اپل روز گذشته در مراسم تشریح گزارش مالی جدید خود، اعلام کرد که امروز (۲۵ ژولای - ۴ مرداد) نسخه نهایی سیستم عامل شیر کوهی خود را عرضه خواهد کرد. این بدان معنی است که شما به زودی می توانید نسخه جدید سیستم عامل OS X اپل را با پرداخت 19‪.‬99 دلار از مک اپ استور دانلود کرده و از قابلیت های جدید آن لذت ببرید. البته با توجه به پیش بینی های شایعات منتشره در چند ماهه اخیر، این خبر چندان دور از انتظار نبود. اگر شما هم قصد دارید به سیستم عامل جدید اپل کوچ کنید، بهتر است تا فرصت باقی است به مطالعه این راهنمای اپلبپردازید. تمام آی مک های میانه ۲۰۰۷ به بعد، مک بوک های اواخر ۲۰۰۸ به بعد، مک بوک پروهای میانه ۲۰۰۷ به بعد، مک بوک ایرهای اواخر ۲۰۰۸ به بعد، مک مینی های اوایل ۲۰۰۹ به بعد، مک پروهای اوایل ۲۰۰۸ به بعد و ایکس سرورهای اوایل ۲۰۰۹ به بعد می توانند به نسخه جدید شیرکوهی اپل ارتقاء یابند.



تاريخ : پنج شنبه 5 مرداد 1391برچسب:, | | نویسنده : مقدم |

 

apple vs samsung

بر طبق شکایت جدیدی که اپل به دادگاه فدرال امریکا تقدیم کرده، این شرکت به دنبال آن است تا بابت نقض پتنت‌های خود توسط سامسونگ، مبلغ 2.5 میلیارد دلار به علاوهٔ 30 دلار بابت هر دستگاه، دریافت کند.اپل در جلسه بدوی که در همین هفته و قبل از جلسه رسمی در 30 جولای (۹ مرداد) برقرار شد، این دعوی را مطرح کرده و معتقد است که تخلف‌های سامسونگ منجر به کاهش 500 میلیون دلاری در سود شرکت و نیز تحمیل 25 میلیون دلار خسارت در رابطه با حق اختراع‌ها شده.و اما 2 میلیارد دلارِ دیگر از کجا می‌آید؟ اپل در متن ارائه شده به دادگاه ادعا کرده که سامسونگ از طریق نقض پتنت‌ها، توانسته به صورت غیرعادلانه‌ای به درآمد و سود خود بیافزاید. و هر چند رقم ادعایی اپل در این مورد به طور جداگانه ذکر نشده ولی یک محاسبه ساده عدد 2 میلیارد دلار را نشان می‌دهد که مجموع خسارت ادعایی را به 2.525 میلیارد دلار می‌رساند.بخش بزرگی از این خسارات، مربوط با نقض «پتنت‌های طراحی» اپل است. سازندهٔ آیفون خود را مستحق دریافت 24 دلار به ازای هر یک از دستگاه‌های فروخته شده توسط سامسونگ می‌داند، البته فقط دستگاه‌هایی که اپل ادعا دارد در طراحی از آیفون کپی‌ کرده‌اند.اما در مقابل، رقم ادعایی اپل برای «پتنت‌های نرم‌افزاری» خیلی کمتر از پتنت‌های طراحی است. متن درخواست ارائه شده به دادگاه این ارقام را به دست می‌دهد: 2.02 دلار به ازای پتنت overscroll bounce و 3.10 دلار به ازای پتنت scrolling API و 2.02 دلار به ازای پتنت tap to zoom and navigate.در متن دعوی آمده: «اپل ترجیح می‌داد مجبور به دریافت این مبالغ از سامسونگ نباشد، و در عوض این سازندهٔ کره‌ای محصولاتش را بدون بهره‌گیری از پتنت‌های اپل روانه بازار کند.» در ادامه می‌خوانیم «اپل به دنبال برگزاری دادگاهی است که حقوق دارایی‌های فکری‌اش را استیفا کند. سامسونگ بایستی به قوانین تن دهد و کالاهای مختص خودش را اختراع کند. نقض آشکار و گسترده حقوق بایستی متوقف شود.» در مقابل، اپل پیشنهاد کرده که بابت هر پتنت استاندارد-ضروری، یعنی در واقع بابت فروش هر آیفون، مبلغ نیم سِنت به سامسونگ پرداخت کند.مبلغی که طبق شکایت اپل، سامسونگ بایستی بابت هر دستگاه بپردازد بسیار بالا است، و در ضمن سامسونگ باید محدودیت‌ها در زمینه به کارگیری پتنت‌ها طبق نظر اپل را هم پذیرا شود. اما مبلغی که به سامسونگ تعلق می‌گیرد خیلی اندک است زیرا طبق ادعای وارده، پتنت‌های اپل تفاوت‌ها میان یک دستگاه 50 دلاری با دستگاه 500 دلاری را رقم می‌زنند، حال آنکه پتنت‌های سامسونگ یک تفاوت 10 دلاری را رقم می‌زنند.هفته گذشته «تیم کوک» مدیر عامل اپل، با نائب‌رئیس سامسونگ «چوی گی-سانگ» ملاقات کرد. ولی دو طرف به توافق بر سر پتنت‌ها نرسیدند. حال باید دید که آیا این درگیری در دادگاه حل خواهد شد یا طرفین به توافقی خارج از دادگاه می‌رسند؟ موردِ قطعی، جدیت اپل در پیگیری خواسته‌هایش است. ولی آیا دادگاه اپل را در این مورد محق تشخیص خواهد داد؟ باید به انتظار آینده نشست.

