاسما در دنیا تولید می‌شود و داروی نوترکیب فاکتور 7 نیز از آن جمله است، گفت: بالغ بر 26.5 لیتر پلاسما روزانه وارد کارخانه‌های تولید دارو می‌شود که مقدار زیادی از آن می‌تواند در تولید داروهای نوترکیب برای درمان بیماری‌های ناشی از انعقاد خون موثر واقع شود.وی با اشاره به سهم ایران در بازار پلاسمای دنیا خاطرنشان کرد: با توجه به بانک خون ملی که هم اکنون در کشور راه اندازی شده است یک چهارم پلاسماهای موجود در این بانک خون برای بیمارها مورد استفاده قرار می‌گیرد.دکتر ابوالقاسمی با اشاره به میزان اهدای خون در کشور که 26.2 به ازای هر هزار نفر جمعیت است،‌ گفت: ‌ایران بالاترین ‌آمار میزان اهدای خون در خاورمیانه و غرب آسیا و به صورت 100 درصد داوطلبانه دارد.رئیس سابق سازمان انتقال خون ایران نیاز به فاکتورهای دارویی را رو به افزایش برشمرد و گفت: در کشور ما به دلیل ازدواج‌های فامیلی بیماری‌های ناشی از کمبود فاکتور 7 بیشتر از دیگر کشورها است.وی اهمیت فاکتور 7 را در حدی دانست که بازار این دارو 4 میلیارد دلار در کل دنیا برآورد می‌شود و گفت: ایران به عنوان دومین تولید کننده داروی نوترکیب فاکتور 7 در جهان به خودکفایی در زمینه این دارو و نیز صادرت آن به دیگر کشورها می‌تواند قدم موثری در تولید علم در دنیا بردارد.



تاريخ : چهار شنبه 15 شهريور 1391برچسب:, | | نویسنده : مقدم |

 

بزرگ‌شدن فلش‌درايوها

همانند دوران قديم كه هركس با خود سي‌دي خام يا فلاپي‌ديسك حمل مي‌كرد، امروزه بازار فلش‌ديسك‌ها داغ است و بيشتر افراد دست‌كم يكي از اين درايوهاي كوچك را با خود حمل مي‌كند. اين ديسك‌هاي كوچك يك گيگابايتي كه توسط Shiyu Xia طراحي شده‌ است، مي‌تواند با اتصال به يكديگر، ديسك بزرگ‌تري توليد كند.

 

 

 

 

 

شبيه‌سازي آينده زمين

برنامه Living Earth Simulator پيشنهادي يك ميليارد دلاري است كه مي‌تواند تمام محيط زمين را شبيه‌سازي كند. اين برنامه علاوه بر شبيه‌سازي مي‌تواند به پيش‌بيني مدل‌هاي مختلف شرايط در زمين بپردازد و براي اين كار به حجم عظيمي از داده‌ها نياز دارد.

 

 

 

 

 

 

 

شارژ سريع‌تر باتري‌ها

باتري‌هاي ليتيوم‌يوني مي‌تواند با افزودن شبكه‌اي كربني، 30 تا 120 برابر سريع‌تر شارژ شود. اين روش درست مشابه پركردن قالب‌هاي يخ عمل مي‌كند، يعني اگر منبعي براي ريختن آب در قالب وجود داشته باشد، حفره‌ها يكي‌يكي پر مي‌شود، اما اگر چند منبع براي ريختن آب وجود داشته باشد، اين رويداد خيلي سريع رخ مي‌دهد.

 

 

 

 

صفحه كليد گيمينگ لمسي

كيبورد DeathStalker‌، جديدترين محصول شركت ريزر، مخصوص بازي Star Wars: The Old Republic طراحي شده است. اين كيبورد ده كليد قابل تنظيم و پنج كليد ماكرو دارد و حتي يك صفحه لمسي چهار اينچي نيز در آن تعبيه شده است. اين كيبورد قرار است با قيمت 250 دلار وارد بازار شود.

