فلش یکی از فناوری های شرکت ادوبی است که روی کامپیوترهای رومیزی توسعه زیادی پیدا کرده بود. اما با ورود تلفن های هوشمند و تبلت ها با مشکلات زیادی مواجه شد. فلش برای نمایشگرهای لمسی طراحی نشده بود و باطری زیادی مصرف می کرد و این موضوع به همراه مشکلات دیگر در نهایت پایان خوشی برای این فناوری به همراه نداشت. شرکت ادوبی چندین بار تلاش کرد تا فلش را زنده نگهدارد و اگر به خاطر داشته باشید داستان این کشمکش ها را قبلا در نارنجی گفته ایم. اما در نهایت این شرکت تصمیم به توقف توسعه این فناوری برای اندروید گرفت و تاریخی را برای خروج این فناوری از این سیستم عامل مشخص کرد. امروز ۲۵ مرداد زمان مرگ فلش است و فلش امروز رسما از گوگل پلی خارج میشود. اگر تلفن اندرویدی شما به فلش مجهز نیست دیگر امکان دانلود آن از طریق گوگل پلی وجود نخواهد داشت و زمان اش رسیده که HTML5 جایگزین آن شود. تلفن هایی که دارای فلش هستند همچنان به روز رسانی های امنیتی را دریافت خواهند کرد اما دیگر نباید انتظار داشته باشید که اپلیکیشن های موبایل جدیدی بر پایه این فناوری ببینید.
ارتباطات برقرار کردن با دیگر افراد از طریق متن بسیار سخت تر از انواع دیگر راه های ارتباطی میباشد. کلمات ، جملات و نشانه های نوشتاری تنها ابزار در اختیار قرار گرفته در این نوع راه ارتباطی میباشند. در یک متن شما نمیتوانید از لبخند استفاده کنید و یا این که به کمک حرکات اعضای بدن خود تاکید بیشتری بر روی مطلب خود بکنید ، فقط و فقط کلمات در اختیار شما میباشند.این مسئله وقتی مهم تر میشود که شما برای اولین بار با یک نفر از طریق متن ارتباط برقرار میکنید. هیچ یک از ما دوست ندارد در اولین بار نوع نوشتار انتخاب شده نامؤدبانه و پرخاشگرانه باشد زیرا باعث ایجاد یک تصویر ذهنی بسیار بد میشود. ولی در دنیا واقعی کلمات گفته شده توسط شما اهمیت کمتری دارند و باید بیشتر سعی کنید از لحن بهتری استفاده نمایید تا سخنان شما مؤدبانه تر جلوه دهد.
اصول یک پیام
در سراسر جهان همیشه در ابتدا یک سری اصول برای نوشتن یک پیام و یا ایمیل وجود دارد. بعضی از این موارد ممکن است بسیار ساده به نظر برسند ولی نقش مهمی را در برقراری ارتباطات دارا میباشند. پیشنهاد ما به شما این است که در اکثر موارد از این اصول استفاده کنید تا نوشته شما بهتر به نظر برسد.
سلام
یکی از اصولی ترین موارد برای شروع گفتن سلام میباشد. تنها گفتن یک سلام و نوشتن نام فرد مورد نظر بعد از آن حس بسیار خوبی را ایجاد میکند. نکته مهمی که بهتر است در ارتباط های معمولی از آن استفاده کنید عدم نوشتن پیشوند ها و پسوند های بسیار محترمانه میباشد مثل جناب و … . گفتن همان سلام اثر بهتری نسبت به این موارد رسمی دارد.
معرفی
اگر شما برای اولین بار قصد ارسال پیام و ایمیل را دارید بهتر است در ابتدا به معرفی خود بپردازید. البته لازم نیست تمامی زندگینامه خود را توضیح دهید و با یک جمله کوتاه مثل ” اسم من — است و از — با شما تماس میگیرم” شروع کنید.
دلیل ارتباط
و حالا به مهم ترین گزینه میرسیم که دلیل شما برای نوشتن پیام و یا ایمیل است. بهتر است این قسمت را بسیار کوتاه و سریع بیان کنید. پس از سلام و معرفی خود بهتر است دلیل یا درخواست خود را به صورت مؤدبانه بیان نمایید و از واژه های محترمانه ای مثل “تمایل” و “تقاضا” استفاده کنید.در آخر نیز شما باید پیام خود را با یک عبارت امضا مانند تمام کنید. بهترین گزینه برای صاحبان وبلاگ ها همان آدرس وبلاگ میباشد. ابتدا نام خود را بنویسید و سپس آدرس وبلاگ خود را. البته بعد از آن نیز میتوانید موارد دیگر مثل تاریخ و … را اضافه نمایید. در تصویر زیر نمونه ای از یک امضا را در آخر یک پیام مشاهده میکنید.
