گروهي از محققان دانشگاه استنفورد با ايجاد يك آزمايشگاه كوچك زيردريايي تلاش ميكنند اثرات مخرب اسيدي شدن اقيانوسها بر صخرههاي مرجاني را مورد بررسي قرار دهند.هزاران تن زباله پلاستيك شناور در آب، روان آبهاي سمي ناشي از توسعه كشاورزي و آلايندههاي شيميايي كه توسط صنايع بزرگ راهي دريا و اقيانوسها ميشوند، حيات گونههاي مختلف دريايي شامل گياهان و جانداران را به مخاطره انداختهاند.به گفته دانشمندان، تركيبي از دو پديده گرمايش زمين و آلودگيهاي ناشي از فعاليت انسان باعث اسيدي شدن محيط اقيانوسها شده است كه تأثيرات مخربي بر جمعيت مرجاني وارد ميكند.در اين پروژه كه با همكاري چند تيم بينالمللي در منطقه مرجاني Great Barrier استراليا در حال انجام است، محققان موفق به يافتن روشي براي ايجاد شرايط آينده اقيانوس در آزمايشگاهي در ابعاد يك جعبه كوچك شدند.اين آزمايشگاه كوچك كه در آبهاي كم عمق قرار دارد، ميتواند نحوه واكنش بخشي از صخره مرجاني را به افزايش سطح اسيدي شدن آب بدون صدمه به تمام صخرههاي منطقه نشان دهد. آب درون دستگاه ميتواند تركيب شيميايي اقيانوس در آينده و تغييرات آب و هوايي را شبيه سازي كند.اين دستگاه با استفاده از شبكهاي از حسگرها، شرايط و سطح اسيديته (pH) آب را مورد بررسي قرار ميدهد و درعين حال امكان بررسي شرايط طبيعي مانند تغييرات فصلي محيط آب نيز فراهم ميشود.«ليدا تنوا» از محققان دانشگاه استنفورد خاطرنشان ميكند: نصب و راهاندازي سيستمهايي مشابه اين آزمايشگاه بر روي صخرههاي مرجاني و محيط هاي دريايي ميتواند به شناسايي سريع تغييرات اكوسيستمي كمك كند.
تاندربولت پورت پرسرعتی است که در رقابت با یو اس بی 3.0 مشغول نفوذ به کامیپوترها است. تا به حال آن را روی کامیپوترهای اپل می دیدیم. اما اینتل وعده داده بود که از نیمه دوم سال جاری آن را به صورت گسترده روی اولترابوک ها هم می بینیم. به نظر می رسد که اینتل در این مورد خوش قول بوده و این اولترابوک ایسر نخستین کامپیوتر ویندوزی است که با پورت پر سرعت تاندربولت وارد بازار می شود. اولترابوک Aspire S5 با پردازشگر Core i7-3517U اینتل و البته نسل دوم تاندربولت وارد بزار می شود. این کامیپوتر با نمایشگری 13.3 اینچی LED و حافظه 256 گیگابایتی سولید و 4 گیگابایت رم وارد بازار می شود. البته متاسفانه قیمت این اولترابوک بر خلاف وعده های اینتل اصلا ارزان نیست و از ۱۴۰۰ دلار شروع می شود. در کنار آن ممکن است بگویید لپ تاپ سونی Vaio Z از یک سال پیش مجهز به تاندربولت بوده است. اما در واقع آن کامپیوتر از فناوری لایت پیک اینتل که نسل اول تاندربولت به حساب می آمد استفاده می کرد. بنابراین این کامپیوتر نخستین پی سی با تاندربولت به حساب می آید. تاندربولت نسبت به یو اس بی 3.0 سریع تر است و مزایای متعددی دارد اما قیمت بالای آن سبب می شود که کاربران عادی فعلا سراغ آن نروند. برای مثال اگر یک هارد دیسک اکسترنال با یو اس بی 3.0 بخرید، در صورتی که بخواهید روی آن پورت تاندربولت داشته باشید باید بین ۹۰ تا ۱۲۰ دلار پول بیشتر پرداخت کنید. فعلا اینتل مشغول سر و کله زدن با شرکت های سازنده است تا قیمت تاندربولت را کاهش بدهد و آن را روی دستگاه های مختلف نصب کند. شما فکر می کنید تاندربولت در مقابل سابقه طولانی یو اس بی شانسی برای موفقیت دارد؟