 


تاريخ : پنج شنبه 5 مرداد 1391برچسب:, | | نویسنده : مقدم |

 

شرکت انویدیا با ارایه پردازشگر تگرا 3 نخستین شرکتی بود که چهارهسته ای ها را وارد گجت های قابل حمل کرد و هم اکنون اکثر تلفن های هوشمند و تبلت های پرچمدار بازار، از این پردازشگر استفاده می کنند. اما حالا نوبت شرکت کوالکام رسیده تا پردازش چهار هسته ای را یک گام دیگر به جلو ببرد: با جناب Snapdragon S4 Pro آشنا شوید. پیش از این در کنفرانس موبایل بارسلون با اسنپ دراگون جدید آشنا شده بودیم اما سرانجام آن را روی یک تبلت واقعی می بینیم که برای مصارف آزمایشی ارایه شده است. پردازشگر S4 جدید دارای چهار هسته است که با سرعت 1.5GHz کار می کنند و دارای واحد پردازش گرافیکی جدید Adreno 320 نیز هست که نسبت به نسل قبل سریع تر شده است. شرکت کوالکام می گوید که شما گرافیک غنی تر و افکت های کامل تری را روی سیستم جدید می بینید و اگر می خواهید آن را با نسل قبل مقایسه کنید کافی است که نگاهی به تصویر پایین بیاندازید.


qualcomm20adreno20comparison-11388999_narenji.jpg

یک خصوصیت جالب هسته گرافیکی جدید این است که می تواند ابتدا یک عکس بگیرد و بعد از آن روی سوژه فوکوس کند. چیزی که آن را در دوربین های لیترو دیده بودیم. این پردازشگر بر خلاف تگرا ۳ شرکت انویدیا دارای هسته پنجم برای کارهای سبک تر و مصرف باطری کمتر نیست. اما شرکت سازنده می گوید که معماری ما اجازه میدهد یک باطری عالی برای تمام روز در اختیار کاربران قرار بدهیم. اما Snapdragon S4 Pro در مقابل تگرا ۳ انویدیا چگونه عمل می کند؟ کافی است تصویر زیر را ببینید که این پردازشگر با تگرا ۳ روی گجت های مشهور مقایسه شده است و می بینید که در همه موارد با اختلاف زیادی تگرا ۳ را شکست داده است.


s4-bech.jpg

به نظر می رسد حالا نوبت پردازشگر S4 است که تاج پادشاهی پردازشگرهای موبایل را به سر کند و تلفن های ما را هوشمند تر نماید.