 

 

 

 

بازي‌ها هم به ابرها مي‌روند

بازي‌هاي تحت Cloud ديگر كم‌كم در حال جان‌گرفتن است. GameStop كه يكي از بزرگ‌ترين فروشگاه بازي‌هاي رايانه‌اي است، بعد از يك سال تست بتا تصميم گرفته است وارد اين صنعت شود و بازي‌هاي تحت كلاود را براي رايانه‌هاي شخصي، تبلت‌ها و اسمارت‌تي‌وي‌ها عرضه كند.

 

 

 

 

شارژ همزمان 15 آيپد

اين چمدان مي‌تواند با اتصال به برق به‌طور همزمان 15 آيپد را شارژ كند. البته بجز فرودگاه‌ها و شركت‌هاي خيلي بزرگ، احتمالا مشتري ديگري نداشته باشد.

 

 

 

 

 

هويت جديد در واقعيت‌ افزوده

كلاه Zaphat، توسط شركت Zapper توليد شده است. اين كلاه كه داراي لوگويي در جلوي آن است، هنگام مشاهده توسط نرم‌افزارهاي رايگان Zapper در اندرويد و آيفون، مي‌تواند هويت جديدي براي فرد خلق كند. فرد مي‌تواند با تهيه اين كلاه،‌ آواتار خود را بسازد.

 

 

 

 

 

 

 

ذخيره 700 ترابايت در يك گرم DNA

دوران هاردديسك‌ها كم‌كم به سر مي‌آيد. جورج چرچ و سري كسوري، دو محقق دانشگاه هاروارد موفق شدند 700 ترابايت اطلاعات را در يك گرم DNA ذخيره كنند. به‌احتمال زياد در‌ آينده ديگر به ذخيره اطلاعات در  هيچ نوع ديسكي نيازي نخواهيم داشت و مي‌توانيم اطلاعات را در بدن خود ذخيره كنيم.

 

 



تاريخ : چهار شنبه 15 شهريور 1391برچسب:, | | نویسنده : مقدم |

 

زندگي صنعتي در كنار محاسن بي‌شماري كه براي انسان به ارمغان آورده است، اما بروز مشكلاتي را نيز باعث شده است. چاق‌شدن از جمله عوارض جدي بي‌تحركي است كه اين روزها بيشتر جوامع پيشرفته را با خود درگير كرده است. به نظر مي‌رسد به مرور زمان اين عارضه ناخوشايند با افزايش وسايل رفاهي و ارتباطي بيشتر شده و باعث گسترش هرچه بيشتر آن در ميان تمام گروه‌‌هاي سني شده است. اين زنگ خطر براي كودكان بيشتر از افراد ديگر جدي تلقي مي‌شود، اما در اين ميان به نظر مي‌رسد فناوري بر خلاف ماهيت اصلي‌اش در افزايش راحت‌طلبي و بي‌تحركي، گام‌هايي را هم براي كاهش چاقي برداشته است.استفاده از روشي متفاوت براي سوزاندن چربي‌هاي مضر يكي از اين تلاش‌هاست كه بر اساس آن محققان دانشگاه ناتينگهام موفق شده‌اند با استفاده از تصويربرداري حرارتي، ذخاير چربي قهوه‌اي در بدن را شناسايي و پس از آن با ارائه دستورالعمل‌هاي موثر به افراد چاق در جهت سوزاندن كالري بيشتر و در نتيجه كاهش چربي‌هاي قهوه‌اي كمك كنند. اين گروه تحقيقاتي معتقدند با شناسايي دقيق محل تجمع چربي‌هاي قهوه‌اي مي‌توان ميزان انرژي توليدي توسط آنها را مشخص كرد. در نتيجه با ارائه روش‌هاي اصلاحي همچون ورزش‌هاي موضعي و مراقبت‌هاي تغذيه‌اي مي‌توان زودتر از زمان معمول به كاهش وزن رسيد.از آنجا كه اين روش در واقع اقدامي پيشگيرانه و در عين حال غيرتهاجمي محسوب مي‌شود، متخصصان به دست‌اندركاران حوزه سلامت و بهداشت پيشنهاد مي‌كنند براي مبارزه با تبليغ و گسترش انواع قرص و داروهاي لاغري، روي اين روش تمركز كنند و حتي به كمك برچسب‌هاي مخصوصي كه روي موادغذايي درج مي‌شود، شاخص مناسبي را تعريف كنند. بر اساس اين شاخص افراد با درجات مختلف چاقي و تمركز ذخاير چربي در مناطق مختلف بدن مي‌توانند ماده غذايي مناسب خود را انتخاب كنند و پس از آن اميدوار باشند غذايي كه مصرف مي‌كنند نه‌تنها باعث اضافه وزنشان نمي‌شود، بلكه به روند كاهش چربي‌هاي قهوه‌اي بدن هم مي‌انجامد. در كنار برچسب‌گذاري ويژه روي محصولات غذايي مختلف، محققان به افراد در گروه‌هاي سني متفاوت توصيه مي‌كنند از فناوري‌ها و برنامه‌هاي كاربردي تلفن‌هاي همراه به عنوان روشي موثر در پيشگيري از چاقي استفاده كنند. آنها معتقدند در شرايطي كه آمارها حكايت از وخيم‌تر شدن عادات غذايي و در نتيجه افزايش قابل ملاحظه تعداد افراد چاق در جهان دارند از برنامه‌هاي كاربردي مي‌توان به عنوان يك مشاور و مراقب كه هر لحظه هر آنچه مي‌خوريد، ارزيابي و كنترل مي‌كند، استفاده كرد.