عوامل خطرزا
دانشمندان نميدانند علت اكثر سرطانهاي پستان چيست، اما مطالعات مختلف از جمله آنچه در وبسايت webmed منتشر شده مشخص كرده است عوامل خاصي با افزايش خطر ايجاد اين بيماري همراه هستند. اگر خواهر يا مادر شما به سرطان پستان مبتلا شده است، شما نيز به ميزان قابلتوجهي در معرض خطر ابتلا به اين سرطان خواهيد بود، بويژه اگر اين فرد قبل از 50 سالگي مبتلا يا هر دو پستان وي درگير شده باشد. متخصصان معتقدند اگر هرگز فرزندي نداشتهايد يا اگر اولين فرزند خود را پس از 35 سالگي به دنيا آوردهايد نيز اين خطر بيشتر است. وجود سرطان در يك پستان، احتمال ايجاد آن در پستان ديگر را افزايش ميدهد. همچنين خطر سرطان پستان با افزايش سن بيشتر ميشود. با وجود اين بيشتر سرطانهاي پستان در زناني رخ ميدهد كه هيچكدام از عوامل خطر قابل شناسايي را نداشتهاند. به طور كلي عوامل خطر يا ريسكفاكتورهاي مهم براي ايجاد سرطان پستان عبارتند از چاقي، مصرف غذاهاي پر چرب به مدت طولاني، مصرف الكل، خانمهايي كه بچهدار نشدهاند، بروز اولين بارداري پس از 30 سالگي، تداوم دورههاي خونريزي ماهانه تا بعد از 55 سال، سابقه پرتودرماني، سابقه سرطان پستان در خواهر يا مادر، سن بالاي 50 سال، سابقه سرطان پستان در سينه مقابل و سابقه كيست پستان.
با غربالگري شانس تشخيص زودهنگام را از دست ندهيم
براي افزايش شانس تشخيص سرطان پستان در مرحله اوليه كه احتمال درمان موفق را بيشتر ميكند، مهم است كه غربالگري شويد. تشخيص زودرس سرطان پستان يعني زماني كه كوچك بوده و هنوز منتشر نشده است، كليد بقاست. براي غربالگري از اين روشها استفاده ميشود:
معاينه باليني پستان: اگر در سنين 20 تا 40 سال هستيد، حداقل هر 3 سال يكبار براي معاينه پستان به پزشك خود مراجعه كنيد. اگر بيش از 40 سال داريد، اين معاينه را هر سال انجام دهيد. طي معاينه باليني، پزشك پستان شما را از نظر وجود توده يا نقاط سفت معاينه ميكند.
خودآزمايي پستان: شما با انجام خودآزمايي پستان در فواصل معايناتي كه توسط پزشك انجام ميشود، ميتوانيد احتمال كشف تغييرات پستان را افزايش دهيد. بايد در طول مدت زندگي خود هر ماه اين معاينه را انجام دهيد.
ماموگرافي: ماموگرافي تصويري است از بافت پستان كه با كمك مقادير كمي از اشعه ايكس تهيه ميشود و ميتواند تومورها را حتي بيش از آن كه شما يا پزشكتان قادر به لمس آن باشيد، تشخيص دهد. ماموگرافي با تشخيص سرطان در مرحلهاي كه بيشترين قابليت درمان كامل را دارد، زندگي افراد بسياري را نجات ميدهد، اما اين تست مصون از خطا نيست. گهگاه اين آزمايش نميتواند يك تومور را تشخيص دهد و گاهي اوقات تودهاي را نشان ميدهد كه واقعا وجود ندارد. بهترين روش يافتن تودهها، تركيب ماموگرافي با معاينات باليني منظم پستان توسط پزشك و خود فرد (خودآزمايي پستان) است.