 


تاريخ : پنج شنبه 5 مرداد 1391برچسب:, | | نویسنده : مقدم |

 

محققین دانشگاه استنفورد برای اولین بار یک مدل کاملا زنده از موجود زنده را توسط رایانه شبیه سازی کردند. بر اساس گزارش مجله "سلول" این گروه تحقیقی با استفاده حداقل 900 متن علمی تمامی واکنشهای مولکولی را که در سلول میاکوپلاسما ژنیتالیوم (کوچکترین باکتری غیروابسته دنیا) اتفاق می افتد، در کنار هم شبیه سازی کردند. 
چرا این موضوع اینقدر مهم و جالب است؟ برای اینکه تاکنون تمام شبیه سازی محققین بر اساس یک یا چند واکنش شیمیایی درون سلولی یا تعیین توالی چند ژن و عملکرد آنها بود اما تاکنون هیچگاه تمامی کنشها و واکنشهای درون سلولی یک موجود زنده در طول عمرش، بطور کامل محاسبه و شبیه سازی نشده بود. بنابراین تا پیش از این نمی شد یک دیدگاه جامع در مورد جزییات تغییراهای درون سلولی و تاثیر آنها بر جاندار به دست آورد، اما حالا هر چیزی که در دنیای واقعی اتفاق می افتد، بصورت کاملا مشابه در این سیستم تجربه می شود. با داشتن این سیستم می توان تمام خصوصیات و رفتارهای جاندار را در شرایط مختلف مورد بررسی قرار داد و از همه مهمتر اینکه می توان با طرح ریزی موارد مشابهی برای باکتریهای بیماریزای شایع، واکنش آنها را در مقابل داروها و شرایط مختلف پیش بنی کرد و کار درمان بیماریهای ناشی از آنها را راحت تر کرد. با وجود اینکه خیلی زود است، اما می توان امید داشت که در آینده مدلهای رایانه ای سلول های بدن انسان هم شبیه سازی شوند و در موارد ابتلا به بیماریهای مختلف برای کمک به تشخیص و درمان فرد مورد استفاده قرار گیرند تا سرعت درمان بالاتر رفته و عوارض جانبی آن به حداقل برسد.



تاريخ : پنج شنبه 5 مرداد 1391برچسب:, | | نویسنده : مقدم |

 

المپیک لندن

کمتر از دو روز دیگر به بزرگترین رویداد ورزشی جهان، یعنی المپیک لندن باقی مانده است. این مسابقات که در هر دوره هیجانات خاص خود را دنبال می کند، در سال 2012 نیز پذیرای ورزشکاران بسیاری است. شما هم اگر به این مسابقات علاقه مند هستید، می توانید از طریق گجت های خود با ورزشکاران محبوبتان همراه شوید. اپلیکیشن رسمی مسابقات المپیک 2012 لندن، برنامه ای است که به شما اجازه می دهد تا با آخرین اخبار و نتایج این مسابقات همراه شوید. شما از طریق این اپلیکیشن می توانید با مراجعه به بخش اختصاصی هر ورزش، از اتفاقات مربوط به آن اطلاع حاصل کنید و یا با مراجعه به لیست کشور های شرکت کننده، از کاروان اعزامی هر کشور و نتایج آن ها با خبر شوید. در نهایت نیز با مراجعه به جدول مدال ها، امکان این را دارید تا از رتبه بندی کشور ها در این مسابقات مطلع شوید. این اپلیکیشن رایگان را برای اندروید می توانید از بازار دانلود نمایید . کاربران iOS نیز با مراجعه به اپ استور می توانند این برنامه را تهیه کنند . اگر هم گوشی شما از سیستم عامل ویندوز فون بهره می برد، می توانید از مارکت پلیس برای دانلود اپلیکیشن مذکور اقدام نمایید. کاروان ایران نیز با 54 ورزشکار و در سیزده رشته در این مسابقات حضور خواهد داشت. به نظر شما ملی پوشان کشورمان چند مدال را در این مسابقات کسب خواهند کرد و در پایان ، ایران در بین 204 کشور شرکت کننده، چه رتبه ای را بدست خواهد آورد؟



