برند چینی-سوئدی لینک اند کو، از سال ۲۰۱۶ راه‌اندازی شد. این شرکت تحت مالکیت جیلی قرار دارد و خودروهای مدرن با ویژگی مشترک از برند جیلی و ولوو تولید می‌کند. لینک اند کو (Lync & Co)، بر  خدمات سواری اشتراکی و عرضه‌ی مستقیم محصولات خود در بازارهای خاص از جمله، چین، ایالات متحده و اروپا تمرکز دارد و قشر جوان را به‌عنوان مشتری اصلی، هدف قرار داده است.

لینک اند کو 03 ساین ریسینگ / Lynk & Co 03 Cyan

تیم ساین ریسینگ ولوو (قبلا با نام پول‌استار ریسینگ شناخته می‌شد) در حال توسعه‌ی همکاری با برندهای زیرمجموعه‌ی جیلی، به ویژه لینک اند کو، به منظور شرکت در رقابت‌های WTCR FIA سال ۲۰۱۹ است. محصولی که لینک اند کو و ساین ریسینگ برای درخشش در این رقابت‌ها در نظر گرفته‌اند؛ لینک اند کو 03 ساین نام دارد. این خودرو، به اعتقاد مقامات شرکت سازنده، اولین گام در راستای ارائه‌ی یک محصول، با راندمان بالا است. پلتفرم TCR این خودرو از سدان لینک اند کو 03، قرض گرفته شده است. بازار اصلی عرضه‌ای این سدان، کشور چین است. 

لینک اند کو 03 ساین ریسینگ / Lynk & Co 03 Cyan

اطلاعات زیادی از لینک اند کو 03 ساین در دسترس نیست؛ فقط می‌دانیم که این تورینگ کار، قرار است، ۵۰۰ اسب بخار تولید کند. مدل 03 که اوایل سال میلادی جاری در چین معرفی شد؛ از پیشرانه‌ی ۱.۵ لیتری، ۴ سیلندر خطی توربوشارژ در کنار گزینه‌ی هیبریدی قدرت می‌گیرد. البته مشخص نیست که 03 ساین هم لزوما از همین مشخصات، استفاده کند. راننده این خودرو، هفتمین فصل رقابت در تیم ساین ریسینگ را استارت می‌زند.

 

پیش از این، او موفق شد در رقابت‌های قهرمانی جهانی تورینگ ۲۰۱۷، با خودروی ولوو S60 پول‌استار TC1، به مقام اول دست یابد. این راننده، در مراسم معرفی لینک اند کو 03 ساین، واقع در پیست فوجی ژاپن حضور داشت و قرار است به همراه تیم خود، با رقبایی از آئودی، آلفا رومئو، هوندا،هیوندای، پژو، سئات و فولکس‌واگن، مقابله کند. 

شاسی‌بلند کامپکت (02) هم در صف عرضه‌ی محصولات لینک اند کو قرار دارد که در سال ۲۰۲۰، روانه‌ی بازار اروپا خواهد شد. 



تاريخ : یک شنبه 29 مهر 1397برچسب:, | | نویسنده : مقدم |

تیم کوک، مدیرعامل اپل برای اولین بار به گزارش بلومبرگ در رابطه با جاسوسی چینی‌ها از سرور‌های اپل با استفاده از میکرو‌چیپ‌ها واکنش نشان داد. تیم کوک در گفتگو با BuzzFeed از بلومبرگ خواست تا این گزارش را که براساس آن چینی‌ها از طریق میکروچیپ‌ها به سرقت اطلاعات از سرورهای اپل پرداخته‌اند، حذف کند. کوک در این خصوص چنین اظهارنظر کرده است:

چنین اتفاقی روی نداده است. این موضوع واقعیت ندارد.

گزارش بلومبرگ نشان از این داشت که جاسوسان چینی موفق شده‌اند تا با استفاده از میکروچیپ‌هایی که در سرور‌های Supermicro کار گذاشته‌اند، به زیرساخت اطلاعاتی شرکت‌هایی نظیر آمازون و اپل نفوذ کرده و به شنود اطلاعات بپردازند. دولت چین با استفاده از این میکرو‌چیپ‌ها توانسته تا به اطلاعات ردوبدل‌شده که روی این سرور‌ها بوده دسترسی پیدا کند.

پس از انتشار گزارش بلومبرگ، اپل به‌صورت رسمی با انتشار بیانیه‌ای تمام آنچه را که بلومبرگ در گزارش خود مدعی شده بود، رد کرد. اپل اعلام کرد که هیچ‌گاه میکروچیپ، نشانه‌هایی از نفوذ سخت‌افزاری یا روزنه‌های امنیتی را در سرور‌های خود پیدا نکرده است. بلافاصله پس از انتشار این بیانیه، جورج استَثِکوپولوس، مدیر بخش امنیت اپل با ارسال نامه‌ای به کنگره‌ی آمریکا، نفوذ در سرور‌های اپل توسط چینی‌ها را تکذیب کرد.

تیم کوک در این خصوص گفت:

اپل از ابتدا در قبال این موضوع به‌صورت روشن اعلام کرده که چنین اتفاقی روی نداده؛ اپل به تمام سوالات مطرح‌شده پاسخ داده است.

بیانیه‌ی اپل در کنار واکنش مدیران این شرکت انتقادات چهره‌های امنیتی ایالات متحده در رابطه با نبود مستندات کافی برای اثبات جاسوسی چینی‌ها را تایید می‌کند.



تاريخ : یک شنبه 29 مهر 1397برچسب:, | | نویسنده : مقدم |

اوایل سال ۲۰۱۸ سازمان یورو انکپ (Euro NCAP)، بر لزوم تجهیز خودروها به انواع سیستم‌های کمک‌راننده و ایمنی نظیر ترمز اضطراری خودکار و کروز کنترل هوشمند تأکید کرد. در جدیدترین آزمایش‌های تصادف این سازمان، فناوری‌های مدرن کمک‌راننده بررسی شدند. ۱۰ مدل مختلف شامل آئودی A6، بی‌ام‌‌و سری 5، دی‌اس 7 کراس‌بک،فورد فوکوس، هیوندای نکسو، مرسدس بنز C کلاس، نیسان لیف، تسلا مدل S، ولوو V60 و تویوتا کرولا در آزمایش یورو NCAP مورد بررسی قرار گرفتند.