پيشرفتهاي تشخيصي، اميدي براي مبتلايان
براساس آخرين مقالات منتشرشده در webmed ماموگرافي همراه با معاينات باليني پستان هنوز رايجترين روش بيماريابي و تشخيص زودهنگام سرطان پستان است. با وجود اين، ماموگرافي متداول حدود 15 درصد از سرطانها را بويژه در زنان داراي بافت پستاني حجيم تشخيص نميدهد و 3 مورد از هر چهار موردي كه در ماموگرافي به نظر مهم ميآيند، غيرسرطاني (خوشخيم) از كار در ميآيد. پيشرفتهاي اميدبخشي كه در شيوههاي بيماريابي صورت گرفته را ميتوان در چند گروه مجزا قرار داد.
تشخيص با كمك كامپيوتر (CAD): پس از مشاهده فيلم به دست آمده از ماموگرافي توسط متخصص راديولوژي، يك تكنولوژي پيشرفته رايانهاي كه در حقيقت يك ماموگرافي پيشرفته با كمك تشخيص رايانهاي است (CAD) اين فيلم را جهت يافتن نواحي مشكوك بدقت مشاهده كرده و براي بررسي دقيقتر، آنها را پررنگتر و واضحتر ميكند. تحقيقات نشان داده است كه CAD نسبت به ماموگرافي متداول قادر به يافتن مناطق مشكوك بيشتري است، اما در نهايت ثابت ميشود بسياري از اين نواحي مشكوك طبيعي بودهاند.
امروزه با استفاده از ماموگرافي و ساير روشهاي بيمارييابي، پزشكان
در اغلب موارد قادرند سرطان پستان را در مرحله اوليه آن تشخيص دهند
ماموگرافي ديجيتال: در اين روش تصوير ماموگرافي به جاي ثبت روي فيلم، روي يك صفحه نمايش رايانه تشكيل ميشود. به اين ترتيب ميتوان تضاد رنگي و تيرگي تصاوير را تنظيم كرد. به اين طريق توانايي متخصص راديولوژي در تشخيص تفاوتهاي جزئي بافت افزايش مييابد. مزيت ديگر اين روش، امكان ذخيره و انتقال الكترونيكي تصاوير است. به اين ترتيب ميتوان تصاوير ماموگرافي را از نواحي دوردست با سرعت و سهولت بيشتري براي فرد ماهري كه در منطقه ديگري ساكن است، ارسال كرد. ماموگرافي ديجيتال ممكن است تشخيص سرطان پستان را بهبود بخشد، اما مطالعات بايد موثر بودن اين شيوه را نسبت به ماموگرافي متداول ثابت كنند.
ام.آر.آي: ام.آر.آي (MRI) يا تصويربرداري با تشديد مغناطيسي ميتواند تومورهاي بسيار كوچكي را كه از طريق معاينه باليني قابل تشخيص نيستند يا روي ماموگرافي معمولي بسختي قابل رويت هستند، آشكار كند. بعلاوه اين روش به افتراق بين تومورهاي سرطاني (بدخيم) از انواع غيرسرطاني (خوشخيم) كمك ميكند. در اين روش، استفاده از يك صفحه مغناطيسي متصلشده به رايانه، تصاويري از بافت درون پستان گرفته ميشود. برخلاف ماموگرافي، اين روش ميكروكلسيفيكاسيون رسوبات ظريف كلسيم است كه ميتواند يكي از علائم اوليه سرطان پستان باشد.
شستشوي مجاري: شستشوي مجاري جديدترين شيوه تشخيص زودهنگام در زنان در معرض خطر سرطان پستان است. اين روش شامل تزريق محلول آب نمك از طريق نوك پستان به داخل مجراي پستان و سپس بيرون كشيدن محلول و بررسي آن از نظر وجود سلولهاي غيرطبيعي است.