تاريخ : پنج شنبه 5 مرداد 1391برچسب:, | | نویسنده : مقدم |

 

هواپیمای خورشیدی منحصر به فردی که بیش از 6 هزار کیلومتر را به عنوان نخستین سفر میان قاره ای با انرژی خورشیدی طی کرد، مأموریت خود را به پایان رساند و به آشیانه بازگشت.

 

 این هواپیمای خورشیدی پس از سفر به اروپا و آفریقا شب گذشته در پیرنه سوئیس فرود آمد.این ماجرا از 2ماه پیش روز 24 می (4 خرداد) آغاز شد و به عنوان آزمایشی برای سرعت هواپیما تلقی نمی شد بلکه ارزیابی برای دوام، استقامت و قابلیت اطمینان آن بود.این پروژه همچنین با هدف ارتقا آگاهی عمومی درباره موضوعات مربوط به انرژی خورشیدی انجام شد.

برتراند پیکار، خلبان این هواپیمای خورشیدی طی یکی از این پروازهای میان قاره ای اظهار داشت: هدف این هواپیما تنها حرکت از یک نقطه به نقطه دیگر نیست، بلکه پرواز به مسافتهای دوردست، استفاده از انرژی تجدید پذیر و سیاستهای بلندپروازانه استفاده از انرژی است.این هواپیما مسیر 615 کیلومتری شهر تولوز در فرانسه تا پیرنه در سوئیس  در 13 ساعت و 29 دقیقه پیمود و سرعت متوسط آن 46 کیلومتر در ساعت بود.این هواپیما با دو خلبان برتراند پیکارد و آندره بورشبرگ مسیر 6 هزار کیلومتری را از پیرنه به مراکش طی کرد و توقفهایی هم در مادرید اسپانیا، رباط و ورزازات در مراکش و همچنین شهر تولوز در فرانسه داشت. چالش برانگیزترین مقصد نه تنها برای این هواپیما برای تمام هواپیماهای تجاری شهر ورزازات بود، چرا که این شهر به عنوان منطقه ای با جریانهای گردابی و بادهای قوی تلقی می شود.

این هواپیما در طول روز پرواز می کرد و در شب به زمین فرود می آمد تا بتواند از جریانهای گردابی و حرارتی پیشگیری کند. اما هواپیمای خورشیدی سوئیس در اصل برای اثبات میسر بودن پرواز شب و روز با انرژی خورشیدی ساخته شد، این نمونه اولیه درحال حاضر در فرآیند جمع کردن رکوردهای مسافتهای طی شده برای یک هواپیمای خورشیدی در جهان است.بورشبرگ مدیر اجرایی شرکت سازنده این هواپیما گفت: این پرواز ماجرای فوق العاده ای بود و این امر تنها مورد توجه ما که به این هدف دست یافتیم قرار نگرفته است؛ هدف اصلی ما نشان دادن چگونگی استفاده از انرژی خورشیدی در سفرهای طولانی بود.



تاريخ : چهار شنبه 4 مرداد 1391برچسب:, | | نویسنده : مقدم |

 

فاز نخست شبکه علمی کشور به عنوان یکی از طرح های شبکه ملی اطلاعات، با امکان اتصال مراکز و موسسات آموزشی پژوهشی و شبکه های علمی معتبر جهانی، افزایش 500 برابری سرعت دسترسی مراکز علمی را با حداقل دسترسی به پهنای باند 1گیگابایت بر ثانیه فراهم کرد.