Volvo XC60 / ولوو

تمام خودروهای آزمایش شده، به فناوری‌های جدید کمک‌راننده مثل کروز کنترل هوشمند، جلوگیری از انحراف مسیر و سرعت‌گیری انطباقی مجهز بودند. بر اساس گزارش کارشناسان این سازمان در بروکسل، هیچ یک از خودروهای در حال فروش بازار جهانی، به فناوری خودران کامل مجهز نیستند و سیستم‌های کمک‌راننده نباید با این فناوری، مقایسه شوند. این نتیجه‌گیری و گزارش برای علاقه‌مندان حرفه‌ای دنیای خودرو منطقی است و خبر جدیدی نیست، اما به‌نظر می‌رسد که بسیاری از افراد، درک درستی از سیستم‌های کمک‌راننده و ایمنی ندارند.

Euro NCAP

بر اساس آخرین پژوهش‌ها، بیش از ۷۰ درصد رانندگان معتقد هستند که خودروهای مجهز به سیستم‌های کمک‌راننده، همان مدل‌های خودران خبرساز هستند. کارشناسان یورو NCAP به‌طور مشخص اعلام کرده‌اند که این باور، با عملکرد خودروهای فعلی کاملاً در تضاد است. بر اساس اعلام این سازمان، خودروهای مجهز به انواع فناوری‌های ایمنی و کمک‌راننده‌ی جدید، هنوز هم به یک راننده‌ی هشیار پشت فرمان نیاز دارند. درحقیقت سیستم‌های مدرن، تنها نقش پشتیبانی در شرایط لازم را خواهند داشت.


 


در گزارش یورو NCAP، خودروهای بررسی شده، رتبه‌بندی شده‌اند. در بین ۱۰ خودرو، محصولات بی‌ام‌ و DS پایین‌ترین سطح در یاری رساندن به راننده را نشان دادند؛ تسلا مدل S، فناوری کمک‌راننده را برتر عملکرد راننده انجام می‌دهد و دیگر خودروها، تعادل نسبی بین کنترل راننده و رانندگی خودکار برقرار کرده‌اند.  



تاريخ : یک شنبه 29 مهر 1397برچسب:, | | نویسنده : مقدم |

بیل گیتس طرز تفکری جدیدی به نام «مشکل ۷۵ درصدی» را در مورد تغییرات آب‌وهوایی اختراع کرده و تیمی از سرمایه‌گذاران را برای رفع این مشکل هدایت می‌کند. بسیاری از مردم فکر می‌کنند سرمایه‌گذاری روی انرژی پاک مانند پنل‌های خورشیدی و توربین‌های بادی، انتشار گازهای گلخانه‌ای را کاهش می‌دهد؛ در صورتی که راه‌های جایگزین برای تولید برق تنها ۲۵ درصد مشکل را حل می‌کنند.

بیل گیتس در پستی در وب‌سایت شخصی خود (GatesNotes) از موارد تأثیرگذار دیگری روی تغییرات آب‌وهوای جهان از جمله کشاورزی (گاز متان خروجی از معده‌ی گاو، جنگل زدایی)، تولیدات (تولید پلاستیک، فولاد و سیمان)، حمل‌ونقل (سوخت مصرفی برای حمل‌ونقل) و ساختمان‌ها (تهویه‌ی هوا) نام برده است. گیتس و سایر سرمایه‌گذاران در سال‌های اخیر بیش از یک میلیارد دلار از بودجه‌ی شخصی خود را روی شرکت‌های فعال در این زمینه سرمایه‌گذاری کرده‌اند.

شرکت BEV که بیل گیتس رئیس هیئت مدیره‌ی آن است، این هفته توافق‌نامه‌ای را با کمیسیون اروپا و در زمینه‌ی سرمایه‌گذاری روی شرکت‌های اروپایی با هدف جلوگیری از تغییرات آب‌وهوایی امضا خواهد کرد. بیل گیتس در مورد این موضوع گفته است:

تحقیقات انرژی، چندین سال و حتی چندین دهه طول می‌کشد تا نتیجه دهد و به همین دلیل شرکت‌ها نیازمند سرمایه‌گذاران صبوری هستند که قصد دارند مدت زمان طولانی با آن‌ها همکاری داشته باشند. دولت‌ها در تئوری گزینه‌ی خوبی برای این مدل سرمایه‌گذاری هستند، اما عملکرد خوبی در شناسایی و حمایت از این شرکت‌ها ندارند. BEV تجربه‌ی خوبی در ارائه‌ی راه‌حل‌های مفید دارد و در زمینه‌ی ساخت شرکت‌های قوی، مشاوره‌ی خوبی به کمیسیون اروپا خواهد داد.

بیل گیتس همچنین گفته است:

ما منابع خوبی برای ایجاد تغییر و انعطاف‌پذیری بالایی برای حرکت سریع در اختیار داریم و این یک ترکیب نادر است.

climate change

 

تحقیق در زمینه‌ی انرژی پاک بسیار مهم است و دولت‌ها دنبال راهی برای پیشرفت سریع در این زمینه هستند. گیتس به این موضوع نیز اشاره کرده که تا به حال بیش از ۲۰ کشور به «مأموریت نوآوری»، برنامه‌ای برای دو برابر کردن سرمایه‌ی عمومی در تکنولوژی پیوسته‌اند و میزان سرمایه‌‌‌گذاری در آن را به بیش از سه میلیارد دلار در سال افزایش داده‌اند.