آزمايش خون: براساس جديدترين تحقيقات انجامشده، امكان ابتلا به سرطان پستان را ميتوان تنها با يك آزمايش خون ساده تشخيص داد. اين تحقيقات، رابطه قوي بين سرطان پستان و تغييرات مولكولي ژني به نام اي.تي.ام را نشان ميدهد كه در سلولهاي سفيد خون وجود دارند. اگر آزمايشها نشان دهد شخصي در معرض خطر است، ميتوان كارهايي كرد كه خطر ابتلا به سرطان پستان را كاهش دهد، مانند تغيير در شيوه زندگي، طرز غذا خوردن و حتي عملهاي جراحياي كه به جلوگيري از ابتلا به اين بيماري كمك ميكند.


منابع غذايي زمين، جوابگوي بشر آينده نيست: 30سال قبل زيستشناسي به اسم پل ارليخ (برنده جايزه نوبل فيزيولوژي و پزشكي در سال ۱۹۰۸ به خاطر دستگاه ايمني بدن) طي مقالهاي تحت عنوان «انفجار جمعيت» پيشبيني كرد در دهه 1970 صدها ميليون نفر از گرسنگي تلف خواهند شد. بنا به ادعاي او، ازدياد جمعيت باعث ميشود كه منابع غذايي كاملا مصرف شود. لكن چنين چيزي روي نداد. جمعيت جهان از 1950 به بعد 2 برابر شده، ولي ذخاير غذايي به بيشتر از 3 برابر رسيده است. امروزه ميانگين طول عمر انسان از 5/46 سال در 1950 به بيش از 64 سال افزايش يافته كه نمايانگر بيشترين افزايش رفاه بشر در طول تاريخ است. چنانچه رويه فعلي تداوم يابد، جمعيت جهان در سال 2040 نزديك به 8 ميليارد نفر خواهد شد. آيا ميشود غذاي اين همه انسان را فراهم كرد؟ برپايه برآورد وي، اگر فناوري با روند كنوني به پيشرفت خود ادامه دهد، تقريبا با همين مقدار زميني كه فعلا مختص كشاورزي است، ميتوان غذاي 10 ميليارد جمعيت را تهيه كرد.
رشد اقتصادي و پيشرفت فناوري نهتنها دشمنان طبيعت نيستند، بلكه شايد بهترين دوستانش هم باشند، زيرا به ما امكان ميدهد از تاثير زيانبار انسان در طبيعت بكاهيم
فراگير شدن سرطان در سايه مواد شيميايي:اين نظريه بعد از آن كه راشل كارسن در 1962 در اثر ماندگار زيستمحيطي خود را به نام «بهار خاموش» منتشر كرد، مورد توجه واقع شد. او تصريح كرد: «براي اولينبار در تاريخ دنيا، در حال حاضر، هر انساني از دوران جنيني تا دم مرگ با مواد شيميايي خطرناك سروكار دارد.» البته نظريه وي از نظر بسياري از كارشناسان پذيرفته نيست. بنابر گزارش بروس ايمس و لوييس گلد، 2 پژوهشگر رشته سرطانشناسي در دانشگاه كاليفرنيا در بركلي، انواع و اقسام مواد شيميايي خطرناك و سمي در طبيعت يافت ميشود، اما آنچه خطرناك است، تماس فرد با ميزان خطرناك آن ماده شيميايي است. 2 دانشمند يادشده خاطرنشان ميسازند: «99/99 درصد مواد دفع آفات نباتي كه از طريق مصرف فرآوردههاي كشاورزي وارد بدن ما ميشود، به صورت طبيعي در گياهان نيز وجود دارد تا گياه به وسيله آنها حشرات و ديگر آفات را از خود دور سازد. مثلا بسياري از انواع ميوهها و سبزيها اسيد كافئيك دارد. عصاره بادامزميني داراي آفلاتوكسين است و نان سفيد (نان بدون سبوس) فورفورال دارد. تمام اين مواد، سرطانزاهايي طبيعي است، لكن نبايد سبب بيم و هراس مردم شده و در نتيجه از خوردن آنها خودداري كنند.»اما سوال اين است همهگيري سرطان به كجا ميانجامد؟ در مقالهاي كه سال گذشته در نشريه ساينتيفيكآمريكن انتشار يافت، برآورد شده بود تنها 10 درصد مرگوميرهاي حاصل از سرطان در ايالات متحده بر اثر آلودگي صورت ميگيرد و اكثر سرطانها معلول ورزش نكردن و تحرك نداشتن است.