در قسمت زیر موارد مهم را به طور خلاصه برای شما بیان میکنیم :
- گفتن سلام
- معرفی خود
- دلیل برقراری ارتباط
- گذاشتن امضا
اما موارد ذکر شده در قسمت بالا به تمام نکات مورد نیاز در یک پیام نمیباشند. مهم ترین نکته در یک پیام مخصوصا ایمیل ها ، گزینه ای است که در ابتدا به آن اشاره کردیم یعنی نوع و لحن نوشتار ما. مهم نیست که در نوشته شما از چه نوع کلماتی استفاده شده است زیرا مؤدبانه ترین کلمات نیز میتوانند توسط یک لحن نامناسب به متن بسیار بدی تبدیل شود.
نوع لحن
بسیاری از ما این سوال را در ذهن داریم که نوع لحن ما باید چگونه باشد؟ خب در جواب به این سوال میتوان ویژگی هایی مثل مودب بودن ، اعتماد به نفس و فروتنی داشتن را بیان کرد. مهم نیست که دلیل شما برای ارسال یک پیام چیست ولی بهتر است از این موارد در متن خود استفاده مناسب را بکنید. هیچ کسی به یک ایمیل که دارای مطالب پرخاشگرانه است جواب نمیدهد یا این که متن آن به صورتی باشد که خواننده احساس کند نویسنده مطلب خود را در جایگاه بسیار بالاتری قرار داده است. پس همیشه این نکات را در ذهن داشته باشید زیرا افراد به کسانی که این ویژگی ها را ندارند هیچ گونه توجهی نمیکنند.
- در نوشتار انگلیسی از حروف بزرگ استفاده نکنید حتی اگر یک کلمه کوتاه میباشد.
- از علامت تعجب بهره نگیرید. به طور کلی این علامت در نامه نگاری الکترونیک کاربرد چندانی ندارد.
- از عبارت های مثل ” قصد بی احترامی ندارم اما …” استفاده نکنید زیرا در بسیاری از موارد عبارتی که در ادامه این جمله به کار میرود نامحترمانه میباشد.
- خود را به صورتی جلوه ندهید که همه چیز را از قبل میدانید.
موارد بالا تنها بعضی از نکات بسیار عمومی و کلی میباشند که در نوشتار آنلاین به کار میروند و موارد بسیار بیشتری نیز وجود دارد که باید درباره آنها دقت کنید. همیشه به یاد داشته باشید که هر جمله احساس و پیام مخصوص به خود را دارد. این مسئله در بعضی از موارد سخت میشود زیرا شما نویسنده یک مطلب هستید و نمیتوانید حس مطلب خود را به خوبی درک کنید ولی خواننده آن مطلب میتواند این حس را به راحتی تجربه نماید.دو راه بسیار ساده برای این که مطمئن شوید نوشته شما خوب به نظر میرسد :
۱- آن نوشته را به دست یکی از دوستان خود بدهید تا آن را بخواند و نظر خود را درباره مطلب بیان کند.
۲- از نرم افزار های موجود در این زمینه بهره بگیرید همانند ToneCheck. ( البته در زبان پارسی این نرم افزار ها بسیار کمیاب هستند)
ToneCheck برنامه ای است که به اکانت جیمیل شما و یا دیگر سرویس ها متصل میشود و هر پیامی را که قصد ارسال آن را داشته باشید بررسی میکند. پس از بررسی پیام ها نرم افزار نکات منفی پیام را به شما گوشزد می نماید.
منبع : HONGKIAT
کم کم به عرضه نهایی نسخه RT ویندوز ۸ نزدیک میشویم و به زودی شاهد تبلت های گوناگونی هستیم که مبتنی بر این سیستم عامل میباشند. نکته مهم درباره این سیستم عامل اجرای آن بر روی پردازشگر های ARM ، intel و یا حتی AMD میباشد. همان طور که میدانید پردازشگر های ARM انرژی کمتری را نسبت به دیگر پردازنده های موجود مصرف میکنند و به همین دلیل بسیاری از تولیدکنندگان موبایل و تبلت توجه خود را به سوی این نوع از پردازنده ها جلب کرده اند. اما نسخه RT ویندوز ۸ به کمک دیگر مدل های پردازشگر ها آمده است تا با بهینه سازی مصرف انرژی در خود شانس حضور آنها را نیز در صنعت تبلت فراهم سازد. مصرف بهینه باطری در این سیستم عامل باعث میشود دستگاه های مبتنی بر آن دارای وزن و ضخامت کمتری باشند.
یکی از روش های ذخیره انرژی در ویندوز ۸ نسخه RT استفاده از حالت standby میباشد که مرز بین خاموشی دستگاه و حالت آماده به کار است. در standby دستگاه مصرف انرژی خود را به حداقل میرساند ولی هنوز هم برای دریافت اطلاعات از سوی کاربر آمادگی دارد. از این قابلیت در رایانه های خانگی استفاده بسیاری میشود. دستگاه های مبتنی بر این ویندوز میتوانند در حالت معمولی حدود ۸ ساعت ویدیو را به صورت HD پخش کنند و ۳۲۰ الی ۴۰۰ ساعت را نیز در حالت Standby بمانند. مصرف باطری این دستگاه ها بین ۲۵Wh تا ۴۲Wh است و دارای صفحه های نمایش با اندازه های ۱۰٫۱ الی ۱۱٫۶ اینچ هستند.تبلت های این خانواده دارای مشخصات حدودی شامل وزن بین ۵۲۰ الی ۱۲۰۰ گرم ، طول ۲۶۳ تا ۲۹۸ میلیمتر و عرض میان ۱۶۸ الی ۲۰۴ میلیمتر میباشند. البته لپتاپ هایی نیز وجود دارند که با این نسخه از ویندوز کار میکنند و پردازشگر های ۳۲ بیتی را دارا میباشند که قابلیت اجرای برنامه های ویندوز های قبلی مثل ۷ را دارند.
