
اگر جزو کاربران اندروید هستید احتمالا سراغ نصب رام های کاستوم (نسخه های سفارشی سازی شده اندروید) برای تلفن یا تبلت تان رفته اید. حالا یک سرویس رایگان جدید استفاده از نسخه های سفارشی را لذت بخش تر خواهد کرد. نام این سرویس OTA Update Center است و به سازندگان رام های سفارشی اجازه می دهد که به روز رسانی های سیستم عامل را به راحتی روی تلفن کاربران ارسال کنند. اینجا در واقع یک مرکز آپدیت برای رام های سفارشی اندروید خواهد بود و توسعه دهنگان دیگر نیازی به داشتن سرور خودشان ندارند. پیاده سازی آن نیز ساده است و با اضافه کردن چند خط کد، رام های سفارشی از سرویس جدید برای به روز رسانی استفاده خواهند کرد. بقیه کار به عهده سرویس گوگل است که شما را از رسیدن نسخه جدید رام مطلع خواهد کرد و از همانجا می توانید نسخه جدید رام را دانلود و نصب نمایید.

رابط کاربری مترو را می شناسید؟ چیزی که ظاهر ویندوز 8 را از آن دسکتاپ قدیمی به یک محیط زیبای تشکیل شده از مستطیل های مختلف تغییر داد، تا در نمایشگرهای لمسی راحت تر بتوان با این سیستم عامل کار کرد. البته این طراحی در واقع از زمان ویندوز فون 7 و Zune به وجود آمده و بعدا در ویندوز 8 نیز مورد استفاده قرار گرفت. اما حالا مایکروسافت اسم این رابط کاربری را عوض کرده و نام آن دیگر «مترو» نیست. اما چرا این شرکت نام رابط کاربری اش را عوض کرده است؟ به نظر می رسد این شرکت با این اسم یک مشکل کپی رایت داشته و اجازه استفاده از این اسم را نداشته است. حالا این شرکت به خاطر مسایل حقوقی مجبور به تغییر نام شده.مایکروسافت در ابتدا تصمیم گرفت نام را به Windows 8 style interface تغییر بدهد. اما حالا آن را Windows 8 interface می نامد. اما این نام احتمالا مشکلات مختلفی ایجاد می کند. چرا که این رابط کاربری در کنسول ایکس باکس و تلفن های ویندوز فون 7.8 هم استفاده می شود و اگر در آنجا بخواهیم این رابط کاربری را رابط ویندوز 8 صدا کنیم کمی عجیب به نظر می آید. سایت The Verge می گوید خود کارمندان مایکروسافت یک اسم جدید برای مترو گذاشته اند و آن را Modern UI می نامند. هم اکنون این اسم را در چند صفحه از لیست های مایکروسافت پیدا می کنید. اما از آنجایی که نام مترو بین کاربران جا افتاده، احتمالا در آینده مردم همچنان آن را مترو می نامند حتی اگر مایکروسافت یک اسم جدید دیگر برای آن پیدا کند.
«همانطور که تمام علاقمندان به فضا میدانند، تا 20 سال آینده پای انسان به مریخ خواهد رسید.»این جمله هیجانانگیز در نیم قرن اخیر بارها تکرار شده و البته هنوز به حقیقت نپیوسته. بین سالهای 1950 تا 2000، ناسا و گروههای مستقل بیش از 1000 بررسی دقیق برای مأموریتهای خدمهدار مریخ انجام دادند. با این حال حتی یکی از آنها هم به باروری نهایی نزدیک نشد.و حالا با وجود مریخنورد «Curiosity» که پیشرو در مأموریتهای بشری است، لااقل میتوان گفت که مریخ حداقل بر روی کاغذ یک هدف احتمالی برای ناسا باقی خواهد ماند.رئیس ناسا آقای «چارلز بولدن» بعد از فرود موفقیتآمیز «Curiosity» در 5 آگوست گفت: «امروز، چرخهای Curiosity شروع کردند به روشن کردن دنباله جای پای بشر بر روی مریخ.» با این وجود، مریخ واقعاً در رادار ناسا قرار ندارد زیرا بعد از ارسال کاوشگر MAVEN در سال 2013 که وظیفه بررسی سیر تحول جوی مریخ را بر عهده خواهد گرفت، ناسا دیگر برنامه خاصی برای سیاره سرخ ندارد.دیوید پورتری که مورخ و متخصص تاریخچه پروازهای فضایی است میگوید: «مطمئناً، الآن هیچ کس درباره فرستادن انسان به مریخ جدی نیست.» با این حال هنوز ایدهها آن بیرون در حال شکل گرفتن هستند؛ ایدههایی گاه بسیار جاهطلبانه، و گاه بسیار غریب و نا مأنوس.