مردها دارند عقيم ميشوند: جانورشناسي به نام تئوكلبرن در تازهترين اثرش به نام «آينده بربادرفته ما» اعلام خطر كرد كه مواد شيميايي تركيبي موجود در محيط زيست، احتمالا عامل كاهشهاي سراسري 50 درصدي در شمار نطفهها (اسپرمها)ي انسان طي نيم قرن اخير است. بين مواد شيميايي كه وي نام ميبرد، حشرهكش د.د.ت نيز ديده ميشود كه موجب ازهمگسيختگي دستگاه غدههاي درونريز ميشود. ليكن پارهاي از دانشمندان برجسته، كاهش نطفههاي انسان را باور ندارند. دكتر ريچارد شرينز در نشريه پزشكي نيوانگلند آورده است: «در طول 3 دهه گذشته ميزان ناباروري در ايالات متحده ثابت مانده است. بعلاوه، مقدار برخي مواد شيميايي مشكوك به بيماريزايي در خلال چند دهه رو به كاهش نهاده است. به طور مثال گزارشي در سال 1991 دلالت بر اين داشته كه مقدار د.د.ت در بافتهاي چربي انسان از حدود 8PPM (قسمت در ميليون) در سال 1970 به حدود 2PPM در 1983 كاهش پيدا كرده است.»
به هم خوردن تعادل طبيعت: در سال 1979 زيستشناسي به اسم نورمن مايرز در اثري معروف به «كشتي در حال غرق شدن» تخمين زد كه هر روزه به طور متوسط افزون بر صد مورد تخريب طبيعت به وسيله بشر انجام ميپذيرد و تا آخر سده بيستم، يك ميليون گونه حيات از بين خواهند رفت. ولي ارقام حقيقي با چنين برآوردي همخواني چنداني ندارد. مثلا از بين فهرست گونههاي در خطر انقراض كه به سال 1973 تنظيم شد، تنها 7 گونه حيات نابود شدهاند. به باور بسياري از دانشمندان، تنوع زيستي ارزش و اهميت ويژهاي دارد. به عنوان مثال، تعداد زيادي از برآوردها، تا حد چشمگيري به تعادل منطقهاي گونهها مربوط است و اين تعادل، گونههاي موجود در 260 كيلومتر مربع را 2 برابر گونههايي پيشبيني ميكند كه در 26 كيلومتر مربع يافت ميشود. مطلب اينجاست كه گونهها به طور تصادفي پراكنده نشدهاند. بنابراين بايد توجه داشت كه كدام قسمتهاي جنگلي كه تخريب ميشود، مهم و اهميتشان چقدر است؟
افزايش سرطان پوست به خاطر نابودي لايه ازن است: اوايل دهه 1970، جوشناسان نظريهاي مطرح كردهاند كه خنككنندههايي موسوم به كلروفلووكربنها (سيافسي) كه مشهورترينشان فريون است، به جو نفوذ كرده و لايه ازن را كه مانع عبور اشعه زيانبار فرابنفش خورشيد است، تخريب ميكند. در حقيقت از همان زمان ثابت شد سيافسيها عمدتا در به وجود آمدن شكاف در لايه ازن تاثير داشتهاند. اين حفره موقتا در جنوبگان (قطب جنوب) باز ميشود. سال 1978 ايالات متحده مصرف سيافسيها را به منزله مواد محرك، در افشانههايي مانند مواد خوشبوكننده ممنوع كرد. پيمانهاي جهاني، محدوديت توليد سيافسيها و ساير تركيبات شيميايي كاهنده ازن را پذيرفتهاند. اينك شماري از كارشناسان انتظار دارند مقدار اين گازهاي زيانبار در پايان سده كنوني به بيشترين حد خود برسد، سپس از مقدار آنها كاسته شود. با اين كه ميزان سرطان پوست زياد است، ولي به عقيده تعدادي از كارشناسان، اين فزوني را ميشود به دگرگونيهاي نحوه زندگي مردم مربوط دانست نه به نازكتر شدن لايه ازن. اين روزها مردم زمان بيشتري را خارج از منزل خود به سر ميبرند و در سواحل درياچهها يا درياها لباسهاي نازك ميپوشند.