گیتس همچنین برای افزایش میزان آگاهی مردم از عوامل تأثیرگذار روی تغییرات آب‌وهوا آزمون کوچکی را در سایت خود بارگذاری کرده است. به‌عنوان مثال یکی از سوال‌های آزمون این است: «اگر کل جمعیت گاوها را یک کشور در نظر بگیریم، این کشور در تولید گازهای گلخانه‌ای چه امتیازی کسب می‌کند؟» گیتس پاسخ دو سوال از این آزمون را حدس زده و در کل به چهار سوال از پنج سوال جواب صحیح داده است. برای شرکت در این آزمون و رقابت با بیل گیتس می‌توانید به وب‌سایت او (gatesnotes) مراجعه کنید.



تاريخ : یک شنبه 29 مهر 1397برچسب:, | | نویسنده : مقدم |

به گزارش اداره کل ارتباطات شرکت ارتباطات سیار ایران، مشترکینی که در ایام اربعین قصد سفر به عراق را دارند، می‌توانند با خرید بسته ترکیبی (مکالمه، پیامک و دیتا) یا بسته‌های دیتای رومینگ بین‌الملل ۸ روزه ویژه ایام اربعین، ضمن اطلاع از میزان استفاده از مکالمه و پیامک و دیتا، هزینه کمتری پرداخت کنند.

بسته ترکیبی ارائه‌شده به مبلغ ۱۰۰ هزار تومان ، شامل ۲۰ دقیقه مکالمه با ایران ، ۲۰ دقیقه مکالمه داخلی، ۲۰ عدد پیامک و ۱۰۰ مگابایت دیتا است. بسته‌های اینترنت همراه نیز در ۴ حجم ۵۰ مگابایت (۸ هزار تومان)، ۱۰۰ مگابایت (۱۴ هزار تومان)، ۲۰۰ مگابایت (۲۷ هزار تومان) و ۴۰۰ مگابایت (۴۸ هزار تومان) قابل خریداری است.

 

بسته‌های خریداری‌شده پس از پرداخت مبلغ، فعال و محاسبه مصرف حجم بسته به محض ورود به کشور عراق و  اقدام به استفاده از تلفن همراه، آغاز می‌شود. مدت زمان استفاده از بسته ۸ روز بوده و این زمان از تاریخ خرید بسته شروع خواهد شد و توصیه شده مشترکین بسته را در آخرین روز خروج خود از ایران خریداری کنند.

مشترکین می توانند برای بررسی باقیمانده اعتبار بسته‌ها کد دستوری #۶۳۰*۱* را شماره‌گیری و در صورت پایان حجم بسته خریداری‌شده، بسته دیگری خریداری کنند. لازم به ذکر است این بسته‌ها تمدید خودکار ندارد و در صورت اتمام بسته با تعرفه عادی محاسبه می‌شود.

همراه اولی‌ها می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر در این خصوص به پورتال همراه اول به نشانی www.mci.ir مراجعه کنند. همچنین بسته‌ها از درگاه فروشگاه آنلاین به نشانی Shop.mci.ir یا از درگاه USSD و با شماره گیری کد دستوری #۶۳۱*۱* قابل خریداری است. 



تاريخ : یک شنبه 29 مهر 1397برچسب:, | | نویسنده : مقدم |

Persian women In Tech یا زنان ایرانی فعال در دنیای فناوری نام انجمنی غیرانتفاعی بوده که با هدف آشنایی، افزایش مهارت و کسب تجربه‌ی زنان ایرانی فعال در دنیای فناوری و به‌طورکلی زنان منطقه‌ی غرب آسیا و شمال آفریقا در سال ۲۰۱۵ تأسیس شده است. مرکز این انجمن در سان‌فرانسیسکو کالیفرنیا قرار دارد؛ اما رویدادهای آن در شهرهای بزرگ جهان مانند لندن، بوستون، لس‌آنجلس وبسیاری شهرهای دیگر برگزار می‌شود.

زنان حاضر در رویدادهای این انجمن، از کارآفرینان، ارزش‌آفرینان، سرمایه‌گذاران، بنیان‌گذاران استارتاپ و فعالان دیگر دنیای فناوری هستند. برنامه‌های انجمن PWIT با هدف انگیزه‌دهی هرچه بیشتر به این زنان، گسترش جامعه‌ی مورد نظر با شبکه‌سازی و فراهم آوردن ابزارهای مورد نیاز آن‌ها برای بهبود مهارت‌ها برگزار می‌شود. هدف نهایی، تشویق هرچه بیشتر زنان برای حضور و فعالیت در شغل‌های مرتبط با فناوری است.

 

این انجمن تاکنون رویدادهای متعددی را برگزار کرده و یکی از شهرهای مهم محل برگزاری رویدادها، بوستون آمریکا است. ۲۶ مهر ۱۳۹۷ برابر با ۱۸ اکتبر ۲۰۱۸، رویداد یک سالگی انجمن بوستون به میزبانی دفتر فیسبوک در این شهر برگزار شد. در این رویداد، ۱۰ بانوی ایرانی فعال در اکوسیستم فناوری شهر بوستون به سخنرانی پرداختند و رویدادهای شبکه‌سازی و آشنایی دیگر فعالان نیز مانند رویدادهای دیگر برگزار شد.

سپیده نصیری، بنیان‌گذار انجمن PWIT است. او یک کارآفرین اجتماعی است که پیش از این، استارتاپ‌های متعددی را در سیلیکون ولی تأسیس کرده است. پیش از PWIT، او معاون بنیاد Women 2.0 بود. او در حال حاضر بیشتر به مدیریت انجمن جدید و مشاوره به استارتاپ‌های جوان مشغولیت دارد. 

سخنرانان حاضر در رویداد بوستون، در زمینه‌های متعدد دنیای فناوری از مهندسی رباتیک، طراحی، انرژی، بیوتکنولوژی و بازاریابی تا حقوق و مهندسی نرم‌افزار فعالیت داشتند. رویداد بوستون مانند دیگر رویدادهای مشابه، پس از معرفی اولیه با سخنرانی این متخصصان انجام شد.