تاريخ : چهار شنبه 15 شهريور 1391برچسب:, | | نویسنده : مقدم |

 

از مدت‌ها پيش دانشمندان بر سر وجود دو گونه از سلول‌هاي چرب در بدن انسان كه ارتباط مستقيمي با چاقي افراد دارند، توافق نظر داشتند. اين سلول‌ها شامل سلول‌هاي چرب سفيد و سلول‌هاي چرب قهوه‌اي بودند. سلول‌هاي سفيد مسئول ذخيره كالري در بدن هستند و در صورت ازدياد آنها چاقي رخ مي‌دهد. دسته ديگر كه موسوم به سلول‌هاي قهوه‌اي هستند، كالري ذخيره شده در سلول‌هاي سفيد را براي توليد انرژي مورد نياز سلول‌هاي ماهيچه‌اي يا توليد گرما مي‌شكنند. هم اكنون محققان موسسه سرطان دانا ـ فاربر به وجود نوع سومي از سلول‌هاي چرب پي‌برده‌اند كه سلول بيگ نام گرفته است. بررسي‌هاي ژنتيكي نشان مي‌دهد كه اين نوع سوم مي‌تواند براي درمان چاقي مورد استفاده قرار گيرد.مدت‌ها قبل هم دكتر براث اسپايگلمن به وجود نوع سومي از سلول‌هاي چرب اشاره كرده بود و در واقع او و تيمش اولين گروهي محسوب مي‌شوند كه اين سلول‌ها را تشخيص داد و توانستند آن را تعيين توالي كنند. طبق يافته‌هاي آنها اين سلول‌ها اشتراكات زيادي با سلول‌هاي چرب قهوه‌اي دارند. يكي از اين اشتراكات اين بود كه هر دو دسته توانايي سوزاندن مقادير زيادي كالري را دارند، چرا كه هر دوي آنها حاوي ارگان‌‌هاي تامين انرژي موسوم به ميتوكندري است. در واقع ميتوكندري به عنوان مخزن احتراق سلولي عمل مي‌كند و مي‌تواند با مصرف سلول‌هاي چربي، انرژي مورد نياز سلول را تامين كند.ويژگي درماني سلول‌هاي چرب قهوه‌اي و سلول‌هاي بيگ حالا ديگر كاملا براي دانشمندان روشن شده است. آزمايشي روي موش‌هاي دستكاري شده ژنتيكي انجام گرفت، به نحوي كه ميزان سلول‌هاي قهوه‌اي و بيگ در آنها بيشتر از حد طبيعي بود. نتايج نشان داد كه اين موش‌ها مقاومت بيشتري در مقابل ديابت و چاقي از خود نشان مي‌دادند.سلول‌هاي قهوه‌اي مقدار زيادي از پروتئيني موسوم به يو ـ سي ـ پي ـ 1 توليد مي‌كنند كه اين پروتئين براي سوزاندن كالري و تبديل انرژي، مورد نياز ميتوكندري است. اين در حالي است كه سلول‌هاي بيگ ميزان كمتري از اين پروتئين را توليد مي‌كنند، ولي با اين حال، طي تغييراتي كه در اثر پاسخ به برخي از هورمون‌ها و سرما از خود نشان مي‌دهند، مي‌توانند مقادير زيادي از اين پروتئين‌ها را فعال كنند و از اين طريق توانايي خود را در سوزاندن كالري برابر با سلول‌هاي قهوه‌اي نگه دارند.