عضو ستاد استهلال دفتر مقام معظم رهبري و ركورددار جهاني رويت هلال ماههاي جوان در گفتوگو با ايسنا وضعيت رویتپذیری هلال ماه شوال 1433 در ايران و جهان را تشريح كرد.محسن قاضي ميرسعيد اظهار داشت: لحظه مقارنه ماه و خورشيد در ساعت 15:54 به وقت بين المللي و 20:24 به وقت ايران روز 27 مرداد 1391 مطابق با 28 ماه مبارك رمضان و برابر با 17 اگوست 2012 به وقوع خواهد پيوست.طبق محاسبه در غروب اين روز، هلال ماه در هيچ نقطه اي از جهان قابل رويت نخواهد بود فقط اين احتمال وجود دارد كه در غروب روز 27 امرداد در قسمت بسيار كوچكي در منتها اليه جنوب غربي اقيانوس آرام جنوبي با ابزار قوي هلال ماه شوال ديده شود و اما 24 ساعت بعد يعني در غروب روز 28 امرداد 1391 برابر با 29 ماه مبارك رمضان هلال ماه در مناطقي كه در ادامه به آن خواهم پرداخت قابل رويت خواهد بود.وي گفت: در قاره استراليا، هلال ماه شوال در كشور زلاندنو فقط با ابزار اپتيكي قابل رويت است. همچنين اين هلال در اكثر مناطق كشور استراليا به استثناي جنوب غربي اين كشور كه رويت هلال ماه شوال براي افراد با تجربه و تيزبين در شرايط مناسب رصدي با چشم غير مسلح امكان پذير است با ابزار اپتيكي قابل رويت خواهد بود.قاضي ميرسعيد تصريح كرد: در قاره آسيا، هلال ماه شوال در غروب روز 28 مرداد 1391 مطابق با 29 رمضان المبارك 1433 در اكثر مناطق قاره آسيا قابل رويت نخواهد بود. اين هلال در كشورهاي مالزي، اندونزي، سنگاپور، سريلانكا، جنوب هندوستان، عمان، امارات متحده عربي، بحرين، عربستان سعودي و يمن فقط با ابزار اپتيكي قابل رويت است و تحت هيچ شرايطي در اين كشورها هلال ماه با چشم غير مسلح رويت نخواهد شد، بديهي است در ساير كشورهاي قاره پهناور اسيا از جمله ديگر كشورهاي اسلامي مانند پاكستان، افغانستان، تاجيكستان – ازبكستان، آذربايجان، تركيه، عراق، كويت، سوريه، اردن و لبنان حتي با ابزار اپتيكي نيز بعد از غروب خورشيد رويت نخواهد شد.وي خاطرنشان كرد: هلال ماه شوال در غروب روز 28 مرداد مطابق با 29 ماه مبارك رمضان در هيچ نقطه اي از قاره اروپا تحت هيچ شرايطي حتي با ابزار اپتيكي قابل رويت نخواهد بود. در قاره افريقا، هلال ماه رمضان در غروب روز شنبه 28 مرداد مطابق با 29 ماه مبارك رمضان در كشور تونس غير قابل رويت و در كشورهاي مصر، ليبي، الجزاير و مراكش آن هم در مناطق جنوبي اين كشورها با ابزار اپتيكي قابل رويت خواهد بود. در ساير كشورهاي قاره افريقا هلال ماه با چشم غير مسلح رويت خواهد شد. به خصوص در مناطق جنوبي اين قاره هلال ماه راحت تر رويت مي شود .قاضي ميرسعيد افزود: در قاره امريكا، هلال ماه شوال در غروب روز شنبه 29 ماه مبارك رمضان در مناطق مركزي كشور ايالات متحده امريكا با ابزار اپتيكي و در مناطق جنوبي اين كشور و همچنين امريكاي مركزي و تمام كشورهاي امريكاي جنوبي اين هلال با چشم غير مسلح رويت پذير خواهد بود. اين هلال در شمال ايالات متحده امريكا و تمام كشور كانادا با ابزار اپتيكي نيز غير قابل رويت مي باشد.