جديترين بحران، گرم شدن آب و هواست: در قياس با ساير مسائل زيستمحيطي، بر سر گرم شدن آبوهواي جهان، جار و جنجال زيادتري به راه افتاده است. اواخر دهه 1970 شبيهسازيهاي رايانهاي پيشبيني كردند در نتيجه انتشار زياد دياكسيدكربن، كره زمين در خلال قرن آتي چند درجه گرمتر ميشود. در وسايل ارتباطجمعي، وضع نامناسب آبوهوا را به گرم شدن سراسري كرهزمين مرتبط ميدانند و پياپي پيشبيني ميكنند كه به خاطر گرم شدن كلي آبوهوا، تندبادهاي شديد، خشكساليهاي طولانيتر و بارانهاي سيلآسا در پيشرو خواهيم داشت. واقعا چه سرنوشتي در انتظار زمين است؟ يك شبيهسازي رايانهاي نشان ميدهد درجه حرارت كره زمين از سال 1979 تا به حال بايد به طور محسوس 3 تا 4 درجه سيليسيوس افزايش مييافت. اما دستهاي از اطلاعات ماهوارهاي بيانگر آن است كه طي 18سال گذشته از درجه حرارت كره زمين عملا اندكي كاسته شده است و بهرغم تغييرات فصلي، بر توالي تندبادهاي اقيانوس اطلس و حداكثر سرعت بادشان طي نيم قرن اخير افزوده نشده است. اگر شبيهسازيهاي آب هوايي صحت داشته باشد، محدود ساختن انتشار گاز دياكسيدكربن در آينده كار عاقلانه است، ولي نظر بسياري از كارشناسان بر اين است كه نبايد در اتخاذ و اجراي چنين تصميم مهمي، شتابزده عمل كرد.«حتي اگر اين وضع نااميدتان كند، باز هم بايد تاكيد كرد شواهد حاكي است شما آينده روشني در پيش داريد.» رشد اقتصادي و پيشرفت فناوري نهتنها دشمنان طبيعت نيستند، بلكه شايد بهترين دوستانش هم باشند، زيرا به ما امكان ميدهد از تاثير زيانبار انسان در طبيعت بكاهيم. كشاورزي پيشرفته، بازدهي كشتزارها را افزايش ميدهد كه اين به مفهوم داشتن منابع غذايي ارزانتر و اختصاص زمين بيشتري براي طبيعت است. كاركرد رضايتبخشتر شبكه فاضلاب به اين معني است كه رودها و جويبارهاي ما ميتوانند فارغ از آلايندهها جاري شوند. به كار بردن مبدلهاي كاتاليزوري در لولههاي خروجي دود (اگزوزهاي) خودروها و صافيهاي بهتر در دودكشهاي نيروگاهي به طرز چشمگيري از مقدار مهدود، دود و دوده موجود در هوا ميكاهد. ولي تنها كشورهاي غني ميتوانند از عهده تامين چنين خدماتي برآيند. درنهايت، بهترين برنامه زيستمحيطي، اشاعه و فراگير ساختن رفاه و ثروت در جوامع بشري است.