هورمون تبديل‌كننده

يكي از هورمون‌هايي كه به عنوان محرك اين سلول‌ها عمل مي‌كند تا سلول‌ بيگ يو ـ سي ـ پي ـ 1 بيشتري توليد كند، هورمون ايريسن است. اين هورمون طي ورزش از سلول‌هاي عضلاني آزاد مي‌شود. در سال گذشته اسپايگلمن در اين باره گفته بود ايريسن باعث تغيير شكل سلول‌هاي چرب سفيد به سلول‌هاي بيگ مي‌شود و در واقع طبق نظريه او مي‌توان گفت سلول‌هاي سفيد بر اثر اين هورمون به نوعي از سلول‌هاي قهوه‌اي تبديل مي‌شوند. حجم بالاي سلول‌هاي چرب قهوه‌اي در بدن يعني افزايش سرعت سوزاندن كالري‌هاي ذخيره شده و در نتيجه لاغري فرد. موسسه دانا ـ فاربر نتايج تحقيقات خود درباره هورمون ايريسن را در اختيار شركت داروسازي امبر قرار داده است و حالا اين شركت در صدد ساخت دارو‌هاي هورموني براي مبارزه با ديابت و چاقي است.

نكته: تحقيقات جديد نشان مي‌دهد نوعي از هورمون‌ها قادرند چربي‌هاي سفيد (چربي‌هاي ذخيره‌اي و مضر) را به نوع جديد كشف شده چربي‌ها كه بيگ ناميده مي‌شود و قابليت توليد انرژي در بدن را دارد تبديل كند. اين موضوع راه را براي لاغر شدن تدريجي و حل مشكل كبد چرب فراهم مي‌كند

سلول‌هاي قهوه‌اي از سلول‌هاي بنياديني منشأ مي‌گيرند كه پيش‌ساز سلول‌هاي عضلاني نيز هستند. اما سلول‌هاي بيگ از پيش‌ساز‌هاي خود يعني سلول‌هاي سفيد حاصل نمي‌شوند. اين سلول‌ها در تجمعات نخودي شكل چربي كه در اطراف مهره‌هاي گردن و ستون فقرات وجود دارند، يافت مي‌شوند. طبق تحقيقاتي كه توسط سه تيم در سال 1388 روي ذخاير چربي بدن صورت گرفت، معلوم شد كه در واقع سلول‌هاي قهوه‌اي همان سلول‌هاي بيگ هستند.

طبق بررسي‌هاي انجام گرفته معلوم شد، پروتئيني به نام پي ـ آر ـ دي ـ ام ـ 16 در چرخه طبيعي سلول‌هاي قهوه‌اي نقش دارند و در واقع سلول‌هاي قهوه‌اي براي توليدشدن به اين پروتئين احتياج دارند. طبق يافته‌هاي جديدي كه تيم يو ـ سي ـ اس ـ اف منشر كرد، معلوم شد داروهاي ديابت تيپ 2، موسوم به تي ـ زد ـ دي‌ها (مثل اكتوس و آوانديا) باعث توليد پي ـ آر - دي ـ ام ـ 16 در حيوانات آزمايشگاهي مي‌شوند كه اين خود باعث تغيير شكل سلول‌هاي سفيد به سلول‌هاي قهوه‌اي مي‌شود. در واقع اين پروتئين‌ها در سلول‌هاي سفيد تجمع مي‌يابند و به حدي مي‌رسند كه مي‌توانند از طريق ژنتيكي پذيرنده‌اي موسوم به پي ـ پي ـ اي ـ آر ـ گاما را فعال كنند تا با فعال‌شدن آن مكانيسم تبديل سلول‌هاي سفيد به سلول‌هاي قهوه‌اي شروع شود. ولي با كمال تاسف معلوم شد كه داروهاي تي ـ زد ـ دي عوارض جانبي مخرب زيادي از خود به جا مي‌گذارند كه از اين دست مي‌توان به عوارض چند وجهي اشاره كرد كه باعث كاهش مايعات بدن يا اختلالات قلبي مي‌شوند. چنانچه بتوان دارو‌هايي توليد كرد كه بتوانند بدون ايجاد عوارض، پروتئين پي.آر ـ دي ـ ام ـ 16 را توليد كند مي‌توان بر اين مشكل نيز غلبه كرد.