وي در خصوص وضعيت رويت هلال شوال در غروب روز شنبه در ايران هم گفت: در ايران نيز هلال ماه وضعيت بحراني خواهد داشت. احتمال رويت اين هلال در پهنه ايران پس از غروب خورشيد بسيار ضعيف است چون عرض دايره البروجي ماه در حد اكثر جنوبي ( 5 درجه منفي ) قرار گرفته و از ديد كارشناسي چنين هلال هايي در نيم كره شمالي در شب اول ماه بسيار به خورشيد نزديك و گاهي همزمان و يا با اختلاف بسيار كم از نظر زماني با خورشيد غروب مي كنند؛ لذا رويت آن يا خيلي سخت است و يا غير قابل رويت و حتي محاسبات نشان مي دهد در مناطق شمالي تر هلال ماه زودتر از خورشيد غروب مي كند، اين هلال در نيم كره جنوبي بر عكس نيم كره شمالي داراي عرض 5 درجه مثبت بوده و از نظر كارشناسي رويت انها بسيار مناسب تر از كشورهاي نيم كره شمالي است به همين دليل اين هلال در كشوري مانند استراليا كه در نيم كره جنوبي قرار دارد قابل رويت بوده اما در كشورهايي مانند ايتاليا و ساير كشورهاي اروپا كه با استراليا فاصله زيادي دارند قابل رويت نيستند. نتيجه اينكه هر كشوري كه به خط استوا نزديك تر باشد مانند مالزي و اندونزي و يا پايين تر از خط استوا قرار داشته باشد وضعيت رصدي بهتري خواهد داشت.وي در عين حال گفت: يك ويژگي مثبت نيز در اينگونه هلالها وجود دارد. در كشور ايران و در اطراف آن فاز ماه يا همان بخش درخشان هلال بين 1.20 صدم درصد تا 1.35 صدم درصد متغير است. يك ماه كامل بخش درخشان آن 100 درصد است حالا بياييم اين بخش درخشان را به 100 قسمت تقسيم كنيم. سهم هلال شوال يك درصد و سي و پنج صدم درصد است يعني به يك و نيم درصد نيز نمي رسد اين مقدار فاز ماه براي رويت با چشم غير مسلح به 6 درجه و 17 دقيقه قوسي ارتفاع بعد از غروب خورشيد نياز دارد تا رويت شود. در صورتي كه در تمام پهنه ايران همچين ارتفاعي را هلال ماه در غروب روز 29 رمضان نخواهد داشت و براي چشم مسلح و رويت با ابزار اپتيكي هلال ماه نياز به ارتفاعي به اندازه 2 درجه و 53 دقيقه قوسي پس از غروب خورشيد خواهد داشتقاضي ميرسعيد تصريح كرد: چنين ارتفاعي را هلال ماه بعد از غروب خورشيد در منتها اليه جنوبي كشورمان نيز نداشته اما رويت هلال در مناطق بسيار جنوبي كشور كه ارتفاع هلال ماه به 2 درجه و 48 دقيقه قوسي مي رسد امر محالي نيست هر چند كه بسيار سخت است. پاكي هوا، داشتن ابزار قوي، تجربه يك رصدگر ماهر و ارتفاعي حدود 2000 متر و بيشتر از سطح درياهاي ازاد لازمه محك زدن براي چنين هلالي است.وي در عين حال خاطرنشان كرد: امكان رويت اين هلالها قبل از غروب خورشيد وجود دارد. تجربه نشان داده اگر داشتن شرايط بسيار مناسب آب و هوايي و تلسكوپي قوي و بهره بردن از رصدگراني كاركشته و ماهر را در كنار هم قرار دهيم اينگونه هلال ها را مي توان قبل از غروب خورشيد رصد كرد هر چند كه امار رويت اين هلالها تا به امروز كم بوده ولي همين تعداد رصد انجام شده مي تواند ملاكي باشد بر رويت هلال شوال قبل از غروب خورشيد.