سپیده نصیری

در ادامه به معرفی خلاصه‌ای از فعالیت‌های سخنرانان رویداد بوستون PWIT می‌پردازیم.

نازنین مصاحبی

نازنین مصاحبی سابقه‌ای ۱۹ ساله در زمینه‌ی فناوری‌های حمل‌و‌نقل دارد. او در حال حاضر یکی از مدیران ارشد سازمان حمل‌ونقل خلیج ماساچوستاست. مصاحبی در رزومه‌ی خود پروژه‌های متعدد ساخت‌و‌ساز و حمل‌ونقل را دارد. از زمینه‌های متعدد فعالیت این مهندس ایرانی آمریکایی می‌توان به پروژه‌های راه‌سازی، بهبود زیرساخت و حمل‌ونقل ریلی اشاره کرد.

نازنین مصاحبی

 

او فارغ‌التحصیل سازمان استعدادهای درخشان است که در سال برای ادامه‌ی تحصیل به دانشگاه نبراسکا-لینکلنرفته و در زمینه‌ی مهندسی سازه، پل و تونل در سال ۲۰۰۴ از این دانشگاه فارغ‌التحصیل شده است. مصاحبی در پروژه‌ها و شرکت‌های متعدد خصوصی و دولتی از جمله متروی لس‌آنجلس، سازمان حمل‌ونقل واشنگتن دی‌سی و همچنین شرکت‌های NaBRO و H&A فعالیت داشته است.

سمیرا احمدی

سمیرا احمدی، مدیر و هم‌بنیان‌گذار شرکت enviENERGY است. این شرکت در مراحل طراحی و ساخت‌وساز ساختمان‌ها به‌عنوان مشاور فعالیت کرده و هدف اصلی آن، طراحی و پیاده‌سازی ساختمان‌ها با تمرکز بر کاهش مصرف انرژی و بهینه‌سازی استفاده از ارژی‌های تجدیدپذیر است. احمدی پیش از این شرکت نیز در سازمانی مشاروه‌ای با نام AHA به‌مدت ۴ سال مشغول به کار بود.

سمیرا احمدی

 

سمیرا احمدی فارغ‌التحصیل رشته‌ی معماری از دانشگاه آزاد تهران است. او در سال ۲۰۰۷ برای ادامه تحصیل به دانشگاه تگزاس در سن‌آنتونیو رفت و در سال ۲۰۰۹ مدرک کارشناسی ارشد خود را در رشته‌ی معماری دریافت کرد. احمدی تحصیلات خود را در دانشگاه کارنگی ملون ادامه داده و تخصص خود در بخش بازدهی ساختمان‌ها و عیب‌یابی را در این دانشگاه دریافت کرد.

سمیه غایبی

سمیه غایبی، مهندس ارشد مکانیک در شرکت iRobotاست. او در بخش معرفی پروفایل لینکدین، خود را متخصص علم مواد، تحقیق و توسعه و طراحی محصولات جدید، RCA و DFM معرفی کرده است. غایبی بیشتر یک مهندس مکانیک طراح است که تخصص خود را در طراحی‌های سه‌بعدی و دو‌بعدی و همچنین آنالیز نرم‌افزاری سازه‌های مکانیکی معرفی می‌کند.

سمیه غایبی

غایبی یک پتنت نیز به‌ نام خود دارد که به‌طور خلاصه، روشی برای لحیم‌کاری با استفاده از امواج التراسونیک است. سمیه غایبی مدرک کارشناسی و کارشناسی خود را در رشته‌ی مهندسی مکانیک از دانشگاه فردوسی مشهد دریافت کرد. او برای تحصیل در قطع دکترا به دانشگاه Northeastern در بوستون رفته و تخصص خود را در مهندسی مکانیک و مواد، در این دانشگاه کسب کرد. غایبی پس از فارغ‌التحصیلی از دانشگاه، در شرکت Heller مشغول به کار شده اما پس از چند ماه، در سال ۲۰۱۶ به iRobot پیوست. آی‌روبات با تمرکز روی ربات‌های مخصوص مصرف‌کننده فعالیت می‌کند و دانشگاه MIT از بنیان‌گذاران اصلی آن است. این شرکت تاکنون توانسته بیش از ۲۰ میلیون ربات را به فروش برساند.

نیوشا قائلی

قائلی هم‌بنیان‌گذار Biobot Analytucs است. او دانش‌آموخته‌ی دانشگاه واترلو بوده و پیش از تأسیس این شرکت، مدتی را نیز به‌عنوان استاد در دانشگاه MIT مشغول به کار بوده است. قائلی تحصیلات تکمیلی خود را در همین دانشگاه و دانشگاه McGillگذراند و مدتی را نیز به‌عنوان کارآموز در شرکت‌های متعدد معماری فعالیت کرد. 

نیوشا قائلی

شرکت بایوبات که توسط قائل تأسیس شده است، با تمرکز روی مطالعه و آنالیز فاضلاب فعالیت می‌کند. این شرکت با بررسی دقیق مواد و خصوصیات فاضلاب شهری، داده‌های مهمی را برای بهبود سیستم مدیریت شهری و مصرف ارائه می‌کند. قائلی پیش از تأسیس شرکت، در انجمن جهانی اقتصاد و Pioneer Fund نیز فعالیت داشته که تمرکز همه‌ی آن‌ها نیز روی پروژه‌های شهرسازی و معماری بوده است.

شیوا میرحسینی

میرحسینی در کالج بابسون و در رشته‌ی کارآفرینی تحصیل کرد. او برای تحصیلات تکمیلی به دانشگاه پنسیلوانیا رفت و مطالعات خود را در رشته‌ی مطالعات جهانی و بین‌المللی و همچنینMBA تکمیل کرد. او در دوران تحصیل در شرکت‌های متعددی همچون گلدمن ساکس، VIMAC و Booz&Company فعالیت کرده است.