تلاش براي تبديل بدون عوارض

محققان موسسه سي ـ يو ـ ام ـ سي در تلاشند تا راهي ساده‌تر براي اين تغيير شكل چربي‌ها از حالت ذخيره‌اي به مصرفي پيدا كنند. آنها موفق شدند كه نشان دهند افزايش فعاليت يك گروه از آنزيم‌ها موسوم به سيرتونين (سير 2) در موش‌هاي آزمايشگاهي مي‌تواند فعاليت متابوليسمي آنها را افزايش دهد كه از نظر آنها اين افزايش متابوليسم در اثر تحريك فرآيند تغيير شكل چربي‌هاي سفيد رخ داده است.يافته‌هاي دانشمندان تا به امروز دو نتيجه در پي داشته است؛ نخست اين كه اگر بتوان راهي براي كاهش فعاليت تي ـ زد ـ دي‌ها پيدا كرد شايد بتوان نشان داد كه آنها آنقدر هم مخرب نيستند. دوم اين كه يك راه براي كاهش فعاليت مخرب آنها اين است كه از تركيبات جديدي استفاده كرد كه با اين كار براحتي مي‌توان اثرات مخرب داروها را كنترل كرد تا بتوان با كمترين عوارض چربي‌هاي سفيد را به قهوه‌اي تبديل كرد.به هرحال اميد مي‌رود تحقيقات بعدي بتواند مشخص كند كه سلول‌هاي بيگ به چه شكلي تشكيل مي‌شوند، اما در حال حاضر و تا روشن شدن پاسخ اين معما به نظر مي‌رسد ورزش بهترين راه‌حل براي خلاصي از شر چربي‌هاي اضافي است. پس بي‌خود خودتان را به يك مشت قرص و دارو دلخوش نكنيد، روزنامه را ببنديد و براي نيم‌ساعت به ورزش بپردازيد. بگذاريد طبيعت خود چربي‌هاي سفيدتان را به رنگ قهوه‌اي در آورد!



تاريخ : چهار شنبه 15 شهريور 1391برچسب:, | | نویسنده : مقدم |

 

اگر به خاطر داشته باشید، چندی پیش درباره سیستم عامل فایرفاکس او اس صحبت کردیم و از برنامه موزیلا برای عرضه آن در آینده ای نزدیک سخن گفتیم. اکنون عکس های جدیدی از طراحی احتمالی مارکت پلیس فایرفاکس او اس در اینترنت منتشر شده است. این عکس ها نشان می دهند که نام فروشگاه اپلیکیشن آینده فایرفاکس Marketplace خواهد بود. عکس ها نشان دهنده لیست کوتاهی از اپلیکیشن ها و همچنین دسته بندی آنها هستند، گروه هایی همانند کتاب و منابع، کسب و کار و بازی ها. آنچه که از ظاهر این فروشگاه اپلیکیشن بر می آید، شباهت فراوان آن به بخش های لو رفته از پروژه مهجور Boot to Gecko است که تبدیل به Firefox OS شد و با مارکت پلیس موزیلا برای کامپیوتر فاصله بیشتری دارد. جستجوی بیشتر در عکس های لو رفته نشان می دهد که با یک نگاه مینی مالیست و ساده انگارانه در طراحی روبرو هستیم که تمرکز خود را بر دسترسی سریع به کتگوری و گروه بندی ها گذاشته است و شما را با پیشنهاد برنامه های متعدد سردر گم نمی کند. هنگامی که برای دریافت اطلاعات بیشتر، روی یک اپلیکیشن کلیک می کنید امکان مشاهده رتبه بندی آن برنامه و همچنین نوشتن نظرتان درباره اپلیکیشن را دارید. علاوه بر این، می دانیم که اسمارت فون های مجهز به سیستم عامل فایرفاکس قرار است از سال آینده وارد بازار شوند. برزیل هم اولین کشوری است که این محصول را ملاقات می کند. تلفن های Firefox OS احتمالا توسط Sprint و ZTE عرضه شوند. پیش بینی شما از شانس موفقیت این سیستم عامل نوظهور که بر پایه لینوکس و فایرفاکس کار می کند، چیست



