با معرفی کراس‌اور جدید EQC، مرسدس بنز با تمام سرعت در بازار خودروهای الکتریکی پیش می‌رود. در حال حاضر بخش عمده‌ای از محصولات برقی این شرکت آلمانی را مدل‌های هیبریدی و پلاگین‌هیبریدی تشکیل می‌دهند مثل مدل S560e جدید که به‌تازگی معرفی شده است. این خودرو نسخه‌ی پلاگین‌هیبریدی سدان S کلاس محسوب می‌شود.

Mercedes Benz S560e

S560e به یک پیشرانه‌ی ۳ لیتری V6 با ۳۶۷ اسب بخار قدرت و ۵۰۰ نیوتن‌متر گشتاور به همراه یک موتور الکتریکی با ۱۲۱ اسب بخار قدرت مجهز شده است. مجموع خروجی این سیستم ۴۷۶ اسب بخار قدرت و ۷۰۰ نیوتن متر گشتاور است که توسط یک جعبه‌دنده‌ی ۹ سرعته خودکار به چرخ‌ها انتقال پیدا می‌کند. قدرت این مدل جدید به میزان قابل‌توجهی بیشتر از S500 پلاگین‌هیبریدی با ۴۳۶ اسب بخار قدرت و ۶۵۰ نیوتن متر گشتاور است و حتی از مدل بنزینی S560 هم نیروی بیشتری دارد.

Mercedes Benz S560e

S560e به لطف دو موتور خود ظرف پنج ثانیه از صفر به سرعت صد کیلومتر در ساعت می‌رسد و تا حداکثر سرعت ۲۵۰ کیلومتر بر ساعت پیش می‌رود. این سدان هیبریدی با استفاده از پکیج باطری‌های ۱۳.۵ کیلووات ساعتی می‌تواند به‌صورت تمام الکتریکی با حداکثر سرعت ۱۳۰ کیلومتر بر ساعت حرکت کند درحالی‌که با یک‌بار شارژ باطری‌ها و بدون نیاز به پیشرانه‌ی بنزینی توانایی پیمودن ۵۰ کیلومتر را هم دارد.

Mercedes Benz S560e

هنگامی‌که باطری‌های S560e کاملاً خالی باشند، با استفاده از نسل جدید شارژرهای وال‌باکس (Wallbox) می‌توان ظرف تنها یک ساعت و نیم آن‌ها را به‌طور کامل شارژ کرد. این کار با شارژرهای معمولی اما پنج ساعت طول می‌کشد. این نسخه‌ی هیبریدی همچنین تمامی مزایا و ویژگی‌های S کلاس را با مصرف سوخت کمتری ارائه می‌کند. پذیرش سفارش‌های خرید S560e در آلمان به‌زودی با قیمت پایه ۹۶ هزار یورو آغاز می‌شود.

Mercedes Benz S560e

 

 


تاريخ : شنبه 21 مهر 1397برچسب:, | | نویسنده : مقدم |

طرح رجیستری گوشی‌های هوشمند حدود یک سال پیش با هدف سامان‌دهی به بازار موبایل، مقابله با پدیده‌ی قاچاق گوشی‌های هوشمند و حصول اطمینان از بی‌ضرر بودن تمام محصولات وارادتی از حیث میزان تشعشعات با انجام آزمایش‌های SAR آغاز شد.

حال پس از گذشت یک سال از کلید خوردن طرح رجیستری، حمیدرضا دهقانی‌نیا، معاون فناوری اطلاعات و ارتباطات ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز با اشاره به اتمام‌ پروسه‌ی رجیستری گوشی‌های هوشمند، می‌گوید که مرحله‌ی بعدی طرح رجیستری مربوط به مودم‌ها و روترها خواهد بود. دهقانی‌نیا در خصوص روند طرح رجیستری چنین گفت:

رجیستری موبایل تمام شد؛ اما برای مودم‌ها، دانگل‌ها (مودم‌های کوچک) و روترها (مسیریاب‌ها) در حال هماهنگی است که به‌زودی اجرا می‌شود.

دهقانی‌نیا با اشاره به وارداتی‌بودن بخش عمده‌ای از مودم‌ها و روترها، مدعی شد که با اجرای طرح رجیستری، قاچاق چنین کالا‌هایی نیز از بین خواهد رفت. او در پایان تأکید کرد که با اجرای طرح رجیستری، قاچاق گوشی‌های موبایل نیز به پایان رسیده است.



تاريخ : شنبه 21 مهر 1397برچسب:, | | نویسنده : مقدم |

بر هیچ‌کس پنهان نیست که بنچمارک‌های ارائه‌شده توسط تولیدکنندگان، همواره شک‌برانگیز هستند. شرکت‌ها برای سرپوش گذاشتن بر واقعیت و مثبت نشان‌دادن محصولاتشان از روش‌های متنوع و زیادی استفاده می‌کنند که می‌توان از آن‌ها کتابی تهیه کرد! برخی از این روش‌ها تا حدی قابل دفاع هستند؛ برای مثال یک شرکت از تست‌هایی استفاده می‌کند که محصولش عملکرد بهتری در آن‌ها دارد.