شیوا میرحسینی

زمینه‌ی اصلی فعالیت میرحسینی، مشاوره‌ی مدیریت و استراتژی بازاریابی است. او تخصص‌های خود را در زمینه‌هایی همچون تجربه‌ی مشتری، استراتژی دیجیتال، اکوسیستم فناوری بازاریابی، مدیریت محصول، مدیریت چرخه‌ی عمر فناوری، تفکر طراحی، توسعه‌ی اجایل و تحلیل ابرداده بیان می‌کند. این مدیر ایرانی-آمریکایی در حال حاضر به‌عنوان رئیس بخش بازاریابی Aetna فعالیت می‌کند.

هاله ماهینی

دکتر هاله ماهینی، متخصص بیوتکنولوژی و فارغ‌التحصیل از دانشگاه ماساچوست لاول است. او در همین دانشگاه، مدتی را به‌عنوان استادیار مشغول به فعالیت بوده و پس از آن نیز در پروژه‌های تحقیقاتی زیست‌مولکولی دانشگاه شرکت کرده است. او در حال حاضر مدیر تحقیقاتی شرکت Toxikonاست. تاکسی‌کان در زمینه‌ی مطالعه و بررسی داروها و تجهیزات پزشکی فعالیت می‌کند.

هاله ماهینی

این شرکت در سال ۱۹۷۷ در تأسیس شده و اکنون علاوه‌بر آمریکا، در شهرهای بزرگ کشورهایی همچون بلژی فعالیت می‌کند. بخشی از مسئولیت ماهینی در این شرکت، مطالعه و تدوین پروتکل‌های مطالعاتی و بررسی و تأیید مطالعات و داده‌های استخراج‌شده از آزمایش‌ها است.

مونا (مسقطی) ورنان

مونا ورنان مدیر فناوری آزمایشگاه‌های تامسون رویترز است. او مدیریت آزمایشگاه‌های نوآوری این شرکت و فعالیت‌های تحقیق‌وتوسعه، مهندسی بلاک‌چین و همچنین سرمایه‌گذاری‌های استارتاپی این شرکت را بر عهده دارد. او پیش از این، معاون این بخش بود و با تأسیس آزمایشگاه‌های جهانی و ایجاد ارتباط سازنده میان استارتاپ‌های تحت حمایت، به سمت مدیریت رسید.

مونا ورنان

ورنان تخصص خود را در حوزه‌هایی همچون استراتژی داده، مدیریت فناوری، داینامیک سیستم‌ها، مدیریت نوآوری، استراتژی فناوری، مدل‌های کسب‌وکار پلتفرمی و تحقیق و توسعه بیان می‌کند. او در دانشگاه‌هایی همچون Lycee Carnot، هاروارد  و MIT تحصیل کرده و زمینه‌های اصلی مطالعه و تحقیقات او نیز، مدیریت و آنالیز داده و سیستم‌ها بوده است.

گلنوش حکیم‌داور

دکتر گلنوش حکیم‌داور، استادیار حقوق دانشگاه Northeastern است. او دکترای خود را از دانشگاه تورین و در رشته‌ی حقوق دریافت کرد و البته تحصیلاتی را نیز در رشته‌ی MBA داشته است. حکیم‌داور علاوه‌بر دانشگاه نورث‌ایسترن در موسسه‌ی آموزش عالی Zaal نیز به‌عنوان مدیر اجرایی و تحلیل‌گر پیاده‌سازی سیستم‌های قانونی فعالیت می‌کند.

گلنوش حکیم داور

حکیم‌داور تخصص خود را توسعه‌ی بین‌المللی برنامه‌های پیاده‌سازی حاکمیت قانون عنوان می‌کند. او در کشورهایی همچون میانمار، افغانستان و کوزوو، برنامه‌هایی در این جهت اجرا کرده است. او در استفاده از فناوری برای پیاده‌سازی این برنامه‌ها نیز تخصص دارد. حکیم‌داور در حال حاضر به دانشجویان دکترا در رشته‌ی حقوق تدریس می‌کند.

سمانه کاظمی

کاظمی نماینده‌ی غول نرم‌افزاری جهان یعنی مایکروسافت، در میان زنان ایرانی دنیای فناوری است. او فارغ‌التحصیل مهندسی سخت‌افزار از دانشگاه شریف است و در سال ۲۰۱۱ برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد در رشته‌ی علوم کامپیوتر به دانشگاه نورث‌ایسترن رفته است. او پیش از سفر به آمریکا، مدتی را نیز در تیم‌های تحقیقاتی دانشگاه شریف گذرانده است.

سمانه کاظمی

کاظمی فعالیت خود را با کارآموزی در شرکت Air Worldwide شروع کرد و در آنجا به یک مهندس نرم‌افزار خبره تبدیل شد. او از ابتدای سال ۲۰۱۸ به مایکروسافت پیوسته و اکنون به‌عنوان مهندس نرم‌افزار در تیم Office 365 مشغول به کار است.

آزاده خانیچه

دکتر آزاده خانیچه، بنیان‌گذار و مدیرعامل شرکت Envision Endoscopy است. او هم مدرک کارشناسی خود را در رشته‌ی مهندسی مکانیک از دانشگاه شریف دریافت کرد و برای ادامه‌ی تحصیل به نورث‌ایسترن رفت. خانیچه مدرک دکترای خود را در رشته‌ی مهندسی پزشکی در سال ۲۰۰۷ از همین دانشگاه دریافت کرده و مدتی را نیز به‌عنوان استادیار و دستیار تحقیق در همان‌جا مشغول بوده است. خانیچه پس از فعالیت‌های تحقیق و توسعه در شرکت‌های متعدد مهندسی پزشکی، شرکت خود را در سال ۲۰۱۸ تأسیس کرد.