نكته: براساس ايده zero client در آينده و با مانيتورهاي ابري ال جي، سازمانها و شركتها با هر تعداد كارمند فقط يك كامپيوتر خواهند داشت
اما آنچه باعث شده مانيتورهاي ابري الجي (LG Cloud Monitor) خلاصه پا به دنيا بگذارند، چند فناوري كوچك و بزرگ است كه در شركتهاي ديگري طراحي، ساخته و پرداخته شده است. قبل از هر چيزي بايد برويم سراغ فناوري UPoE كه همين اواخر توسط شركت سيسكو، غول فناوري شبكه به جهان معرفي شد و ميتواند با مديريت هوشمندانه روشن يا خاموش بودن تمام اجزاي متصل به يك شبكه باعث شود تا هزينههاي برق كاهش يابد. اين فناوري مدرن با قطع كردن برق سيستمهايي كه مدتي است كار نميكند در واقع علاوه بر كاهش هزينههاي برق از استهلاك دستگاههاي ارزشمند اداري شما نيز جلوگيري ميكند. به اين ترتيب هر دستگاه متصل به شبكه فقط زماني روشن ميشود كه به وجود آنها نياز است.بعد از اين بايد برويم سراغ نرمافزار مديريت ايستگاههاي كاري، VMware كه در واقع خيالباف قهاري است. اين نرمافزار از كامپيوتر مركزي شما چند كامپيوتر خيالي درست ميكند و هر كدام از آنها را به يك كاربر اختصاص ميدهد. بنابراين زماني كه شما جلوي مانيتور الجي خود نشستهايد و داريد نامه تايپ ميكنيد، همه عمليات را آن كامپيوتر مجازي براي شما انجام ميدهد، اما كارش حرف ندارد و شما ميتوانيد با اطمينان، اطلاعات ارزشمند خود را در اختيار اين موجود مجازي بسپاريد.حالا كه خيالتان از كامپيوترهاي متعدد و نصب نرمافزارهاي فراوان و گرانقيمت راحت شده و تبادل اطلاعات و ذخيره آنها در شبكه شما با امنيت كامل برقرار است و مصرف برق كل شبكهتان را هم يك سيستم مدرن از سيسكو كنترل ميكند، نوبت به خود شما ميرسد كه حداقل 6 ساعت از زمان كارتان را بايد جلوي اين مانيتور پيشرفته بگذرانيد و چشم بدوزيد به آن. اما الجي جاي نگراني باقي نگذاشته است. فناوري IPS به كار رفته در مانيتورهاي ابري الجي كه 32 اينچ گستردگي ديد در اختيارتان ميگذارد باعث شده زاويه ديد بازتر، كيفيت تصوير بهتر و رنگهاي شفافتر و واقعيتري در اختيار كاربران قرار گيرد.

به نقل از يورنيوز، متخصصان با بیان این نکته که تصمیمشان با تکیه بر شواهد علمی بوده است، از مردم در سراسر جهان خواستند تا از قرار گرفتن در معرض دود دیزل تا حد امکان پرهیز کنند.کریستوفر پورتیه، رییس آژانس بین المللی پژوهش در مورد سرطان گفت: یافته اول این است که در معرض دود ناشی از سوخت دیزل قرار گرفتن، برای انسان به شدت سرطان زا است. این خطر اصلی است. دود سوخت دیزل همچنین با سرطان مثانه مرتبط است ولی به میزان بسیار کمتر. ما سرطان زا بودن دود موتورهای بنزینی را نیز مورد مطالعه قرار دادیم، ولی اثر آن بر سرطان بسیار کمتر از آن بود که بتوانیم پیوندی بین آنها ایجاد کنیم. میتوانیم بگوییم که این ماده سرطان زا در گروه دوم از نظر خطر قرار میگیرد.آژانس بین المللی پژوهش در مورد سرطان همچنین اعلام کرد که جمعیت وسیعی از مردم در جهان در زندگی روزمره خود در معرض دود دیزل قرار دارند. فقط خودروها مجهز به موتور دیزلی نیستند، بلکه کشتیها و ژنراتورهای برقی نیز از این نوع سوخت استفاده میکنند.کریستوفر پورتیه میگوید: توصیه ما به مسئولان این است که به این یافتهها توجه کنند، به علوم مربوط به این یافتهها دقت کنند و از آنها برای گرفتن تصمیمی معقول در رابطه با کاهش در معرض قرار گرفتن دود دیزل، در کشورهای خود استفاده کنند.در همین حال، پژوهشگران هلندی نوعی دیزل ساختهاند که نصف دیزل نفتی ماده خطرناک منتشر میکند. این نوع از دیزل را میتوان از محصولات زائد حاصل از تولید کاغذ ساخت. این دیزل «سیکلوکس» نامیده میشود و آهستهتر از دیزل معمولی میسوزد. به همین دلیل اکسیژن به مدت طولانی تری با سوخت ترکیب می شود و باعث سوخت کامل میسوزد. در نتیجه انتشار دود کمتر میشود.