در برخی موارد دیگر، تغییراتی که شرکت‌ها برای مقایسه سخت‌افزارشان با دیگر سیستم‌ها اعمال می‌کنند قابل دفاع نیست. و گاهی، این شرکت‌ها از «تبلیغ عملکرد خوب محصول خودی» به «پایین نشان دادن غرض‌ورزانه‌ی عملکرد محصول رقیب» روی می‌آورند.

 

اینتل - یا به‌طور دقیق‌تر، شرکتی که اینتل استخدام کرد تا گزارشی از عملکرد گیمینگ Core i9 ارائه دهد - رویه‌ی آخر را در پیش گرفته‌ است. بنا بر گزارش Forbes، اینتل با Principled Technologies قراردادی بسته تا این شرکت گزارشی از مقایسه عملکرد گیمینگ پردازنده‌های Core i9-9900K و Core i7-8700K با AMD Threadripper 2990WX، 2950X و Ryzen 7 2700X منتشر کند. با ورود جدی‌تر AMD به عرصه‌ی رقابت در ۱۸ ماه گذشته و مشکلات اینتل در رابطه با تاخیر در تولید پردازنده‌های ۱۰ نانومتری، این غول تراشه دلایل کافی برای انجام چنین کاری برای باقی‌ماندن در صدر پردازنده‌های گیمینگ دارد. اینتل از این گزارش استفاده کرده تا ادعا کند که در بازی Ashes of the Singularity، تا ۵۰٪ عملکرد بهتری دارد و مشکل از همینجا شروع می‌شود. نتایج اینتل بالاتر از انتظار بوده و AMD، به‌خصوص Ryzen 7 2700X، عملکردی بسیار ضعیف‌تر از انتظار داشته‌ است.

مشکلات متعددی در رابطه با بنچمارک‌های گرفته‌شده از AMD توسط Principled Technologies وجود دارد. این شرکت تمامی مراحل پیکربندی و تنظیم هر دو سیستم را به‌طور دقیق مستند کرده‌ است و به همین دلیل می‌توانیم انگشت روی مشکلات بگذاریم.

اولاْ، سیستم‌های رایزن (Ryzen) بدون فعال بودن XMP تست شدند. XMP استاندارد تایمینگ حافظه پیشرفته‌ای است که برای رسیدن به بالاترین عملکرد مورد استفاده قرار می‌گیرد. عملکرد گیمینگ رایزن به‌طور تنگاتنگی با سرعت RAM و ساب‌تایمینگ‌ها (sub-timing) رابطه دارد. استفاده از تایمینگ زیر استاندارد عملکرد رایزن را ۵ الی ۱۵ درصد کاهش می‌دهد.

ثانیاْ،  تمامی بنچمارک‌ها با استفاده از GTX 1080 Ti و فقط در رزولوشن 1080p اجرا شدند. اگر بخواهید گزارشی سفارشی از ضعف‌های رایزن ایجاد کنید، قطعاً از این رزولوشن استفاده می‌کنید. البته درست است که 1080p پراستفاده‌ترین رزولوشن است اما برای مقایسه عملکرد در گیمینگ باید رزولوشن‌های 1440p و 4K نیز تست شوند؛ کاری که Principled Technologies انجام نداد.

ثالثاً، Principled Technologies به فعال بودن Game Mode در Ryzen Master utility اشاره می‌کند. این بدین معناست که این کار بر روی هر دو سیستم صورت گرفته‌ است. این موضوع می‌تواند مشکلاتی قابل توجه در بنچمارک‌های سیستم‌های AMD ایجاد کند. در تردریپر (Threadripper)، استفاده از Game Mode، هسته‌های CPU را به نصف تقلیل داده و NUMA را فعال می‌کند تا به هسته‌های باقی‌مانده اجازه دهد تا بار کاری را به هسته‌های نزدیک‌ به کنترلرهای حافظه محول کنند. در رایزن 7، Game Mode فقط تعداد هسته‌ها را نصف می‌کند. به همین دلیل است که در راهنمای کاربر AMD برای رایزن 7، به‌طور دقیق ذکر شده که Game Mode برای تردریپر بوده و کاربران Ryzen نباید از آن استفاده کنند:

ryzen master guideاگر Principled Technologies مستندات AMD را به‌طور دقیق بررسی می‌کرد، متوجه می‌شد که نباید از Game Mode در تست Ryzen 7 استفاده می‌کرد. ۵۰٪ عملکرد بهتر که اینتل ادعا می‌کند، دقیقا نتیجه‌ای است که در صورت وقوع چنین موردی برای 2700X انتظار آن را داریم.

amd intel ashes of singularity

اگر نیاز به مدارک بیشتر برای پی بردن به دیوانه‌وار بودن این امتیازات دارید، بررسی Extreme Tech از 2700X را که با GTX 1080 Ti انجام شده‌ است (مشابه با تست Principled Technologies)، مشاهده کنید:

amd intel ashes of singularity

پردازنده‌ی Core i7-8700K تست بالا در مقایسه با تست Principled Technologies، تنها اندکی سریع‌تر است؛ اما Ryzen 7 2700X حدود ۱.۳۶ برابر سریع‌تر است. با توجه به اینکه نتایج Extreme Tech از تنظیمات جزئیات متفاوتی بهره می‌برد، TechSpot نتایج دقیق را با بنچمارک‌های AotS خود بررسی کرده‌ است. در گراف‌های پایین، نوارهای قرمز نتایج Principled Technologies را نشان می‌دهد.