اولين تصوير رنگي ثبت شده از مدار كه نشاندهنده كاوشگر كنجكاوي ناسا در سطح مريخ بوده، شامل جزئياتي از بستر سنگي لايه لايه در كف دهانه گيل است كه اين مريخ نورد در آن براي بررسي امكان وجود حيات ميكروبي فرود آمده است. اوپراتورهاي دوربين HiRISE روي مدارگرد اكتشافي مريخ ناسا به مشاهدات اوليه فرود كنجكاوي با چتر نجات و روز بعد آن يك منظر رنگي اضافه كردهاند.در اين نما، كنجكاوي به نظر درخشانتر و داراي سايه بوده كه در مركز طرح انفجاري حاصل از مرحله فرود اين كاوشگر قرار گرفته است.اين در حاليست كه كاوشگر كنجكاوي يك ارتقاي سيستم چهار روزه را بر روي رايانههاي اصلي و نرمافزار پرواز براي حركت و استفاده از ابزار روي بازوي آن به پايان رسانده است. در طول آخرين بخش پرواز 36 هفتهاي فضاپيماي آزمايشگاه علمي مريخ و فرود پيچيده آن براي انتقال كنجكاوي به سطح مريخ در هفته گذشته، رايانههاي اين كاوشگر از نسخهاي از نرمافزار پرواز با قابليتهاي زيادي برخوردار بود كه ديگر مورد نياز نبودند. نسخه جديد به توسعه قابليتهايي پرداخته كه كنجكاوي براي كار بر روي سياره سرخ نياز دارد.پس از اين ارتقاي سيستم كه به كاشت مغزي رايانه موسوم شده بود، اكنون مهندسان در حال حركت به مرحله بعدي براي اجراي يك سري بررسيهاي كاركردي ابزار علمي و آمادهسازيها براي يك حركت آزمايشي كوتاه هستند.اولين حركت كنجكاوي كه احتمالا در هفته آينده رخ خواهد داد، شامل بخشهاي حركت كوتاه به جلو و عقب و يك گردش است. اين مريخنورد از يك موتور رانندگي جداگانه در هر كدام از شش چرخ خود برخوردار بوده و موتورهاي فرمان در چهار چرخهاي گوشه قرار گرفتهاند. آمادهسازي و آزمايش كنترلگرهاي موتور پيش از اولين حركت كاوشگر انجام خواهد شد.پس از اولين حركت آزمايشي، برنامه مدنظر از يك وقفه پيش از مرحله دوم آزمايشي برخوردار خواهد بود كه بر استفاده از بازوي روباتيك كاوشگر تمركز دارد. براي اين وقفه، تيم علمي 400 نفري از فرصتي براي انتخاب يك منطقه براي حركت كنجكاوي به سوي آن پيش از هفتههاي آزمايش بازو برخوردار خواهند شد.محققان در حال بررسي تصاوير بدست آمده از كاوشگر كنجكاوي براي شناسايي اهداف احتمالي و بررسي در نزديكي اين مريخنورد و در دامنه قابل رويت كوهستان شارپ هستند.در طول ماموريت دو سال كاوشگر كنجكاوي، محققان از آن براي بررسي امكان وجود عناصر شيميايي حيات و ديگر شرايط محيطي مناسب جهت پشتيباني از حيات ميكروبي در مناطق انتخابي از مريخ استفاده خواهند كرد.كنجكاوي داراي 10 ابزار پيچيده علمي با حجم كلي 15 برابر بزرگتر از محمولههاي علمي روي ديگر مريخنوردهاي ناسا موسوم به روح و فرصت است. براي مديريت اين ميزان محموله، كنجكاوي دو برابر بزرگتر و پنج برابر سنگينتر از اين دو كاوشگر بوده كه در دهانه گيل فرود آمده است.رصدهاي مداري نشاندهنده وجود خاك رس و مواد معدني سولفات در لايههاي پاييني بوده كه نشان از يك گذشته مرطوب دارد.در ميان تصاوير منتشر شده از سياره سرخ، يك تصوير پانارومايي جديد از كنجكاوي وجود دارد كه به كاربر اجازه ميدهد به سادگي كار با برنامه گوگل ارث به گردش در سطح مريخ بپردازد.اين تصوير توسط اندرو بودروف، پانوگراف و سازنده وب ساخته شده كه از اين شيوه براي مناظر جهاني مانند مجسمه ابوالهول در مصر و ميدان قرمز مسكو استفاده كرده است.اين در حاليست كه كاوشگر كنجكاوي روز گذشته(سهشنبه) تصاوير جديدي را از مريخ به نمايش گذاشت كه نشان دهنده نقشهبرداري اين خودرو از مسيرهاي ممكن حركتي به سوي كوه شارپ است.تيم كنجكاوي تاكنون چندين مسير احتمالي را از ميان تپهها و برآمدگيهايي كه شبيه به صحراي موجاوه در جنوب آمريكا است، شناسايي كردهاند.طبق برآورد دانشمندان، يك سفر به سوي مريخ با طي مسيري به اندازه يك زمين فوتبال در هر روز حدود يك سال طول خواهد كشيد. علاوه بر آن اين كاوشگر در مسير حركت خود براي بررسي سنگهاي جالب و نمونهبرداري از خاك توقف خواهد داشت.
كنسول جديد، قدرتمندتر ميشود
تبديل آيفون به نينتندو
ظاهري قديمي با موتوري جديد
چاپگرهاي سهبعدي قابل حمل شد
عينكي براي گيمينگ
چاپگر بو روي كارت
ماوس برعكس بهتر است
|

جینا تراپانی یکی از مشهور ترین زن های اینترنت به حساب می آید. او هفت سال پیش، موسس و سردبیر وبلاگ مشهورلایف هکر بود و با ایده ها و اپلیکیشن هایش طرفداران زیادی پیدا کرد. وبلاگ لایف هکر که هم اکنون جزو پریننده ترین وبلاگ های دنیا است، شامل مطالب متنوعی برای انجام دادن بهتر و سریع تر کارها است و جینا تراپانی یک کتاب پر فروش نیز در این مورد نوشت که با استقبال زیادی مواجه شد. او همچنین برنامه نویس تعدادی پروژه متن باز نیز است که یکی از آنها ThinkUp برای شبکه های اجتماعی است که توسط کاخ سفید هم استفاده می شود. او همچنین یک پادکست به نام In Beta دارد که در آنجا در مورد اپلیکیشن های بازمتن، تحت وب، موبایل و اجتماعی صحبت می کند و در وب شویاین هفته در گوگل در مورد آخرین خبرهای کلود و گوگل حضور دارد. حالا وبلاگ لایف هکر در گفتگویی کوتاه شما را با گجت ها و ابزارهای جینا تراپانی آشنا کرده است. آشنایی با آنها کمک می کند تا شما هم بتوانید سراغ برخی از آنها بروید و راه های جدیدی برای انجام دادن کارها پیدا کنید.جینا تراپانی در حال حاضر مشغول توسعه Thinkup و اپلیکیشن Todo.txt است. و میزبان پادکست و ویدیو کست in Beta و «این هفته در گوگل» است. اون در سن دیگو در جنوب کالیفرنیا زندگی می کند و کامپیوتر فعلی اش یک مکبوک پرو ۱۵ اینچی است و یک گلکسی نکسوس به همراه آیفون 4S دارد تا بتواند اپلیکیشن هایش را روی هر دو سیستم عامل تست کند.