 فاز نخست شبکه علمی کشور که امکان اتصال مراکز علمی، آموزشی، پژوهشی و حوزوی را در شهر تهران فراهم می‌کند از جمله دستاوردهای شبکه ملی اطلاعات است که براساس بند الف ماده 46 قانون برنامه پنجم توسعه باید تا پایان این برنامه در کل کشور اجرایی شود.

دسترسی یک گیگابایتی مراکز علمی به اینترنت

شبکه علمی کشور شبکه ای پرظرفیت، یکپارچه، مستقل و یکی از اجزای شبکه ملی اطلاعات است که مراکز و موسسات آموزشی، علمی، پژوهشی و حوزوی را به یکدیگر متصل کرده و امکان اتصال به سایر شبکه های علمی معتبر جهانی را نیز فراهم می آورد.این شبکه دارای هسته پرسرعت با اتصال 10 گیگابایت بر ثانیه و میزان دسترسی مراکز علمی به حداقل پهنای باند یک گیگابایت بر ثانیه است که امکان ارائه سرویس های اینترنت و اینترانت را به صورت مستقل و تفکیک شده فراهم می کند.شبکه علمی کشور بر مبنای نسل جدید شبکه های علمی دنیا و با افزایش 500 برابری سرعت دسترسی مراکز علمی نسبت به نسل قبلی شبکه و نیز پیاده سازی شده با استفاده از پروتکل نسل جدید آدرسهای عددی اینترنتی - IPv6 - امکان ارائه سرویسهایی مانند محاسبات توری – گرید ملی – یا Grid Computing و رایانش ابری یا  Cloud Computing و سوپر رایانه ها را ممکن می کند.

اتصال 37 مرکز علمی پژوهشی به شبکه علمی کشور

 شبکه علمی کشور در فاز نخست اتصال 37 مرکز علمی، پژوهشی، دانشگاهی و دستگاه اجرایی را در تهران ممکن کرده است که این مراکز با اتصال به 19 مرکز مخابراتی امکان دسترسی به محتوای الکترونیکی با حجم زیاد و اتصال به شبکه اینترنت با سرعت بالا را در اختیار دارند.براین اساس و در فاز نخست شبکه علمی، دانشگاه خواجه نصیر، پژوهشگاه علوم انسانی و اسلامی، دانشگاه الزهرا، دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله، وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی، وزارت علوم تحقیقات و فناوری، دانشگاه آزاد تهران جنوب، سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی، دانشگاه تربیت معلم، دانشگاه آزاد اسلامی تهران مرکزی، دانشگاه صنعت نفت، بیمارستان شهید هاشمی نژاد، بیمارستان شریعتی، موسسه تحقیقات فناوری اطلاعات و ارتباطات، بیمارستان قلب تهران، دانشگاه تربیت مدرس، وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و بیمارستان طالقانی و دانشگاه شهید بهشتی به این شبکه متصل شدند.

در همین حال دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دانشگاه بهزیستی و توانبخشی، پژوهشگاه دانشهای بنیادی، بیمارستان مسیح دانشوری، دانشگاه مالک اشتر، دانشگاه شهید رجایی، دانشگاه عالی دفاع ملی، دانشگاه آزاد پزشکی، سازمان فناوری اطلاعات، دفتر تکنولوژی وزارت آموزش و پرورش، دانشگاه علم و صنعت، دانشگاه آزاد تهران مرکز (علوم انسانی)، دانشگاه تهران، پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات، دانشگاه صنعتی امیرکبیر، انیستیو پاستور، دانشگاه صنعتی شریف و مرکز تحقیق و توسعه علوم انسانی نیز به این شبکه متصل شده اند.