انجمن زنان ایرانی دنیای فناوری / PWIT

همان‌طور که گفته شد، انجمن زنان ایرانی دنیای فناوری، رویدادهای متعددی را به‌صورت ماهانه در شهرهای بزرگ جهان برگزار می‌کند. از برنامه‌های بعدی این انجمن می‌توان به رویدادهای شهر های لندن، سان‌فرانسیسکو، پاریس، دوبی، نیویورک سیتی، ونکور و واشنگتن‌ دی‌سی اشاره کرد.

انجمن زنان دنیای فناوری علاوه‌بر رویدادهای ماهانه، فعالیت‌های دیگری همچون کنفرانس‌های سالانه‌ی WoMENA و ورکشاپ‌ها و رویدادهای منتورشیپ برای زنان فعال در دنیای فناوری را نیز برگزار می‌کند.



تاريخ : یک شنبه 29 مهر 1397برچسب:, | | نویسنده : مقدم |

سوال: من به‌ندرت دارو مصرف می‌کنم ولی زمانی که لازم است دارو مصرف کنم، همیشه آثار جانبی دارو را در بدنم مشاهده می‌کنم. آیا به‌طور کلی برخی از افراد نسبت به عواض جانبی دارو حساس‌تر هستند؟

پاسخ : بله برخی افراد دارای حساسیت بیشتری به داروها هستند.

در سال ۱۹۷۸ یک متخصص داروسازی که عضوی از یک گروه پژوهشی در لندن بود، یک دز آزمایشی از داروی فشار خونی به نام دبریسوکین را تزریق کرد و فورا روی زمین افتاد. بعدتر معلوم شد که او یک متابولیز‌کننده‌ی ضعیف دارو بوده‌ که دچار افت شدید فشار خون شده‌ است. برخی از افراد به داروهای خاصی حساسیت دارند و بعضی نیز ممکن است واکنش‌های فردی به برخی از داروها را تجربه کنند. اما تفاوت در روش متابولیسم دارو در بدن، می‌تواند فرد را درگیر اثرات جانبی دارو کند. برخی از افراد دارو را بسیار سریع یا بسیار کند متابولیزه می‌کنند که هر دو مورد می‌تواند موجب تجمع سطوح بالایی از آن دارو یا متابولیت‌های حاصل از متابولسیم آن در خون شود.

در دهه‌ی ۱۹۵۰ بود که پزشکان کم‌کم متوجه وجود تفاوت‌های فردی در سرعت متابولیسم داروها شدند. در دهه‌ی ۱۹۷۰پژوهشگران انگلیسی دریافتند که متابولیسم کند داروها می‌تواند یک ویژگی توارثی باشد. در سال ۱۹۸۰ آن‌ها نشان دادند که در حدود ۹ درصد از جمعیت بریتانیایی از گروه افرادی هستند که متابولیسم دارو در آن‌ها کند است. از آن زمان وجود تنوع قابل‌توجهی از این نظر در جمعیت‌ها و اقوام مختلف تایید شده‌ است.

البته این تنوع موجود در میان افراد مختلف همیشه محسوس نیست؛ به‌ویژه وقتی دارویی حاشیه‌ی امنیت وسیعی داشته‌ باشد؛ یعنی تفاوت زیادی بین دز موثر دارو و دزهایی که موجب اثرات جانبی شدید می‌شوند، وجود داشته‌باشد. تنوع در سرعت متابولیسم دارو می‌تواند به‌ویژه درمورد داروهایی مهم باشد که دارای حاشیه امنیت باریکی هستند. مثال‌هایی در این مورد عبارتند از: خونریزی شدید ناشی از ترکیب ضد‌انعقاد وارفارین؛ افزایش حساسیت به داروی بتا‌بلوکر پروپرانول که فشار خون را پایین می‌آورد و داروی ضدپلاکت کلوپیدوگرل که به‌طور معمول برای پیشگیری از ایجاد لخته‌های خون قبل و بعد از آنژیوپلاستی تجویز می‌شود. با مصرف مقداری از کدئین، یک واریانت ژنتیکی نادر منجر به مشکل تنفسی شدید و مرگ می‌شود.

پیشرفت در علم ژنتیک مولکولی موجب افزایش توانایی پزشکان در پیش‌بینی حساسیت‌های دارویی می‌شود. در حال حاضر پزشکان فقط برای تعداد کمی از داروها از آزمایش‌های اولیه برای بررسی تنوع در متابولیسم دارو استفاده می‌کنند.تعدادی از این داروها شامل داروهای ضد‌تشنج کاربامازپین و والپروئیک‌اسید، داروی ضد‌نقرس راسبوریکاز و داروی سرکوب‌گر سیستم ایمنی آزاتیوپرین هستند. طیف وسیعی از داروها نسبت به تغییر در متابولسیم حساس هستند. این داروها شامل داروهای ضد‌افسردگی، رقیق‌کننده‌های خون، آنتی‌بیوتیک‌ها و بسیاری دیگر می‌باشند. برای بسیاری از داروها آزمایش‌های درمانی که با مصرف دز پایین دارو آغاز می‌شوند، می‌توانند مشخص‌کننده‌ی این باشند که آیا بیمار به دارو حساسیت بیش از اندازه‌ای دارد یا نه.



تاريخ : یک شنبه 29 مهر 1397برچسب:, | | نویسنده : مقدم |

تعدادی از دارندگان پیکسل 3 ایکس ال در فروم‌های سایت ردیت (Reddit) از میزان صدای ناهماهنگ تولیدشده در بلندگوهای پرچمدار بزرگ گوگل شکایت کرده‌اند. منظور از صدای ناهماهنگ این است که یکی از بلندگوهای 3 ایکس ال نسبت به دیگری صدای پایین‌تری تولید می‌کند که برای کاربران خوشایند نیست. این اعتراض باعث شد که تیم گوگل یک بیانیه‌ی رسمی در راستای دفاع از پرچمدار خود منتشر کند و این موضوع را نه یک مشکل، بلکه نوعی انتخاب در طراحی بنامد.