 

ashes of singularity

 

تست‌های مرتبط با Assasin's Creed Origin:

assassin creed origins benchmark

به دلیل بنچمارک گرفتن از Ryzen 7 2700X به‌عنوان یک پردازنده‌ی چهارهسته‌ای با تایمینگ حافظه ضعیف، رایزن 7 نتایجی چنین ضعیف کسب کرده‌ است. این موضوع فراتر از چند تنظیم ساده برای تغییر نتیجه به نفع سخت‌افزار خودی است. Ryzen 7 2700X عملاً با نیمی از هسته‌هایش، با تنظیمات غیربهینه‌ی حافظه و تایمینگ نامطلوب در بنچمارک Principled Technologies شرکت کرده؛ در حالی که سیستم اینتل در شرایط ایده‌آل قرار داشته و تمامی هسته‌ها و تردهایش فعال بودند.

عملکرد پردازنده‌های اینتل حدود ۲۰ الی ۲۵ درصد متفاوت بوده که دروغی بزرگ است

ارائه‌ی اطلاعات اشتباه در رابطه با یک محصول در حدود ۳ تا ۵ درصد شیطنت است؛ اما نتایج اینتل حدود ۲۰ الی ۲۵ درصد متفاوت بوده که دروغی بزرگ است. البته این دروغ ممکن است به‌علت غفلت و خطا بوده باشد تا تداخل غرض‌ورزانه؛ اما با توجه به سابقه اینتل چنین امری بعید به‌نظر می‌رسد. حتی یک‌بار مطالعه‌ی ساده مستندات AMD برای جلوگیری از وقوع چنین اشتباهاتی کافی بود. موضوع دیگر، اعداد اشتباه درج‌شده بود. هرکسی ممکن است یک عدد را اشتباه بنویسد، اما طبق یافته TechSpot، شرکت Principled Technologies در اعداد تمامی بنچمارک‌ها دست برده تا پردازنده‌های اینتل را سریع‌تر و AMD را کندتر نشان دهد.

مسئله‌ی عجیب و سوال برانگیز این است که پیروزی اینتل در این مقایسه در هر حال انتظار می‌رفت؛ نیازی به تضعیف 2700X برای جلو افتادن نبود. این شرکت به‌جای انجام عمل شنیع فعلی خود می‌توانست صرفاً از تست‌هایی که Ryzen در آن‌ها خوب نیست استفاده کند تا برتری خود را نشان دهد. درست است که کارشناسان متوجه این موضوع می‌شدند، اما مردم عادی به نتایج همین تست‌ها اکتفا می‌کنند.

Intel در پاسخ به این موضوع گفته است:

ما صمیمانه تلاش جامعه منتقدان را تحسین می‌کنیم و انتظار داریم که طی هفته‌های آتی، تست‌های تکمیلی همچنان نشان‌گر برتری پردازنده نسل نهم اینتل، Core i9-9900K، به‌عنوان برترین پردازنده گیمینگ دنیا باشند. Principled Technologies تست‌های مقدماتی را با سیستم‌هایی برای نمایش عملکرد پردازنده‌ها انجام داد و تمامی پیکربندی و تنظیمات مورد استفاده را نیز منتشر کرد. داده‌های به‌دست‌آمده با نتایج ما در لابراتوار اینتل هم‌خوانی دارد. ما منتظر انتشار نتایج تست‌های شخص ثالث در هفته‌های آتی خواهیم بود.

نظر شما در این رابطه چیست؟ این اتفاق را کار اینتل می‌دانید یا صرفاْ خطای شرکت Principled Technologies؟ آیا اینتل واقعا نیاز به انجام چنین کاری داشت؟ نظرات خود را با ما و سایر کاربران زومیت به اشتراک بگذارید.