تاريخ : چهار شنبه 15 شهريور 1391برچسب:, | | نویسنده : مقدم |

 

این احتمالا جزو نخستین تصاویری است که از یک نانو سیم کارت می بینید! به نظر می رسد با نزدیک شدن به ورود آیفون جدید به بازار، اپراتورهای موبایل هم مشغول توزیع سیم کارت های جدید هستند. احتمالا می دانید که گفته می شود آیفون جدید از سیم کارت هایی متفاوت به نام نانو سیم کارت استفاده می کند که نسبت به میکرو سیم کارت ها کوچک تر هستند. در واقع آیفون 5 قرار است نخستین تلفنی باشد که از این سیم کارت استفاده می کند.  
اما این تصویر اطلاعات جالبی را به همراه خودش دارد. در سمت راست یک میکرو سیم کارت را می بینید که درون قاب یک سیم کارت استاندارد قرار گرفته است. با مقایسه آنها متوجه می شوید که اندازه بخش الکترونیک سیم کارت تغییری نداشته و این احتمالا به این معنی است که با بُرش میکرو سیم کارت، می توان آن را تبدیل به نانو سیم کارت نمود. البته گفته می شود که ضخامت بخش پلاستیکی هم در نانو سیم کارت کمتر شده که این موضوع هم احتمالا قابل حل است. بنابراین به احتمال زیاد با کمی عملیات بُرش و سمباده زنی! می توانید سیم کارت فعلی تان را در آیفون بعدی جای دهید… نظر شما در این مورد چیست؟ 



تاريخ : چهار شنبه 15 شهريور 1391برچسب:, | | نویسنده : مقدم |

 

آيا مي‌دانيد آيپد اين امكان را به شما مي‌دهد در زماني كه از آن استفاده نمي‌كنيد و در حالت قفل است، آن را به يك قاب عكس ديجيتال تبديل كنيد؟براي انجام اين كار ‌بايد مراحل زير را انجام دهيد:

فعال‌سازي قاب ديجيتال

1- وارد بخش Settings در آيپد شويد.

2- گزينه General را انتخاب كنيد.

3- Passcode Lock را انتخاب كنيد و در نهايت گزينه Picture Frame را به حالت ON تغيير وضعيت دهيد. (با فعال كردن اين گزينه، هنگامي كه آيپد خود را قفل مي‌كنيد، آيكون گل كوچكي در سمت راست ـ پايين صفحه‌ نمايش داده مي‌شود كه براي فعال كردن قاب عكس ديجيتال بايد روي آن فشار دهيد.)

تغيير نمايش تصاوير

4ـ با فعال‌سازي قاب عكس ديجيتال مي‌توانيد استفاده از آن را آغاز كنيد، اما براي نمايش تصاوير در اين قاب عكس، امكانات و تنظيمات بيشتري نيز در اختيار شما قرار مي‌گيرد كه براي به‌كارگيري آنها ‌بايد ابتدا وارد Settings شده سپس Picture Frame را انتخاب كنيد.

5ـ با استفاده از گزينه‌هاي موجود در اين بخش مي‌توانيد افكت حركت از عكسي به عكس ديگر، مدت زمان نمايش هر تصوير، نمايش ترتيبي يا تصادفي، بزرگنمايي هوشمند روي چهره و آلبوم مورد نظر براي نمايش تصاوير در قاب ديجيتال را مشخص كنيد.