صفحه خانگی آیفون جینا تراپانی و اپلیکیشن هایش
زندگی شما بدون کدام نرم افزار، اپلیکیشن و ابزار غیر ممکن است؟
روی تلفن و تبلت بیشتر وقت ام را با جیمیل، توییتر و فورسکوئر می گذارنم. من عاشق Instapaper برای مطالعه هستم. و از Evernote برای نگهداری چیزهای مختلف استفاده می کنم. و چون در جهتیابی هم خوب نیستم بدون گوگل مپز نمی توانم زندگی کنم. به خصوص با امکان ناویگیشن روی اندروید. من به زبان برنامه نویسی جاوا و پی اچ پی روی اکلیپس کد نویسی می کنم. که یک IDE بازمتن قدرتمند است. واپلیکیشن TextMate ویراشگر متنی مورد علاقه ام است. برای کنترل ورژن از Git استفاده می کنم و Github بهترین چیزی است که برای پروژه های بازمتن من وجود داشته است.برای ساخت پادکست و ویدیوکست من از ایرست E6 و یک وبکم لاجیتک اچ دی استفاده می کنم. برای ضبط گفتگوهای اسکایپ هم سراغ اپلیکیشن Ecamm می روم. شنونده های ما می توانند استریم زنده را در IRC داشته باشند کهTextual کلاینت محبوب من برای این کار است. وقتی که مشغول کد نویسی یا ساخت پادکست نیستم در حال وبگردی ام. مرورگر اصلی من کروم است به خصوص حالا که به خوبی روی اندروید هم کار می کند و با آن سینک می شود. من جیمیل و گوگل کلندر و گوگل وویس را روی دسکتاپ مک قرار داده ام. ضمنا وقت زیادی را در کامند لاین صرف مدیریت کارها، اجرای دستورهای Git و مدیریت سرور می کنم. بنابراینiterm2 همیشه با چندین تب جلوی من باز است. در کنار آن زندگی بدون این اپلیکیشن ها برای من امکان ندارد: لست پس (برای مدیریت رمزهای عبور) - کی پس ایکس(برای نگهداری امن اطلاعات و رمزهای عبور) - دراپ باکس (نگهداری ابری اطلاعات) - تکست اکسپندر (برای صرفه جویی در تایپ!) - موزی (پشتیبان گیری آنلاین) - توییت دک (کلاینت توییتر) و کوییک سیلور (یک اپلیکیشن همه کاره برای انجام کارها در مک) و البته رسکیو تایم را نباید فراموش کنیم که به من کمک می کند بفهمم وقتام را صرف چه چیزهایی می کنم.
بهترین روش های صرفه جویی در وقت شما؟
من حافظه بسیار بدی دارم. بنابراین مرتبا مجموعه ای از فایل های متنی را به روز می کنم که نام شان را «ممکس» گذاشته ام. آنها شامل انواع راهکارهای میانبر، چک لیست های کارها، پروژه ها و کارهای آینده ای است که می خواهم انجام بدهم. حتی جملاتی که از آنها خوشم میآید را در آنها نگهداری می کند. من پوشه این فایل ها را در دراپ باکس نگهداری می کنم. بنابراین روی دستگاه های مختلف به آنها دسترسی دارم. هر وقت که بخواهم کاری انجام بدهم سراغ این حافظه نوشتاری ام می روم و از آن استفاده می کنم.
اپلیکیشن محبوب شما برای مدیریت کارها چیست؟
من ۶ سال است که اپلیکیشن todo.txt را ساخته و به روز کرده ام و تمام این مدت از آن استفاده می کنم. رابط کاربری کامند لاین و اخیرا نسخه اندروید و آی او اس کمک می کند از همه جا به آن دسترسی داشته باشم. من فایل های کارهایم را در دراپ باکس قرار می دهم و مهمترین کارها را با استفاده از GeekTool روی دسکتاپ نمایش می دهم. من هزاران فایل حاوی کارها به صورت آرشیو شده دارم به خاطر اینکه از سال ۲۰۰۶ از این روش استفاده می کنم. این برایم لذت بخش است که می توانم کارهای انجام شده در چند سال را ببینم و آنها را مرور کنم.