تاريخ : شنبه 21 مهر 1397برچسب:, | | نویسنده : مقدم |

دانشمندان با مطالعه‌ی چگونگی تاثیر وجود گزینه‌های انتخاب زیاد روی مغز، منطقه‌ی مربوط به این عملکرد را در مغز پیدا کردند و نشان دادند که چگونه ذهن انسان در صورتی که تعداد گزینه‌های انتخاب بسیار زیاد باشد، تصمیم گرفتن و انتخاب را رها می‌کند. در مطالعات قبلی نیز این نوع تردید مورد توجه قرار گرفته بود؛ اما در این پژوهش جدید، مناطقی از مغز که به ما در قضاوت در زمینه‌ی انتخاب یا عدم انتخاب چیزی کمک می‌کنند، شناسایی شده‌اند: یکی قشر سینگولیت قدامی یا ACC که در آن مزایا بررسی می‌شوند و دیگری جسم مخطط که در آن ارزش آن چیز تعیین می‌شود. در این پژوهش از ۱۹ فرد شرکت‌کننده خواسته شد از بین گزینه‌های موجود تصویری را برای چاپ روی یک تی‌شرت یا یک ماگ انتخاب کنند. با افزایش تعداد گزینه‌های انتخاب، فعالیت در این دو منطقه‌ی مغز نیز افزایش می‌یافت. فعالیت مغز این افراد با استفاده از یک دستگاه fMRI اندازه‌گیری می‌شد. البته وقتی گزینه‌های انتخاب از ۱۲ مورد بیشتر شد، فعالیت مغز کاهش یافت. دانشمندان می‌گویند این امر نشان می‌دهد که چگونه جسم مخطط و ACC با هم در تعامل هستند؛ با وزن دادن برای پاداش (یافتن بهترین تصویر برای چاپ) در برابر مقدار کاری که باید انجام گیرد تا به آن پاداش برسد (بررسی و غربال کردن ده‌ها گزینه).

 

وقتی از افراد خواسته شد که فقط تصاویر را مرور کنند، همان فعالیت مغزی مشاهده نشد و این امر نشان می‌دهد که چگونه مغز دنبال نقطه‌ی تعادل بین میزان تلاش ذهن و پاداش بالقوه می‌گردد. در این مطالعه مشخص شد که نقطه‌ی تعادل عدد ۱۲ است، یعنی انتخاب از بین ۱۲ مورد؛ اما تصور نکنید که عدد ۱۲ یک عدد جادویی برای انتخاب هر چیزی از منوی ناهار گرفته تا رنگ اتومبیل باشد. تفاوت‌های بسیار زیادی وجود دارند که در این زمینه دارای نقش هستند؛ از جمله ویژگی‌های شخصی، اندازه‌ی پاداش، و میزان دشواری غربال کردن گزینه‌ها. پژوهشگران بر این باورند که به‌طور کلی عدد مناسب انتخاب می‌تواند بین ۸ تا ۱۵ باشد و کامرر می‌گوید: مجال زیادی برای انجام پژوهش‌هایی در این زمینه وجود دارد. حداقل ما اکنون چیز بیشتری درمورد اینکه مغز چگونه این محاسبات را انجام می‌دهد، می‌دانیم.

مطالعه مربا

ریشه‌ی این پژوهش به حدود ۲۰ سال پیش باز می‌گردد. در سال ۲۰۰۰، دانشمندان یک مطالعه‌ی بسیار معروف به نام مطالعه‌ی مربا انجام دادند که در آن خریداران یا با ۲۴ نمونه یا فقط ۶ نمونه مربا مواجه بودند. اگرچه احتمال بازدید شرکت‌کنندگان از نمونه ۲۴ تایی بیشتر بود، ولی با این حال احتمال بیشتری وجود داشت که خریداران از بین نمونه‌ی ۶ تایی انتخاب و خرید کنند (پارادوکس انتخاب). اکنون ما هنوز در تلاش هستیم که بدانیم چرا چنین وضعیتی وجود دارد و هنوز داریم جزئیات جدیدی درمورد نحوه‌ی عملکرد مغز در این زمینه پیدا می‌کنیم و برای ترکیب کل یافته‌ها نیاز به مقداری زمان داریم. مجموعه‌ای عوامل در این جا نقش دارند مثلا اینکه ما چقدر گرسنه باشیم.

یک زمینه‌ی بالقوه برای پژوهش‌های آینده، یافتن این است که مغز چگونه دقیقا تلاش ذهنی را اندازه‌گیری می‌کند: چه ترکیبی از انتخاب و فرایند تفکر باید وجود باشد قبل از اینکه ذهن تصمیم بگیرد که دیگر فکر کردن و تصمیم‌گیری ارزشی ندارد.



تاريخ : شنبه 21 مهر 1397برچسب:, | | نویسنده : مقدم |

ولوو آخرین خودروسازی است که برنامه‌های خود را برای ادغام تراشه‌های قدرتمند درایو AGX انویدیا (Nvidia) در خودروهای خود اعلام می‌کند. ولوو به تازگی اعلام کرد که تراشه Drive AGX Xavier انویدیا مبنای رایانه اصلی خواهد بود که در نسل آینده پلت‌فرم ماژولار SPA برجسته می‌شود. این پلت‌فرم SPA2 نامیده می‌شود و انتظار می‌رود که اولین سیستم کاملاً خودران ولوو باشد.