كرفس انواع مختلف دارد و بسته به محل رويش آن نامگذاري ميشود، اما اكثر آنها حاوي مواد معدنياي چون منيزيم، پتاسيم، كلسيم، ويتامين K و آنتياكسيدان است.
خواص درماني
كرفس علاوه بر خاصيت مدري (ادرارآوري) از توليد سنگهاي كليه و مثانه جلوگيري ميكند. اين گياه باعث اثرات مليني شده و به تخليه روده و اجابت مزاج طبيعي منجر ميشود.مصرف كرفس علاوه بر تقويت قلب و معده باعث جلوگيري از بيماريهاي رواني و افزايش هوش و حافظه ميشود.بعضي از افراد معتقدند خوردن كرفس باعث ازدياد قواي جنسي ميشود. يكي از داروهاي موثر در از بين بردن بوي بد دهان نيز كرفس است. براي اين كار لازم است روزانه يك استكان آب كرفس ميل كنيد.
جوشانده دانه
كرفس باعث درمان كمردرد و روماتيسم ميشود. اين گياه هم قاعدهآور است و هم باعث ازدياد شير مادر ميشود. در بعضي از كتب، براي كرفس خاصيت كاهندگي قند و چربي و فشار خون نيز ذكر شده است.برگ كرفس تومورهاي سخت در نوك سينه را از بين ميبرد و زخمهاي سرطاني، تومورهاي قديمي، ميخچهها و تومورهاي ملتهب را درمان ميكند.همچنين دانههاي كرفس براي درمان برونشيت، آسم و بيماريهاي كبد و طحال استفاده ميشود.اسانس اين گياه ضداسپاسم، بادشكن، خوابآور و مقوي است. آب كرفس در درمان گرفتگي صدا موثر است. ضماد كرفس با عسل نيز باعث از بين رفتن ورم ميشود.كرفس از معدود گياهاني است كه ميتوان آن را همزمان با ميوه و گياهان ديگر مصرف كرد و باعث دشواري در گوارش نميشود.براي نمونه با آب انگور و سيب (براي مبارزه با روماتيسم)، با زنجبيل (براي مبارزه با ميگرن و سردرد) و با ليموترش (براي مبارزه با سرماخوردگي و قند بالاي خون) مصرف ميشود.
عوارض جانبي
اين گياه كه داراي طبيعت گرم و خشك ملايمي است در افراد صفراوي بايد با احتياط مصرف شود. همچنين مصرف بيش از اندازه و ناصحيح كرفس باعث بروز علائم عصبي شبيه صرع و همچنين فراموشي ميشود.

در حالي كه مهندسان گوگل و همكارانشان در دانشگاه MIT به اين طرح به عنوان يك جاذبه توريستي شهر لندن در جريان المپيك سال 2012 نگاه ميكردند و اخبار زيادي درباره آن منتشر شد، اما در نهايت اثري از اين ابرهاي مدرن بر فراز لندن ديده نشد، البته محقق نشدن چنين وعدههايي چيزي از قابليتهاي فناوريهاي موجود در اين دوره از رقابتها كم نكرد وحضور فناوريهاي شگفتآور سبب شد تا المپيك ۲۰۱۲ با المپيكهاي پيشين تفاوتهاي چشمگيري داشته باشد؛ تفاوتهايي كه به اعتقاد بسياري از كارشناسان، فناوري را به قهرمان اصلي المپيك لندن 2012 تبديل كرد.