دستاوردهایی برای شبکه علمی کشور

در نسل اول شبکه علمی، دانشگاهها با سرعت 2 مگابایت برثانیه به شکل متصل شده بودند اما در شبکه فعلی که نسل جدیدی از ارتباطات شبکه علمی محسوب می‌شود هر دانشگاه حداقل با سرعت یک گیگابایت برثانیه به شبکه متصل است .در این راستا مقایسه سرعت استفاده از محتوای موجود در شبکه علمی کشور از طریق اتصال مشترک از شبکه نسل قدیم در مقایسه با شبکه فعلی بیانگر آن است که ارتباط مشترک در شبکه جدید تقریبا با سرعتی بیش از پانصد برابر ارتباط مشابه از طریق شبکه نسل قدیم است.به عنوان مثال یک محتوای الکترونیکی با حجم زیاد، در شبکه علمی با سرعتی معادل دوازده مگابایت برثانیه دریافت می شود و این در حالی است که همین فایل با یک اتصال مناسب اینترنتی حتی با استفاده از ابزارهای مکمل دریافت اطلاعات حداکثر با سرعت 120 کیلو بایت برثانیه دریافت می شود.توسعه ارتباط بین مراکز علمی و به اشتراک گذاری دستاوردهای علمی و پژوهشی، ایجاد زیرساختهای مدیریت دانش در مراکز علمی، استفاده بهینه و مشترک از امکانات نرم افزاری و سخت افزاری و نیز افزایش راندمان کاری از طریق دسترسی سریع به اطلاعات و در نهایت ایجاد زمینه همکاری برای اجرای پروژه های مشترک از جمله دستاوردهایی است که برای شبکه علمی کشور عنوان شده است.



تاريخ : چهار شنبه 4 مرداد 1391برچسب:, | | نویسنده : مقدم |

 

نکسوس کیو

گوگل در کنفرانس توسعه دهندگان امسال خود (Google I/O)، از وسیله ای جالب با نام نکسوس کیو پرده برداری کرد، درحالیکه محدودیت زیادی برای بررسی نحوه عملکرد و نوع کارکرد دستگاه در خارج از جعبه وجود داشت. هم اکنون هم درخواست هایی برای تجدید نطر به دلیل قابلیت هک شدن این دستگاه وجود دارد.به هر حال افراد کنجکاوی  که به دنبال دستگاهی برای پخش مدیا استریم، مناسب فضاهای جمعی می گردند می توانند از هم اکنون آن را از فروشگاه پلی استور گوگل تهیه نمایند. ولی متاسفانه ایرانیان عزیز باید اندکی بیشتر صبر کنند تا شاید بتوانند آن را از فروشگاه های ایرانی بخرند. طبق گزارشات آنلاین، نکسوس کیو هم اکنون در انبار فروشگاه پلی استور گوگل موجود است و قابل دریافت در ۳ تا ۵ روز کاری است. البته قیمت ۲۹۹ دلار شاید قیمت ارزانی نباشد، اما برچسب made in the USA آن، این قیمت را توجیه می کند؛ زیرا با اینکه تمام قطعات نکسوس کیو در آمریکا ساخته نشده است، ولی به طور کامل در این کشور اسمبل شده و این باید به اندازه ی کافی خوب باشد تا این برچسب را ضمانت کند.از سوی دیگر تبلت نکسوس۷ گوگل هنوز وارد فروشگاه پلی استور نشده است. تبلتی که به نظر کارشناسان با سرعت زیادی به فروش خواهد رفت. گویا همچنان برای خرید این تبلت، باید منتظر ورودش به گوگل پلی بود.