پردازنده های گرافیکی انویدیا

خودروساز سوئدی در سال ۲۰۲۱ یک سیستم رانندگی خودران سطح ۴ به بازار ارائه می‌دهد. سطح ۴ خودمختاری به این معنی است که سیستم خودران می‌تواند به تنهایی رانندگی کند اما این ویژگی تنها در شرایط خاصی در اختیار قرار می‌گیرد. سیستم رانندگی خودران سطح ۵ می‌تواند تمام شرایط مورد انتظار از یک راننده انسانی را برآورده کند.

ولوو

تراشه‌های AGX Drive انویدیا برای پشتیبانی از قابلیت رانندگی خودران طراحی شده‌اند که ولوو و انویدیا از سال گذشته با هم کار کرده‌اند. به لطف یادگیری عمیق (نوع خاصی از هوش مصنوعی) و همچنین قابلیت همجوشی حسگر، تراشه‌های انویدیا می‌توانند داده‌ها را از حسگرهای مختلف تجزیه و تحلیل کنند و به صورت آنی دستورالعمل‌های ایمن و معقول برای خودروی خودران ارائه دهند.

تراشه

در حالی که تراشه Drive AGX Xavier می‌تواند ۳۰ تریلون عملیات در ثانیه انجام دهد، انویدیا همچنین دارای تراشه قدرتمند Drive AGX Pegasus است که می‌تواند ۳۲۰ تریلون عملیات را در ثانیه به پایان برساند. این تراشه پیشرفته‌تر که بوش و دایملر انتخاب کرده‌اند، برای سیستم‌های رانندگی خودران سطح ۵ ضروری خواهند بود.

هاکان ساموئلسون، مدیر عامل ولوو گفت:

راه‌اندازی موفقیت‌آمیز رانندگی خودران و مستقل نیاز به مقدار زیادی توان محاسباتی و همچنین پیشرفت‌های دائمی در هوش مصنوعی خواهد داشت. توافقنامه ما با انویدیا، بخش مهمی از این پازل است و به ما کمک می‌کند تا خودروهای کاملاً خودران خوددمان را به مشتریان معرفی کنیم.

ولوو XC90

 

پلت‌فرم SPA2 انویدیا، پایه و اساس خودروهای بزرگ‌تر ولوو است و انتظار می‌رود که اولین بار تا سال ۲۰۲۱ در مدل بازطراحیولوو XC90 رونمایی شود. پلت‌فرم فعلی SPA در خودروهای ولوو سری ۶۰ و ۹۰ یافت می‌شود.

ولوو می‌گوید که پلت‌فرم SPA2 از بهترین قطعات و فناوری‌های پلت‌فرم فعلی SPA بهره می‌برد و جدیدترین فناوری‌ها را در زمینه‌های برق، اتصال و قابلیت رانندگی خودران به ارمغان می‌آورد. استفاده از تراشه درایو AGX انویدیا نقش مهمی در این فرآیند خواهد داشت و همچنین مسیری ساده‌تر برای بروزرسانی‌های نرم‌افزاری در آن ارائه می‌شود.

 

دانلود    ۳۶۰P         ۷۲۰P



تاريخ : پنج شنبه 19 مهر 1397برچسب:, | | نویسنده : مقدم |

نگاه نزدیک زومیت به گلکسی A9، گوشی میان‌رده‌ی جدید سامسونگ که وجه تمایز اصلی آن با محصولات هم‌رده‌ی دیگر، به دوربین چهارگانه‌ی این گوشی هوشمند باز می‌گردد.

 

سامسونگ ساعاتی پیش طی رویدادی که در مالزی برگزار شد، محصول دیگری را به‌خانواده‌ی Galaxy A اضافه کرد؛ نسل جدید گلکسی A9‌ که قرار است جایگزینی برای نسخه‌ی ۲۰۱۶ آن باشد، عنوان نخستین گوشی هوشمندی را یدک می‌کشد که از دوربین چهارگانه بهره می‌برد. کره‌ای‌ها با کهکشانی جدید خود سعی دارند تا با ارائه‌ی تجربه‌ی عکاسی متفاوت، نظر کاربران علاقه‌مند به عکاسی با موبایل را به میان‌رده‌ی جدیدشان جلب کنند. در ادامه‌ می‌توانید تجربه‌ی ابتدایی نماینده‌ی زومیت در رویداد سامسونگ را از گلکسی ای ۹ مطالعه کنید.

گلکسی ای 9 / Galaxy A9

دوربین چهارگانه‌ی Galaxy A9‌ در گوشه‌ی سمت چپ پنل پشتی به‌صورت افقی قرار دارد و بیش از هر المان دیگری در نمای عقب محصول خودنمایی می‌کند، توجه داشته باشید که دوربین اصلی ساختار جمع‌وجوری دارد و برخلاف محصولاتی همچون آیفون XS یا پی ۲۰ پرو، برآمدگی آن چندان ضخیم نیست.