پيش بهسوي المپيك
فناوريهاي مختلفي مرتبط با المپيك از مدتها قبل و در مرحله آمادهسازي ورزشكاران و پا به پاي آنها تا رسيدن به لندن حضور داشت و رشد كرد. به اين ترتيب در حالي آويختن مدال طلا و قهرماني در بزرگترين رويداد ورزشي جهان كه هر چهار سال يكبار رخ ميدهد، آرزوي بزرگ ورزشكاران داوطلب محسوب ميشد كه بسياري از آنها و مربيانشان ميدانستند كه ديگر تمرين و ممارست به شيوههاي سنتي و هميشگي به قهرماني آنها ختم نخواهد شد. به عنوان مثال دوچرخهسواران استراليايي برخلاف ورزشكاران ديگر بهكمك شبيهسازها در تمام مراحل آمادهسازي، خود را در زمين مسابقه المپيك لندن حس ميكردند. اين تيم فقط به محيط شبيهسازي شده اكتفا نكرد و تمرين در تونل باد دانشگاه Monash يكي ديگر از نمونههاي استفاده از فناوري در ورزش است كه استرالياييها به آن رنگ و بويي نوين دادند. اين تونل باد كه براي تست طراحي خودرو و وسايل نقليه بهكار ميرود، از چند ماه مانده به المپيك در اختيار اين تيم قرار گرفت تا بتوانند توان و تجهيزاتشان را محك بزنند.از نمونههاي ديگر ميتوان در سوي ديگر جهان و به شانون راوبرگ، دونده آمريكايي اشاره كرد كه در مرحله آمادهسازي از تردميلي استفاده كرد كه بيوزني را شبيهسازي ميكرد. اين تردميل كه آلترجي نام دارد توسط ناسا طراحي وساخته شده و از فناوري ضدجاذبه استفاده ميكند و به ورزشكاران اين حس را منتقل ميكند كه تنها ۲۰ درصد وزن واقعي خودرا دارند؛ اين تردميل كه بيشتر براي اين كه ماهيچهها حداكثر فعاليتهاي خود را داشته باشند و در عين حال به دلايل سبكتر شدن وزن حتي در روزهايي كه ورزشكار دچار آسيبديدگي شده هم بهكار ميرود، در نهايت باعث ميشود ورزشكاران تاحد زيادي نتيجه بهتري از تمرينات و عملكرد خود بگيرند.اما يكي از مواردي كه در تمرينهاي روزمره ورزشكاران مهم است، داشتن اطلاعات روزانه و حتي لحظهاي از نحوه تمرين، چگونگي حركات، نحوه صرف انرژي و... است. برنامهاي كه شركت Atos براي بيش از 15 هزار ورزشكار و مربيان آنها كه دائما در جهت كسب ركورد جديد تلاش ميكردند تدارك ديده بود، چنين امكاني را در اختيار آنها قرار ميداد.MotivePro از امكانات ديگري بود كه براي بسياري از ورزشكاراني كه تحت تنش و استرسهاي قبل از مسابقات قرار داشتند در قالب يك لباس مجهز به سنسورهاي مختلف طراحي شده بود. اين لباس كه حركات ورزشكار را ثبت و دادههاي مربوطه را ذخيره ميكرد به عنوان نقطه قوتي براي افزايش اعتماد به نفس اين ورزشكاران محسوب ميشد؛ به اين صورت كه حسگرهايي به بخشهاي مختلف بدن ورزشكار از جمله زانوها، سر، مچ، كمر و... وصل ميشود. اين وسيله با ثبت كوچكترين حركات ورزشكار آنچه را كه ميتواند باعث ثبت ركورد بهتر شود يادآوري كرده و به اين ترتيب در كسب نتايج بهتر توسط ورزشكار در هر مرحله از تمرين كمك ميكند.