محیط کار شما چه شکلی است؟
من خوش شانسم که یک محیط کاری جادار در خانه دارم که در آن جای کافی برای یک میز کاری استاندارد و یک میز ایستاده وجود دارد (میزهایی که اجازه می دهد برای سلامت بیشتر در حالت ایستاده کار کنید) حدود ۱۹ ماه است که از میز ایستاده استفاده می کنم و تبدیل به میز کار اصلی ام شده است. اینکه تمام روز را ایستاده باشید برای بدن کار آسانی نیست. بنابراین من بعد از ناهار از میز معمولی ام استفاده می کنم. یک طرف اتاق کاری ام یک تخته بزرگ دارم که چیزهای مختلف را روی آن میچسبانم. آخرین چیزی هم که به دیوار چسبانده ام این پوستر است و ضمنا یک پوستر از Apple 1 روی دیوار ام دارم.
هنگام کار چی گوش می کنید؟
بستگی دارد به اینکه روی چه چیزی کار می کنم و وضعیت انرژی ام چطور است. اگر ایستاده باشم و مشغول برنامه نویسی، سراغ موسیقی پاپ می روم و از سرویس پاندورا برای گوش کردن به موسیقی استفاده می کنم. اما اگر در حال نوشتن باشم نمی توانم به موسیقی با کلام گوش کنم.
در کنار تلفن و کامپیوتر چه گجت های مهم دیگری دارید؟
بدون مسواک و این چای دم کن نمی توانم زندگی کنم! ضمن اینکه یک دفترچه یادداشت مهم دارم و البته خودکار مورد علاقه ام. تبلت نکسوس 7 هم هست و همه آنها را در کیف ام این طرف و آن طرف می برم. فعلا عاشق تبلت نکسوس 7 هستم. اولین کامپیوتری که صبح ها استفاده می کنم و آخرین گجتی که شب قبل از خواب در کنارم دارم. آن را هر جایی که وای-فای وجود دارد همراهم می برم. به تازگی یک اسمارت کیس DODO به عنوان هدیه دریافت کرده ام و عاشق اش شده ام.
در چه کارهای روزانه بهتر از دیگران هستید؟ راز شما چیست؟
از وقتی که به سن دیگو آمده ام یاد گرفته ام که چطور سریعا آتش درست کنم! حتی در یک ساحل با باد زیاد می توانم به سرعت آتش درست کنم. با کمک یک تکه روزنامه مچاله شده در زیر چوب ها و تنظیم آنها بر اساس جریان باد.
بهترین توصیه ای که در زندگی شنیده اید؟
اگر چیزی را می خواهی، بهتر است به دنبال اش بروی - پدرم

ایسر بالاخره از لپ تاپ قرص و محکم TravelMate P243 خود رونمایی و عرضه این ابزار سازگار با سختی های کار حرفه ای را آغاز کرد. چهار گیگابایت رم DDR3 (قابل ارتقاء تا ۸ گیگابایت) در کنار پردازنده ایوی بریج Core i5 با تکنولوژی Turbo Boost و هارد ۵۰۰ گیگابایتی، قدرت کافی را به این لپ تاپ ۷۰۰ دلاری اعطا می کنند. به این امکانات باید صفحه کلید قرص و محکمی را هم افزود که تضمین می کند که در پرواز بعدی ماگ قهوه بر بالای لپ تاپ، تنها کت و شلوار نازنین تان کثیف می شود و لپ تاپ تان خم به ابرو نمی آورد. ایسر برای نمایشگر لپ تاپ جدیدش هم از یک صفحه ۱۴ اینچی بهره برده که از تکنولوژی LED-backlit استفاده می کند و رزولوشن آن ۱۳۶۶ در ۷۶۸ پیکسل است. از امکانات امنیتی سطح تجاری آن هم می توان به اسکنر اثر انگشت، برنامه سیکوریتی سویت ProShield و برنامه Personal Secure Drive اشاره کرد. در میان لپ تاپ های سخت جان و قرص و محکم، انتخاب شما کدام یک است؟

همه می دانیم که آن چه با نام پی سی های ویندوز آر تی خوانده می شوند، در واقع کامپیوتر شخصی یا پی سی نیستند. اما این را هم نباید فراموش کرد که ویندوز 8 هم یک نسخه عادی از محصولات مایکروسافت نیست. فارغ از این که شما ابزارهای مجهز به ویندوز آر تی را PC بنامید، این دستگاه ها در واقع هیچ شباهتی به کامپیوتر و لپ تاپ های امروزی تان ندارند. مایکروسافت دیروز در پست وبلاگ ویندوز 8 به ارائه برخی جزئیات جدید درباره این سری از محصولات خود پرداخت. مهم ترین نکته مطلب این وبلاگ م تایید دل، لنوو و سامسونگ به عنوان شرکای تجاری این شرکت برای تولید پی سی های ویندوز آر تی با پردازنده ARM در سال ۲۰۱۲ است. در ادامه مطلب هم تبلت ۶۰۰ ویندوز آر تی ایسوس معرفی شده است. درباره نکات مهم مطرح شده توسط مایکروسافت در روز گذشته، می توان به این موارد اشاره کرد:
ویندوز آر تی فقط برای تبلت ها نیست: نکته این جا است که بسیاری از ابزارها با کیبرد فیزیکی عرضه خواهند شد. مایک آنجلیو قائم مقام تیم اکوسیستم و برنامه ریزی مایکروسافت می گوید: «برخی از پی سی های ویندوز آر تی ما با کیبرد کامل و تاچ پد عرضه می شوند. در حالی که برخی دیگر از صفحه کلید های جداشدنی به صورت داک استفاده خواهند کرد.»