گلکسی ای 9 / Galaxy A9

در سال ۲۰۱۸ به‌سختی می‌توان محصول شاخصی را با بدنه‌ی یکپارچه‌ی فلزی یافت؛ چرا که اکنون عموم گوشی‌های هوشمند ساختاری با ترکیب شیشه و فلز دارند، این موضوع در مورد گلکسی ای ۹ نیز صدق می‌کند و کالبد این گوشی شامل دو پنل شیشه‌ی سه‌بعدی و فریمی فلزی با رنگ یکسان است که به‌لطف فُرم انحنادارشان به‌خوبی با یکدیگر پیوند خورده‌اند و لذت استفاده از گوشی را دوچندان کرده‌اند. کهکشانی جدید سامسونگ در سه رنگ مشکی، آبی و صورتی روانه‌ی بازار خواهد شد که از بین آن‌ها، عمق و شدت دو رنگ آخر، با گرادیان زیبایی از بالای گوشی به پایین آن، افزایش پیدا می‌کند. خاطرنشان می‌کنیم که گلکسی ای ۹ به‌خاطر ماهیت شیشه‌ای و براق خود، به جذب لک و اثر انگشت مستعد است.

گلکسی ای 9 / Galaxy A9

دوربین اصلی Galaxy A9 از چهار سنسور مختلف برای کاربری‌های گوناگون استفاده می‌کند؛ سنسور اصلی رزولوشنی معادل ۲۴ مگاپیکسل داشته و در پسِ لنزی با دیافراگم F1.7 و قابلیت فوکوس خودکار قرار دارد، سنسور دوم ۱۰ مگاپیکسلی است و آن را لنزی با دیافراگم F2.4، فوکوس خودکار و قابلیت زوم اپتیکال دو برابری همراهی می‌کند. سنسور سوم با رزولوشن ۸ مگاپیکسلی در پسِ لنزی با زاویه‌ی دید عریض ۱۲۰ درجه و دیافراگم F2.4 قرار دارد، در نهایت سنسور چهارم که برای تشخیص عمق به‌کار می‌رود، ۵ مگاپیکسلی بوده و همراه لنزی با F2.2 است.

گلکسی ای 9 / Galaxy A9

رابط کاربری دوربین شباهت بسیاری به نرم‌افزار دوربین گلکسی نوت ۹ دارد و همانند آن از هوش مصنوعی برای تشخیص سوژه و تنظیم پارامترهای عکاسی بسته به نوع سوژه استفاده می‌کند. کره‌ای‌ها علاقه‌مندان ثبت عکس‌های سلفی را نیز فراموش نکرده‌اند و برای تضمین جزئیات و کیفیت عکس‌ها سلفی، محصول جدید خود را به یک دوربین سلفی ۲۴ مگاپیکسلی با لنز F2.0 مجهز کرده‌اند. اگرچه اکنون نمی‌توان قضاوتی درباره‌ی کیفیت‌ عکس‌های ثبت‌شده داشت، اما ما از تجربه‌ی ابتدایی خود با دوربین Galaxy A9 رضایت داشتیم.

گلکسی ای 9 / Galaxy A9

عضو جدید خانواده‌ی گلکسی A از نمایشگری ۶.۳ اینچی با رزولوشن ۲۲۲۰ × ۱۰۸۰ پیکسل و پنل Super AMOLED بهره می‌برد. قلب تپنده‌ی گلکسی A9، پردازنده‌ی هشت هسته‌ای اسنپدراگون ۶۶۰ است و این پردازنده‌ را ۶ یا ۸ گیگابایت حافظه‌ی رم و ۱۲۸ گیگابایت حافظه‌ی ذخیره‌سازی قابل ارتقاء تا سقف ۵۱۲ گیگابایت همراهی می‌کند. انرژی مورد نیز محصول جدید سامسونگ را نیز باتری ۳۸۰۰ میلی‌آمپرساعتی آن تأمین می‌کند؛ بنابراین با توجه به وضوح +FHD نمایشگر و پردازنده‌ی کم‌مصرف گوشی، می‌توان شارژدهی مناسبی را برای آن متصور بود. گلکسی A9 در تجربه‌ی کوتاه ما، عملکرد سریع و روانی را از خود به نمایش گذاشت.

گلکسی ای 9 / Galaxy A9

یکی از ویژگی‌های ناامیدکننده‌ی گلکسی ای ۹، استفاده‌ی آن از اندروید ۸.۰ اوریو به‌عنوان سیستم‌عامل پیش‌فرض است؛ در حالی که از انتشار اندروید ۹.۰ پای مدتی می‌گذرد. محصول جدید کره‌ای‌ها ابعادی معادل ۷.۸ × ۷۷ × ۱۶۲.۵ میلی‌متری و وزن ۱۸۳ گرمی دارد؛ بنابراین استفاده از آن با یک دست برای کاربرانی با دستان کوچک، کمی چالش‌برانگیز خواهد بود.