المپيك سبز
سازههاي المپيك ۲۰۱۲ لندن به اندازه ساختمانهاي المپيك ۲۰۰۸ پكن زيبا و متفاوت نيست و در واقع آنطور كه استاديومي مثل استاديوم لانه كبوتر پكن ساختار شكن و متفاوت بود هيچ كدام از سازههايي كه ميزبان المپيك لندن است، نتوانست شگفتي بيافرينند؛ البته برخي كارشناسان ميگويند شايد سازههاي جامجهاني آفريقاي جنوبي و المپيك پكن انتظارات را بالا برده باشد وگرنه فناوريهايي كه در استاديومهاي لندن در نظر گرفته شده، كم نيست؛ اما انچه سازندگان اين استاديومها بيش از همه به آن توجه داشتهاند هماهنگي با محيطزيست و استفاده از مواد دوستدار محيطزيست در تمام بخشهاي اين سازههاي عظيم بوده است؛ بهطوري كه ادعا ميكنند همه اين سازهها تا حد امكان از مواد بازيافتي تهيه شده و قرار است پس از مسابقات برخي از آنها از جمله استاديوم بسكتبال المپيك لندن بازيافت يا بهكشور ديگري منتقل شود.اما در كنار ورزشگاه اصلي اين مسابقات مركز ورزشهاي آبي، پيست دوچرخهسواري، زمين بسكتبال، زمين تنيس ويمبلدون و... به نوعي با آخرين فناوريهاي روز دنيا تجهيز شده است. ضمن آنكه در اين سازهها از هزاران تن فولاد استفاده شده و در تمام آنها توجه به تهويه طبيعي هوا، استفاده از عايقهاي قوي صوتي و نورپردازي زواياي مختلف براي امكان تصويربرداري سهبعدي و با كيفيت مدنظر بوده است. از آنجا كه انگليسيها از قبل هم اعلام كرده بودند كه سعي دارند انرژي برق، حرارت و آب خنك ورزشگاهها را بهگونهاي تامين كنند كه در مجموع بتوانند 33 درصد توليد دياكسيدكربن را كاهش دهند، به نظر ميرسد در نهايت اين دوره از المپيك سبزتر از هميشه برگزار شود.
نكته: آویختن مدال طلا بر گردن قهرمانان المپیک 2012 در حالی رخ میدهد که ورزشکاران امروزی با استفاده از فناوری محیط مجازی تمرینات سخت را آسانتر پشت سر گذاشتهاند
يكي از پديدههايي كه اين روزها در اتفاقات و حوادث مختلف جهان همسو با رسانههاي ديداري و شنيداري و حتي قويتر از آنها وارد عمل ميشود، شبكههاي اجتماعي است. در اين دوره از المپيك خبرها آنچنان با سرعت و لحظهاي در فضاهاي مجازي منتقل ميشد كه باعث شد المپيك لندن به سوشيالمپيك معروف شود. اين واژه از تركيب دو كلمه سوشيال (اجتماعي) و المپيك ساخته شده است. در واقع با وجود امكانات متعددي همچون گوشيهاي هوشمند و تبلتها، گزارش لحظهاي مسابقات به صورت آنلاين به شبكههاي اجتماعي ميرسد و از اين نظر شبكههاي مختلف مانند فيسبوك، يوتيوب و توييتر براي جذب مخاطب بيشتر رقابت تنگاتنگي را برپا كردهاند. به اين ترتيب شايد بتوان علاوه بر ركوردزني در دنياي ورزشكاران، ركورد شبكههاي اجتماعي در پخش خبرهاي مرتبط با اين رويداد مهم جهاني را هم از جذابيتها و تفاوتهاي المپيك لندن نسبت به رويدادهاي ورزشي ديگري دانست كه تاكنون پشت سرگذاشتهايم. گفته ميشود در طول رقابتهاي المپيك سال 2012 لندن، بيش از 5/8 ميليارد رايانه، گوشي هوشمند و تبلت به اينترنت وصل شوند. از اين جهت هم ميتوان گفت المپيك 2012 لندن به بزرگترين رويداد اينترنتي تاريخ تبديل ميشود.