پشتبانی بومی و درونی از حرکات دست (gesture) سریع: در همراهی با شرکت های سازنده تاچ پد و صفحات لمسی، مایکروسافت به صورت درونی در فریمور خود پشتیابنی از تشخیص gestureهای بسیار سریع را عرضه کرده است.
عمر باتری بسیار طولانی: مایکروسافت تصریح کرده که پی سی های ویندوز آر تی با طراحی صنعتی بسیار نازک و سبک با عمر باتری بالا عرضه می شوند. به شکلی که گفته می شود برخی از آنها حتی از آی پد هم نازک تر و سبک تر خواهند بود. و عمر باتری برخی هنگام پخش فیلم های HD به بیش از ۱۳ ساعت خواهد رسید.
NFC: با تپ کردن دو پی سی ویندوز آر تی به یکدیگر، کاربران قادر خواهند بود به راحتی عکس ها، آدرس های اینترنتی، مسیرهای نقشه و هر چیز دیگری را که اپلیکیشن های ویندوز پشتیبانی کنند، با یکدیگر به اشتراک بگذارند.
پشتیبانی از دامنه وسیعی از ابزارهای جانبی و اتصالات: درایو های ذخیره سازی USB، پرینترها، ابزارهای صوتی و تصویری، شبکه بیسیم، وای فای و بلوتوث، برخی از امکانات ویندوز آر تی برای اتصال و ارتباط خواهند بود.
کارایی گرافیکی بهتر: علاوه بر بهینه سازی های لازم برای پخش تصاویر ویدیویی HD با مصرف پایین باتری، انیمیشن های رابط کاربری ویندوز آر تی به سرعت ۶۰ فریم در ثانیه دست یافته اند. چیزی که مایکروسافت آن را از اهداف طراحی خود می خواند. مایکروسافت همچنین نکات جالبی را درباره انتظار ما از واژه عمر باتری طولانی مطرح می کند. تست ها با ویدیوهای HD در بالاترین رزولوشن صفحه پی سی و با روشنایی ۲۰۰ نیت به صورت تمام صفحه انجام شده اند. نتایج در مدل های 10.1 و 11.6 اینچی با باتری های ۲۵ و ۴۲ وات-ساعت متفاوت بوده، اما به طور میانگین، پاسخ های جذاب عمر باتری ۸ تا ۱۳ ساعت به دست آمده اند. و البته این اندازه گیری ها قبل از بهبودهای نهایی فریمور دستگاه انجام شده و مایکروسافت وعده نتایج نهایی بهتر و بهبود یافته تری را هم می دهد.
در خصوص وزن هم گفته می شود که این پی سی ها از ۵۲۰ تا ۱۲۰۰ گرم وزن خواهند داشت. در مقایسه باید گفت که آی پد نسل سوم ۶۵۲ گرم و مک بوک ایر 11.6 اینچی ۱۰۰۰ گرم وزن دارند.
نظر شما درباره این محصولات انقلابی مایکروسافت چیست؟ تا چه حد به آنها تمایل داشته و شانس آنها در بازار را چگونه ارزیابی می کنید؟

خبرهای جدید از موتورولا نشان می دهد که این شرکت قصد دارند به زودی نسخه اچ دی تلفن هوشمند RAZR را وارد بازار کند و در کنار آن باید منتظر یک نسخه MAXX هم در مدل جدید باشیم. بنابراین در مهر ماه دو مدل RAZR HD و RAZR HD MAXX از راه می رسد که اگر باطری فوق العاده می خواهید، باید سراغ مدل مکس بروید. پیش بینی می شود این تلفن که قبلا با نام DROID Fighter شناخته می شد، دارای پردازشگر دو هسته ای جدید اسنپ دراگون S4 باشد با سرعت 1.5GHz و رزولوشن نمایشگر نیز 1280 در 720 پیکسل خواهد بود به همراه پشتیبانی از نسل چهارم شبکه تلفن همراه. اما اطلاعات بیشتری از آن موجود نیست و هنوز باید کمی بیشتر صبر کنیم تا با پرچمدار جدید موتورولا آشنا شویم.
.: Weblog Themes By Pichak :.