تاريخ : چهار شنبه 15 شهريور 1391برچسب:, | | نویسنده : مقدم |

 

تا به‌حال تصميم گرفته‌ايد كه يك تصوير را زير متون تايپ شده در نرم‌افزار Word بيندازيد؟ به‌عنوان مثال فرض كنيد مي‌خواهيد لوگوي شركت‌تان را به‌صورت كمرنگ زير متن نامه‌ها قرار دهيد.حتما براي انجام اين كار براحتي تصوير موردنظر را فراخواني مي‌كنيد و پس از اعمال تغييرات مختلف همچون تغيير اندازه، تغيير در روشنايي و... حالت wrapping آن را بصورت Behind Text تغيير مي‌دهيد و كار را به اتمام مي‌رسانيد. تا اين مرحله از كار هيچ مشكلي وجود ندارد؛ اما فرض كنيد به دلايل مختلفي قصد داريد اين تصوير را ويرايش يا در اندازه آن تغييراتي را ايجاد كنيد! مشكل از اينجا آغاز مي‌شود، چرا كه تصوير در زير متون تايپ شده است و هرچه سعي مي‌كنيد تصوير را انتخاب كنيد نمي‌توانيد! يك‌بار كليك، دوبار كليك و حتي سه‌بار كليك روي تصوير هم موجب انتخاب آن نمي‌شود و تنها راهي كه به ذهن برخي كاربران مي‌رسد اين است كه متون مورد نظر را به صفحه ديگري انتقال دهيد و پس از آن تصوير را انتخاب كنيد و بعد از اعمال تغييرات، مجددا متن‌هاي كپي شده را به صفحه اوليه برگردانيد! اگر شما هم بارها و بارها با اين مشكل مواجه شده‌ايد و همچنان نمي‌دانيد بهترين روش براي حل آن چيست، طبق مراحل زير عمل كنيد:

1ـ پس از بروز مشكل در انتخاب تصاوير، از ريبون نرم‌افزار Word به تب Home برويد.

2ـ در سمت راست اين تب بخش Editing قابل مشاهده است. در اين بخش روي گزينه Select كليك كنيد.

3ـ از منوي به‌نمايش درآمده گزينه Select Objects را انتخاب كرده و پس از آن براحتي روي تصوير موردنظرتان كليك كنيد تا به‌حالت انتخاب درآيد.

4ـ همان‌طور كه مشاهده مي‌كنيد با استفاده از اين ابزار براحتي تصوير موردنظر انتخاب مي‌شود و مي‌توانيد تغييرات خود را روي آن اعمال كنيد. علاوه بر ابزار فوق، مي‌توانيد از منوي به‌نمايش درآمده گزينه Selection Pane را نيز انتخاب كنيد تا فهرستي از موضوعات قابل انتخاب در سند فعلي به‌ شما نمايش داده شود تا با انتخاب هر موضوع از اين فهرست، آن موضوع در فايل شما نيز به‌حالت انتخاب درآيد.



تاريخ : چهار شنبه 15 شهريور 1391برچسب:, | | نویسنده : مقدم |

 

به جرات مي‌توان گفت بسياري از كاربران سيستم‌عامل ويندوز با چگونگي پنهان‌سازي و نمايش فايل‌هاي پنهان در ويندوز آشنايي دارند. اگر از ويندوز 8 استفاده كرده باشيد حتما مشاهده كرده‌ايد كه منوي كلاسيك در اين ويندوز جاي خود را به ريبون داده است و اين ريبون امكانات مختلفي را در اختيار شما قرار مي‌دهد كه يكي از آنها دسترسي سريع‌تر به گزينه‌هاي نمايش/عدم نمايش فايل‌هاي پنهان است. روش استفاده از اين قابليت در ريبون ويندوز 8 به شرح زير است:

1ـ ابتدا يك پنجره ويندوز اكسپلورر را باز كنيد (براي انجام اين كار مي‌توانيد از فشار همزمان كليدهاي Win + E كمك بگيريد.)

2ـ از ريبون ويندوز اكسپلورر به تب View برويد.

3ـ در بخش Show/hide، علامت چك‌مارك كنار عبارت Hidden items را فعال كنيد تا فايل‌هاي پنهان نمايش داده شود. همچنين در اين بخش مي‌توانيد با فعال كردن علامت چك‌مارك كنار عبارت File name extensions، نمايش پسوند در نام فايل‌ها را نيز فعال كنيد.



تاريخ : چهار شنبه 15 شهريور 1391برچسب:, | | نویسنده : مقدم |
صفحه قبل 1 ... 3137 3138 3139 3140 3141 ... 3356 صفحه بعد