به اين ترتيب پيشبينيهاي مربوط به المپيك 2012 لندن و تبديل آن به بزرگترين رويداد اينترنتي تاريخ نهتنها درست از كار درآمد، بلكه در برخي از موارد حتي از برخي پيشبينيها هم پيشي گرفت و كارشناسان را متعجب كرد. اين موضوع علاوه بر فعاليت شبكههاي اجتماعي از سرمايهگذاري چند ميليارد پوندي انگليس براي بهكارگيري فناوريهاي مختلفي كه امكان پوششدهي و امنيت رقابتها را بيشتر ميكرد و در عين حال سرويسدهي به هواداران را راحتتر ميكرد، نشأت ميگيرد.در نهايت فعاليت شبانهروزي 450 كارمند مركز TOC (مركز فناوري عمليات المپيك) براي كنترل و مديريت 94حوزه المپيك در كنار تلاش شركتهاي مختلف براي ثبت و ارسال تصاوير به صورت فول HD و در برخي موارد سهبعدي باعث شد تا چهار ميليارد تماشاگري كه پاي تلويزيونهاي خود نشستهاند و تقريبا دوسوم جمعيت جهان را تشكيل ميدهند، خود را هر لحظه در محل رقابتها احساس كنند.
دقت و امنيت در سايه فناوري
اسكار پيستوريوس، اولين ورزشكار معلولي است كه با كمك پاي مصنوعي جواز ورود به المپيك را كسب كرده است و به همين دليل يكي از شگفتيهاي المپيك 2012 محسوب ميشود. در واقع براي اولين بار فناوري به كمك يك دونده معلول آمد تا بتواند در رقابتهاي دوي ۴۰۰ متر و 400×4 متر امدادي المپيك به كمك پاي مصنوعي فايبر كربن خود در كنار رقباي سالم وارد رقابت شود. اين دونده آفريقاي جنوبي سال گذشته در رقابتهاي جامجهاني دووميداني در كرهجنوبي در قسمت 400×4 متر مدال نقره كسب كرد و در همين رقابتها با كسب چهار مدال، نام خود را در فهرست تيم دووميداني آفريقاي جنوبي جهت حضور در رقابتهاي المپيك لندن ثبت كرد.در نقطه مقابل جالب اينجاست كه استفاده از برخي فناوريها از جمله مايوي مخصوصي كه در المپيك ۲۰۰۸ به كمك شناگران آمد تا ركوردها را جا به جا كنند، در المپيك، لندن ممنوع اعلام شده است. به اعتقاد مسئولان المپيك فناوريهايي كه تا اين حد ميتوانند به كمك ورزشكاران بيايند نوعي دوپينگ محسوب ميشود و به همين دليل بايد از استفاده آنها جلوگيري كرد؛ اما در كنار فناوريهايي كه به لباس و تجهيزات ورزشكاران مرتبط ميشود فضاي برگزاري مسابقات نيز با وجود ابزارهايي همچون بلوكهاي الكترونيكي، حسگرهاي ثبت ضربه و... بيش از گذشته بهقضاوت دقيقتر و سريعتر داوران كمك كرده است.به طوري كه گفته ميشود ثبت قدرت و دقت ضربهها در ورزشي مانند تكواندو به كمك حسگرهاي جديد ميتواند اين ورزش را كه به دليل خطاهاي مكرر داوري در آستانه حذف از المپيك است، نجات دهد يا ثبت لحظه دقيق استارت دوندگان به كمك بلوكهاي الكترونيكي كه در نقطه شروع رقابتهاي دووميداني تعبيه شده، امكان هر نوع خطاي بصري را سلب كرده است.المپيك 2012 در حالي اين روزها توجه ميلياردها انسان را به سمت لندن و محل برگزاري مسابقات جلب كرده است كه خيلي از فناوريهايي كه در اين دوره از رقابتها مورد استفاده قرار گرفته است، شاخص و علني نيست اما در كنار هم قرار گرفتن آنها كه اتفاقا بيشتر زيرساختي و پايهاي بود باعث شده تا كارشناسان به دقيقتر و امنتر بودن اين دوره از رقابتهاي المپيك اميدوارتر باشند. همين موضوع هم باعث شده تا بسياري، فناوري را قهرمان اصلي المپيك لندن 2012 بدانند.