گلکسی ای 9 / Galaxy A9

 نظر شما درباره‌ی Galaxy A9‌ چیست؟ آیا دوربین چهارگانه‌ی آن، نظر شما را به‌خود جلب کرد؟



تاريخ : پنج شنبه 19 مهر 1397برچسب:, | | نویسنده : مقدم |

علیرغم اینکه مجیک لیپ یکی از کسب‌و‌کارهای نوپا در حوزه‌ی فناوری است؛ اما توانسته در طول سال‌های گذشته به‌ مؤفقیت و پیشرفت‌های چشمگیری در حوزه‌ی هوش‌مصنوعیدست پیدا کند.

حال این شرکت به‌تازگی رویدادی را برگزار کرده که در آن هوش مصنوعی شبیه به انسان را به نمایش در آورده است. این هوش مصنوعی که در کالبد انسانی فعالیت می‌کند، قرار است در آینده به عینک‌های واقعیت افزوده مجیک لیپ قدم گذارد و تجربه‌ی تعاملِ انسان با هوش مصنوعی را به‌طور کلی دستخوش دگرگونی سازد.

در دمویی که مجیک لیپ از مایکا به نمایش در‌آورد، این انسان دیجیتالی توانست با حرکات فوق‌طبیعی صورت خود باعث شگفتی همگان شود. طراحی صورت و حرکت اجزای آن به‌اندازه‌ای طبیعی بودند که تصور اینکه موجودِ روبروی ما یک هوش‌مصنوعی است، ابداً به ذهن خطور نمی‌کرد.

هوش مصنوعی میکا / Mica

یکی از افرادی که مؤفق به تجربه‌ی تعامل با این هوش مصنوعی شده، تجربه‌ی خود را این‌گونه بازگو می‌کند:

برای تجربه‌ی این موجود مجازی، عینک واقعیت افزوده را روی صورتم قرار دادم. فکر می‌کنم این بهترین چیزی بود که مجیک لیپ تاکنون نمایش داده بود.

او در شرح تجربه‌ی خود می‌گوید: «به یک اتاق واقعی قدم گذاشتم و یک صندلی را برای نشستن انتخاب کردم؛ مایکا هم در همان اتاق روز میز نشسته بود. او با تبسمی خاص به من نگاه می‌کرد. ناگهان متوجه شدم که او تنها به جسم من نگاه نمی‌کند؛ بلکه او دقیقاً چشمان من را دنبال می‌کند [و با حرکتِ من در اتاق]، او نیز دقیقاً سرش را برای دنبال‌کردنِ من تکان می‌داد. وقتی از توجه بالای او به نکات ریز اطمینان حاصل کردم، سرم را به سمت جلو خم کردم و دقیقاً به چشم‌های او خیره شدم؛ نکته‌ی جالب این است که او نیز دقیقاً همین کار را کرد و وقتی دوباره سرم را عقب بردم، او بازهم این کار را تکرار کرد».

باتوجه به این موضوع که مایکا فعلاً قادر به سخن گفتن نیست، او تنها برخی از حرکات را تقلید می‌کند؛ اما مجیک لیپ اعلام کرده که توانایی صحبت‌کردن در آینده‌ به این هوش‌ مصنوعی اضافه خواهد شد.

در خلالِ این رویداد، اندرو رابینوویچ و جان مانوس که هر کدام به‌ترتیب وظیفه‌ی بخش هوش مصنوعی و هوش‌ مصنوعی انسان‌محور را برعهده دارند، نقطه‌نظرات خود را درباره‌ی آینده‌ی هوش‌مصنوعی انسان‌نما و ورود گسترده‌ی آن‌ها در سال‌‌ها آتی به پلتفرم مجیک لیپ اظهار کردند. طبق عقیده‌ی آن‌ها، در آینده‌ای نه‌چندان دور، انسان‌ها قادر هستند تعاملات سازنده‌‌ای را با این آواتارها داشته باشند.

رابینوویچ می‌گوید:

این آواتارها کاملاً دستیار دیجیتالی آمازون الکسا را برای شما تجسم می‌کنند. تصور کنید که در کنسرت سال گذشته‌ی خواننده‌ای خاص حضور داشته‌اید و از این هوش‌ مصنوعی درباره‌ی نام آهنگ موردعلاقه‌تان در آن کنسرت سؤال می‌کنید. این هوش‌ مصنوعی نه‌تنها شما را می‌شناسد، بلکه بر احساساتتان نیز اشراف دارد. اگر دوست صمیمی شما نزدتان بیاید، این آواتار تشخیص می‌دهد که شما از این موضوع خوشحال هستید؛ بنابراین این موضوع را در حافظه‌ی خود ذخیره خواهد کرد.

حال پس از گذشت چندماه از نخستین دستگاهِ عرضه‌شده‌ی مجیک لیپ به بازار، مایکا متولد شده تا تجربه‌ی کاربران را به‌طور کلی دستخوش تغییرات اساسی کند و به رؤیای فیلم سینمایی Her را تا حدودی رنگ‌‌ و‌ بوی واقعیت ببخشد.

خوب است بدانید که مایکا توسط موتور بازی‌سازی پیشرفته‌ی آنریل انجین ۴ ساخته شده است.