به نقل از يورونيوز، شرکت های بسیاری مانند «گوگل» از جمله درخواست دهندگان ثبت دامنه های جدید اینترنتی هستند.«سازمان اینترنتی نام ها و اعداد اختصاص یافته»، آیکن، که در کالیفرنیای آمریکا مستقر است، می خواهد امکان تغییر پسوند دامنه های اینترنتی برای ایجاد آدرس های جدید را فراهم کند.این کار هزینه های بسیار سنگینی دارد. راد بکستروم، مدیر عامل این سازمان بین المللی در بارۀ علت بالا بودن هزینه های ثبت دامنه های اینترنتی با پسوندهای متفاوت گفت: «علت هزینه های سنگین این است که باید بررسی هایی دربارۀ کار بی نقص اینترنت پس از ثبت دامنه های جدید اینترنتی با پسوندهای متفاوت انجام می گرفت.»با تدابیر جدید سازمان آیکن از این به بعد گذشته از پسوند های عادی مانند دات کام (com.) یا دات آی آر (ir.) داشتن دامنه های اینترنتی پسوندهای غیرمعمولی مانند دات بوک (book.) یا دات بلاگ (blog.) هم ممکن می شود.سازمان آیکن ثبت و مدیریت آدرس های اینترنتی را بر عهده دارد.
به نقل از روزنامه «دیلیمیل»، گوگل ضمن معرفی محصول جدید جاسوسی خود هدف از تولید این دوربین کولهای را چنین اعلام کرد که با وجود هواپیماها و خودروهای نقشهبرداری و تصویربرداری گوگل هنوز هم نقاطی از جهان وجود دارند که شرکت گوگل قادر به مشاهده و نقشه برداری از آنها نیست و به آنها دسترسی ندارد. اما با استفاده از این کولهپشتی دوربیندار میتوان همه نقاط جهان را از اعماق جنگلها گرفته تا باریکترین کوچههای شهرهای مختلف جهان را مشاهده کرد و از آن نقشه تهیه کرد.
![]() |
دیلی میل در گزارش خود آورده است: این دوربین کولهای، بر پشت فردی حمل خواهد شد تا بتواند از نقاطی از جهان که چرخها و بالهای گوگل نمیتوانند خود را به آن نقاط برسانند تصویربرداری یا فیلبرداری کند.بر روی این کولهپشتی 20 کیلویی چندین دوربین 15 مگاپیکسلی، هارد درایو و باطریای که بتواند یک روز کامل دوام بیاورد نصب شده است. این دوربینها به گونه ای نصب شدهاند تا بتوانند تصاویر 360 درجه و 3 بعدی بگیرند و هر زاویه ممکنی را تصویربردای کنند.
![]() |
این در حالیست که منتقدان اخطار دادهاند رقابت میان گوگل و اپل، حریم خصوصی مردم جهان را قربانی اهداف خود خواهند کرد. این دو شرکت برای تولید نقشههای سه بعدی از زمین با یکدیگر در رقابتند و برای انجام اینکار از هواپیماها و خودروهای جاسوسی برای عکسبرداری از شهرها و خیابانها استفاده میکنند و دوربین کولهای جدیدترین اقدام گوگل برای پیشی گرفتن در این رقابت خواهد بود.
.: Weblog Themes By Pichak :.