شرکت Lenovo تبلت جدید خود را با نام ThinkPad 2 به طور رسمی معرفی کرد. البته قبلا نیز اطلاعاتی درباره این تبلت به بیرون درز کرده بود. این دستگاه از سیستم عامل ویندوز ۸ بهره میگیرد هم چنین دارای قابلیت استفاده از قلم به طور دلخواه میباشد. محصول جدید لنوو در ماه اکتبر و کنار انتشار رسمی ویندوز ۸ به بازار عرضه میشود. ThinkPad 2 در داخل خود یک Intel Atom را جای داده است که به همراه صفحه نمایش IPS LCD با قابلیت مولتی تاچ و رزولوشن ۷۶۸*۱۳۶۶ عرضه میشود. باطری این تبلت نیز تا ۱۰ ساعت میزان شارژدهی را دارا میباشد.
دیگر قابلیت های محصول پشتیبانی از فناوری ۳G/4G میباشد که در کنار فناوری های LTE و +HSPA عرضه میشود. هم چنین شرکت لنوو تایید کرده است تبلت جدید خود را از طریق اپراتور AT&T نیز عرضه خواهد کرد که در کنار آن یک کیبورد جانبی برای انجام امور تایپی قرار گرفته است. ThinkPad 2 دارای دو دوربین میباشد که یکی با کیفیت ۸ مگاپیکسل در عقب و دیگری با کیفیت ۲ مگاپیکسل در جلو برای تماس تصویری قرار دارد. وزن کلی دستگاه نیز ۶۰۰ گرم و ضخامت آن نیز ۹٫۸ میلیمتر است. متاسفانه لنوو در بخش وزن محصول بسیار خوب عمل نکرده است ولی این تبلت میتواند با سیستم عامل حرفه ای خود گزینه مناسبی برای کاربران تجاری باشد.
تاکنون سخنی درباره قیمت این تبلت به میان نیامده است ولی انتظار میرود محصول جدید لنوو رقیب جدی برای تبلت Surface Pro شرکت مایکروسافت باشد. البته نباید iPad را نیز دسته کم بگیرم که تا به امروز توانسته محبوبیت بسیاری را در میان کاربران به دست آورد. در حال حاضر قیمت iPad جدید ۴۹۹ دلار است و قیمت Surface Pro در حد یک اولترابوک میباشد. فعلا باید تا زمان نزدیک شدن به انتشار این محصول صبر کرد تا لنوو اطلاعات بیشتری را درباره آن در اختیار ما قرار دهد.
منبع : SlashGear
اگر میخواهید یک تبلت ارزانقیمت تهیه کنید بهتر است کمی صبر کنید! تبلت معروف گوگل قیمت خوبی دارد و رقبا برای رقابت با محصول ایسوس-گوگل دست به کار میشوند. شایعات حاکی از آن است که یک تبلت جدید توسط سامسونگ برای دانشآموزان آماده شده است. مدل موردنظر نوع خاصی از Galaxy Tab 2 7.0 است که برای دانشآموزان طراحی شده است، این تبلت به همراه یک صفحهکلید و آداپتور USB به زودی روی قفسههای Best Buy جا خواهد گرفت.