در بیانیه‌ی رسمی آمده است که گوگل از یک تکنولوژی تقویت‌کننده‌ی صدای جدید در پیکسل 3 ایکس ال استفاده کرده و آن را با الگوریتم‌های پیشرفته همراه کرده است تا بلندگوهای 3 ایکس ال، بهترین عملکرد صوتی ممکن را از خود به نمایش بگذارند. در ادامه به این موضوع اشاره شد که گوگل برای بهبود بلندگوهای محصولات جدیدش از یک نوازنده‌ی آلمانی که برنده‌ی جایزه‌ی گرمی شده، بهره برده است.

پیکسل 3 ایکس ال

در ادامه می‌توانید بیانیه‌ی کامل Google را مطالعه کنید:

این یک انتخاب در طراحی است. ما بلندگوهای جدید را به گونه‌ای طراحی کرده‌ایم که نسبت به گذشته ۴۰% صدای بیشتری تولید کنند و در فرکانس‌های پایین عملکرد بهتری داشته باشند. (در پرچمداران سال) ۲۰۱۸ تکنولوژی تقویت‌‌کننده‌ی صدای جدیدی به کار برده‌ایم که به لطف الگوریتم‌های پیشرفته، تا جای ممکن بهترین عملکرد صوتی را از خود به جا می‌گذارد؛ در کنار این موضوع با یک نوازنده‌ی برنده‌ی جایزه‌ی گرمی نیز همکاری نزدیکی داشتیم تا بیش از پیش کیفیت بلندگوی محصولات خود را افزایش دهیم.

البته کاربران سایت ردیت با این بیانیه قانع نشدند و این طراحی که گوگل از آن به‌عنوان یک پیشرفت یاد می‌کند را زیر سوال برده‌اند. یکی از این کاربران معتقد است که این ناهماهنگی میزان صدا، باعث می‌شود که صدای بلندگوی بالای گوشی اصلا قابل شنیدن نباشد؛ به‌گونه‌ای که انگار وجود خارجی ندارد. برخی دیگر هم به این موضوع اشاره کرده‌اند که برای لذت بردن از صدای استریو، باید هر دو بلندگو میزان صدای یکسانی را پخش کنند.

ظاهرا این مشکل صرفا به پرچمدار بزرگتر مربوط می‌شود، چرا که تاکنون چنین مشکلی در رابطه با پیکسل 3 گزارش نشده است. فراموش نکنید که پیکسل‌های بزرگتر (XL)، از همان سال ۲۰۱۶ که اولین نسل آن به دست کاربران رسید، همواره مشکلات صوتی اندکی داشته‌اند که غول جستجوگر با انتشار به‌روزرسانی‌های مختلفی، چنین مشکلات نرم‌افزاری را برطرف کرده است. اگر مشکل صدای پیکسل 3 ایکس ال هم همانند گذشته نرم‌افزاری باشد، می‌توان امیدوار بود که با یک به‌روزرسانی، این مشکل مرتفع خواهد شد.



تاريخ : شنبه 28 مهر 1397برچسب:, | | نویسنده : مقدم |

یکی از مطالعات جدیدی که توسط موسسه‌ی تحقیقاتی Fundstrat Global Advisors صورت گرفته، نشان می‌دهد که ۷۲ درصد از سرمایه‌گذاران نهادی و سازمانی معتقدند در صورت وقوع یک رکود جهانی دیگر، قیمت ارزهای رمزنگاری افزایش خواهد یافت.

دلیل اصلی پیش‌بینی فوق، این است که سرمایه‌گذاری‌های غیردولتی و خرده‌فروشی معمولاً پناهگاه ایمن دنیای کسب‌وکار به شمار می‌روند، چراکه از بازارهای سنتی فاصله‌دارند.

نتایج مطالعات Fundstrat توسط یک نظرسنجی توییتری نیز تائید شد. این نظرسنجی با نتایجی مشابه نشان می‌داد که ۵۹ درصد از سرمایه‌گذاران انتظار دارند قیمت رمز ارزها در طول دوران رکود جهانی افزایش یابد.

کریپتوکارنسی‌ها یا ارزهای رمزنگاری‌شده، اساساً یک جنبش ضد سازمانی است که پس از رکود مالی جهانی ۲۰۰۸ آغاز شد. رکود مالی ۲۰۰۸، اعتماد مردم جهان را به سیستم بانک‌های سنتی و دولتی، کاهش داده بود. در این دوران فرد یا افرادی بانام مستعار ساتوشی ناکاموتو، بیت کوین را خلق کردند، با این هدف که به مردم اجازه دهند بانک‌های خودشان را داشته باشند.

اختلاف‌نظر در خصوص بهای رمز ارزها در دوران رکود

گرچه ماهیت رمز ارزها به یک جنبش تمرکززدا گره‌ خورده است، برخی از تحلیلگران با نتایج نظرسنجی‌های مذکور موافق نیستند. طبق استدلال این گروه، ازآنجاکه رمزارزها در گروه سرمایه‌گذاری‌های با ریسک بالا قرار دارند،موفقیت آن‌ها در دوره‌های دیگری تضمین می‌شود: زمانی که سرمایه‌گذاران برای ریسک کردن روی سرمایه خود، احساس راحتی بیشتری دارند.

ماتی گرینسپن، تحلیلگر ارشد بازار شرکت eToro، می‌گوید که سرمایه‌گذاران، باید در خصوص این موضوع که قیمت رمز ارزها چگونه باید در دوران رکود جهانی کنترل شود، به توافق برسند. او به وب‌سایت مارکت‌واچ گفت:

من فکر نمی‌کنم باینری دیدن این موضوع، کار درستی باشد. اگر به چند سال گذشته نگاهی بیندازیم، می‌بینیم که هم‌بستگی منحصربه‌فردی بین دارایی‌های با ریسک بالا وجود دارد. قیمت آن‌ها زمانی بالا رفته که سرمایه‌گذاران حاضر به پذیرش ریسک بیشتری بوده‌اند.