تاريخ : چهار شنبه 4 مرداد 1391برچسب:, | | نویسنده : مقدم |

 در سال گذشته،میانگین مصرف اطلاعات توسط هر کاربر گوشی‌های هوشمند در آفریقای جنوبی ۴۳ مگابایت در ماه بوده است.این آمار که توسط یکی از وبلاگ‌های محلی نوکیا اعلام شد، نشان می‌دهد با افزایش تعداد موبایل‌ها و دسترسی به اینترنت، پخش ویدیویآنلاین و ارتباط سریع با اینترنت، مصرف اطلاعات به میزان انبوهی در افریقای جنوبی در حال اوج گرفتن است.گاهی اوقات مردم نمی‌دانند چقدر اطلاعات مصرف می‌کنند. زمانی می‌‎فهمند که قبض موبایل خود را در پایان دوره دریافت کرده و مبلغ هنگفت درج شده روی آن را مشاهده می‌کنند.

چه در LinkedIn دنبال کار جدید بگردید، اخباری که به آنها علاقمندید چک کنید و چه ویدیو به صورت آنلاین مشاهده کنید، می‌توانید از جدیدترین امکانات موبایلتان استفاده کنید و فقط چیزهایی که برایتان اهمیت دارد را چک کنید؛ بدون این که در پایان ماه با قبض‌های شوکه‌کننده مواجه شوید.گذشته از ارتباط به شبکه Wi-Fi در محل کار، خانه یا فرودگاه، راه‌های دیگری برای محدود کردن مصرف اطلاعات موبایل وجود دارد. در اینجا ما روش‌هایی ذکر می‌کنیم تا بهترین استفاده را از بسته‌های اطلاعات خود کرده باشید:

 

  • حالت ذخیره انرژی (باتری) را فعال کنید:فعال کردن حالت ذخیره انرژیاز دو جهت سودمند است: یکی اینکهعمر باتری را افزایش می‌دهد و دیگر اینکه بسته‌های اطلاعاتی شما را حفظ می‌کند. وقتی این حالت را فعال می‌کنید، گوشی شما به صورت خودکار برخی از قابلیت‌ها که در پس‌زمینه در حال اجرا هستند و باتری را مصرف می‌کنند خاموش یا غیرفعال می‌کند. با وجود این، هنوز می‌توانید تلفن بزنید و پیامک ارسال کنید؛ اما باید ایمیل‌های خود را به صورت دستی چک کنید.

 

  • اتصال به شبکه را غیرفعال کنید: بدون خاموش کردن گوشی می‌توانید مصرف اطلاعات و اتصال به شبکه را غیر فعال کنید. شبکه موبایل (mobile network) را انتخاب کنید و اتصال به شبکه و اطلاعات را خاموش یا Off کنید. این گزینه برای کسانی مناسب است که برای انتقال اطلاعات یک برنامه بدون محدودیت ندارند.

 

  • از حالت پرواز استفاده کنید:رانندگان جاده نیز می‌توانند گوشی را هنگام سفر و رانندگی در جاده در حالت پرواز (flight mode) قرار دهند. حالت پرواز از ارتباط گوشی‌های لومیا و هوشمند نوکیا با شبکه‌ای که در حال استفاده از آن هستند جلوگیری می‌کند. همچنان شما قادر خواهید بود وب را با اتصال به شبکه Wi-Fi مرور کنید و از بلوتوث برای پخش موسیقی آنلاین در هدست بی‌سیم استفاده کنید.

 



تاريخ : چهار شنبه 4 مرداد 1391برچسب:, | | نویسنده : مقدم |

 AppStore

اپ استور دارای بیش از ۲۲۵ هزار نرم افزار مختص آی پد هست که اکثر آنها به صورت رایگان عرضه شده است . به این وسیله می توانید نرم افزارهای دلخواه تان را توسط اپل آی دی خودتان خریداری نمایید . به محض آپدیت شدن نرم افزارها ، به شما اطلاع داده می شود . به این ترتیب تمامی نرم افزارهای شما به روز خواهند بود .

 

 


تاريخ : چهار شنبه 4 مرداد 1391برچسب:, | | نویسنده : مقدم |
صفحه قبل 1 ... 3187 3188 3189 3190 3191 ... 3356 صفحه بعد