مدلی که فضای ذخیرهسازی آن ۸ گیگابایت است و اتصال WiFi دارد، قیمتی برابر با ۲۴۹ دلار خواهد داشت. البته فراموش نکنید که صفحهکلید و آداپتور USB آن به صورت رایگان عرضه میشود. احتمالاً از ۱۹ آگوست به بعد در فروشگاهها این محصول را خواهیم دید.در مقایسه با تبلت گوگل میتوان گفت که تبلت سامسونگ به همراه متعلقاتش ارزانتر تمام میشود چرا که خرید صفحهکلید و آداپتور USB و تبلت گوگل روی هم رفته بیش از ۲۴۹ دلار هزینه در بر دارد.
منبع: tweaktown
لندن در سال 1948 شاهر برپایی بازی های المپیک بود و اکنون نیز پس از گذر 64 سال دوباره این بازیها در پایتخت انگلیس برگزار می شود. در زیر روندی از اشکال متفاوت در دوره های مختلف المپیک را مشاهده می کنید.
![]() |
هلسینکی 1952 |
![]() |
ملبورن 1956 |
![]() |
رم 1960 |
![]() |
توکیو 1964 |
![]() |
مکزیکو سیتی 1968 |
![]() |
مونیخ 1972 |
![]() |
مونترال 1976 |
![]() |
موسکو 1980 |
![]() |
لس آنجلس 1984 |
![]() |
سئول 1988 |
![]() |
بارسلونا 1992 |
![]() |
سیدنی 2000 |
![]() |
آتن 2004 |
![]() |
بیجینگ 2008 |
![]() |
لندن 2012 |
ناسا و شركت بوئينگ با همكاري يكديگر يك هواپيماي مثلثي را آزمايش كردند. اين هواپيما كه انگليسيها آن را ساختهاند، طراحي دوباره شكل هواپيمايي با "بال ثابت" سنتي است كه به مدت پنجاه سال است حمل و نقل هوايي مسافران را صورت ميدهد.ناسا و بوئينگ اين هواپيماي مثلثي را آزمايش كردند و اميدوارند كه فناوري آن بتواند در دو دهه آينده در سطح جهاني مورد استفاده قرار گيرد.هواپيماي موسوم به X-48C با "بدنه-بال هيبريدي" فضاي بيشتري براي حمل مسافر و بار ارائه ميدهد و اين فناوري مثلثي شكل كه خود يادآور هواپيماهاي جاسوسي است، در هوا به طور كارآمدتري پرواز ميكند.فناوري ارائه شده كه داراي اندازه بال 21 فوت و وزن 500 پوند است، يك مدل مقياسي 8.5 درصدي از يك هواپيماي سنگين زيرسونيك است. X-48C ظرف 15 تا 20 سال آينده ميتواند داراي كاربردهاي نظامي و پرواز مسافران باشد. مدل مزبور تا 35 دقيقه قادر به پرواز است و ميتواند به ارتفاع بيشينه 10 هزار فوت برسد.اين هواپيما همچنين از لحاظ ميران مصرف سوخت و كاهش صداي موتورهارضايتبخش است.آزمايش صورت گرفته فقط 9 دقيقه به طول انجاميد اما به اندازه كافي طولاني بود كه ناسا آن را موفقيت آميز بخواند. آژانس فضايي در نظر دارد اين هواپيما را اواخر هفته جاري ميلادي دوباره آزمايش كند.باب ليبك مديرارشد بوئينگ از همكاري با ناسا در آزمايش مفاهيم سپر صوتي در پرواز با سرعت پايين اين هواپيما ابراز خرسندي كرد.وسيله آزمايشي توسط بوئينگ طراحي شد و شركت هوافضاي كرانفيلد در انگليس ساخت آن را بر عهده داشت.مدل X-48C تكامل X-48B است كه بين سالهاي 2007 و 2010، 92 پرواز را صورت داد. بوئينگ در نظر داشت صداي موتورها را كاهش دهد و تعداد آنها را تقليل دهد.مهندسان شركت بوئينگ با دانشمندان ناسا در آزمايشات پرواز X-48C كه طي سال 2012 ادامه دارد، شركت ميكنند.
.: Weblog Themes By Pichak :.