Crypto Prices Would Rise in a Recession

گرینسپن، در مورد فرض «افزایش قیمت ارزهای دیجیتال به علت عدم مطلوبیت بازارهای سنتی» محتاط و محافظه‌کارانه صحبت می‌کند. به عقیده‌ی او، نتایج نظرسنجی‌های Fundstrat و توییتر، قابل‌درک هستند. او می‌گوید:

بااین‌وجود، من درک می‌کنم که چرا سرمایه‌گذاران چنین اعتقادی دارند. بیت کوین روی خاکستر بحرانی مالی جهانی ساخته شد تا جایگزینی برای پول نقد دولتی و بانکی فراهم کند. اگر کاتالیزوری وجود داشته باشد  که مردم را به سمت زیر سؤال بردن این مؤسسات (بانک‌ها و دولت‌ها) سوق دهد، بی‌تردید قیمت رمز ارزها افزایش می‌یابد.

اما نظرسنجی Fundstrat نتایج جالب دیگری را نیز به همراه داشت. ازجمله اینکه سرمایه‌گذاران معتقدند تصویب ارزهای دیجیتال در بانک‌های دولتی، یکی از عوامل مهم تأثیرگذار در بازار است و بازار به‌شدت با کاربرد XRP (ریپل، سومین ارز دیجیتال بزرگ که از  طرف بسیاری از بانک‌ها تصویب شده) مخالف است.

تام لی، یکی از شرکای مدیریتی Fundstrat توضیح می‌دهد:

در نظرسنجی توییتر، تنها ۴۶ درصد از پاسخ‌دهندگان، XRP را در فهرست ارزهای محبوب خود قرار داده‌اند و ۳۱ درصد نیز آن را به‌عنوان ارزی توصیف کرده‌اند که حداقل ارزش را ایجاد می‌کند. هیچ ارز دیگری با چنین آماری مواجه نشده است. حتی ۲۸ درصد از مؤسسات XPR را ارزی بی‌معنی می‌دانند و هیچ موسسه‌ای هم آن را به‌عنوان توکن موردعلاقه‌ی خود ذکر نکرده است.

نظرسنجی Fundstrat بین ۳۰ سپتامبر و سوم اکتبر سال جاری برگزار شد و ۹۵۰۰ پاسخ را از سرمایه‌گذاران دریافت کرد. داده‌های مربوط به دیدگاه‌های سازمانی بازارهای ارزهای رمزنگاری، طی یک رویداد شام با حضور نمایندگان ۲۵ موسسه‌ی مالی بررسی شد. بااین‌حال مشخص نیست که کدام مؤسسات در این رویداد حضورداشته‌اند.



تاريخ : شنبه 28 مهر 1397برچسب:, | | نویسنده : مقدم |

هفته‌ی گذشته، گوگل در پست وبلاگ خود ویژگی‌های جدید گوگل اسیستنت را برای گوشی‌های هوشمند پیکسل ۳، پیکسل ۳ ایکس ال و سایر محصولات گوگل که با دستیار هوشمند سازگاری دارند، معرفی کرد. یکی از ویژگی‌هایی که از سوی گوگل مطرح شد، امکان دسترسی به گوگل اسیستنت در زمان قفل بودن نمایشگر گوشی بود.

با این وجود، ظاهرا کاربران گوشی‌های هوشمند گوگل پیکسل ۳ و پیکسل ۳ ایکس ال گوگل دیگر می‌توانند با کمک ویژگی Voice Match در تنظیمات گوگل اسیستنت، قفل گوشی‌های هوشمند خود را باز کنند. گوگل اعلام کرد: 

با کمک تنظیمات جدید و شخصی‌سازی‌شده‌ی گوگل اسیستنت، کاربران می‌توانند بدون نیاز به باز کردن قفل گوشی، برخی فرمان‌های صوتی را به گوگل اسیستنت بدهند و از امکانات جدید آن استفاده کنند. 

گوگل اسیستنت

این ویژگی قطعا برای کاربرانی که قبلا گوشی‌ آیفون داشته‌اند و اکنون با گوشی اندرویدی کار می‌کنند، ویژگی بسیار مطلوب و مناسبی خواهد بود.  پس از بررسی‌های انجام‌شده مشخص شد که تغییر ناخوشایند دیگری نیز در گوگل اسیستنت مشاهده می‌شود. ظاهرا در گوشی‌های گوگل پیکسل ۳ و پیکسل ۳ ایکس ال، کاربران دیگران نمی‌توانند با گفتن فرمان صوتی «Ok Google» قفل گوشی هوشمند خود را باز کنند. 

 

گوگل در صفحه‌ی پشتیانی رسمی خود اطلاعاتی در مورد ویژگی‌های گوگل اسیستنت در زمان قفل بودن نمایشگر ارائه داده و در عین حال محدودیت‌های موجود در سفارشی کردن تنظیمات گوگل اسیستنت را مشخص کرده است. با توجه به اطلاعات منتشرشده در این صفحه‌ی رسمی گوگل، در صورت قفل بودن نمایشگر، گوگل اسیستنت تنها در برخی موارد از جمله دریافت نوتیفیکیشن‌های ایمیل، تقویم گوگل، مخاطبین، یادآوری‌ها، حافظه‌ی کمکی و لیست خرید به کاربر کمک کند. اگر کاربر بخواهد تماس بگیرد، برای شخصی پیامی ارسال کند، صورت حسابی را پرداخت کند یا به قسمت آلبوم تصاویر و ویدئوها دسترسی داشته باشد که عموما حوزه‌های حساس و شخصی هستند، باید ابتدا قفل گوشی هوشمند را باز کند. 

براساس گزارش منتشرشده در وب‌سایت Piunikaweb، کاربران پیکسل ۳ و پیکسل ۳ ایکس ال نمی‌توانند با کمک ویژگی Voice Match قفل گوشی‌های هوشمند خود را باز کنند. 



تاريخ : شنبه 28 مهر 1397برچسب:, | | نویسنده : مقدم |
صفحه قبل 1 ... 809 810 811 812 813 ... 3356 صفحه بعد