تاريخ : پنج شنبه 19 مهر 1397برچسب:, | | نویسنده : مقدم |

هوندا CR-V به‌عنوان یکی از محبوب‌ترین خودروها نزد شهروندان آمریکا با ثبت آمار فروش بیش از ۵۰۰ هزار نسخه برای مدل‌های ۲۰۱۷ و ۲۰۱۸، پرفروش‌ترین محصول این شرکت ژاپنی در ایالات متحده به حساب‌ می‌آید که اخیراً تولید نسخه‌ی هیبریدی این مدل هم تأیید شد. بخشی از محبوبیت CR-V، به پیشرانه‌ی ۱.۵ لیتری توربوشارژ آن که در واقع نمونه‌ی تقویت‌شده‌ی پیشرانه‌ی هوندا سیویک است، مربوط می‌شود. کارشناسان کانسیومر ریپورتس (Consumer Reports: سازمانی غیرانتفاعی با هدف ارائه‌ گزارش و بررسی بی‌طرفانه‌ی محصولات مختلف) گزارش جامعی از مشکل این پیشرانه منتشر کرده‌اند.

HONDA CR-V

 تعدادی از اعضای خبرگزاری ایندیپندنت یک ماه پس از خریداری CR-V، مشکلاتی با پیشرانه‌ی این کراس‌اور داشته‌اند. . ۹ عضو کانسیومر ریپورتس هم بر نقص فنی این مدل، مهر تأیید زده‌اند و البته گزارشات بسیاری هم، به NHTSA (اداره کل ایمنی ترافیک ایالات متحده: National Highway Traffic Safety Administration) ارسال شده است. علاوه بر این، صدها مالک شاسی‌بلند کامپکت هوندا در مورد مشکل مشابه‌ پیشرانه‌ در انجمن‌های اینترنتی بحث کرده‌اند.

کارشناسان کانسیومر ریپورتس علت اصلی نقص فنی پیشرانه را در ترکیب بنزین و روغن طی فرایند احتراق می‌دانند. ظاهراً این مشکل پیش از این برای مشتریان چینی و مالک ۳۸۰ هزار نسخه از CR-V و سیویک اتفاق افتاده و خودروساز ژاپنی برای برطرف کردن مشکل، فراخوان داده است. مشتریان آمریکایی از سکوت مقامات هوندا ناراحت هستند و درخواست فراخوان و رفع مشکل دارند.

HONDA CR-V

کریس مارتین، سخنگوی هوندا، در پاسخ به خبرنگار کانسیومر ریپورتس می‌گوید:

هوندا روی این مسئله کار کرده و راه حل آن را یافته است؛  تغییرات لازم که جزو گارانتی هستند، اواخر پائیز سال جاری از طریق نمایندگی‌های معتبر هوندا در دسترس خواهند بود. مدل ۲۰۱۹ هوندا CR-V بدون این مشکل عرضه خواهد شد.



تاريخ : پنج شنبه 19 مهر 1397برچسب:, | | نویسنده : مقدم |

سرمایه‌گذاری حداقل پنج دانشگاه معروف و معتبر روی ارزهای رمزنگاری شده نشان می‌دهد سرمایه‌گذارهای سازمانی، حرکت به سمت کلاس دارایی جدید را آغاز کرده‌اند.

به گزارش The Information، موسسات آموزشی مهم مانند دانشگاه هاروارد، استنفورد،موسسه‌ی تکنولوژی ماساچوست، دانشگاه دارتموث و دانشگاه کارولینای شمالی هرکدام روی حداقل یک ارز رمزنگاری شده از طریق کمک‌هزینه‌های مربوط به خود سرمایه‌گذاری کرده‌اند. این نشریه به نقل از یک منبع نامشخص، گزارش داده است این پنج دانشگاه، میلیون‌ها دلار روی ارزرمزهای فیزیکی یا سهام شرکت‌های ارز رمزنگاری شده سرمایه‌گذاری کرده اند.

crypto

CCN پیش از این گزارش داده بود دانشگاه ییل که در کنار هاروارد دومین صندوق اعانه را دارد بخشی از دارایی‌های ۲۹.۴ میلیارد دلاری خود را به دو کریپتو فاند اختصاص داده است. با اینکه این ۶ دانشگاه روی ارزهای رمزنگاری شده سرمایه‌گذاری کرده‌اند، مقدار آن هنوز هم قابل توجه نیست اما به مشروعیت بخشیدن فضا کمک می‌کند. جان ویکتور، روزنامه‌نگار می‌گوید:

تغییر جهت کمک‌هزینه‌ها به سمت سرمایه‌گذاری روی ارزهای رمزنگاری شده مانند سرمایه‌گذاری سال‌های گذشته روی شرکت‌های کوچک فناوری مهم است. چنین حرکتی اعتبار رمزارزها را نزد سرمایه‌گذارانی که اهل ریسک نیستند افزایش می‌دهد.

سرمایه‌گذاران و تحلیل‌گران رمزارزها پیش‌بینی کرده‌اند استقبال سرمایه‌گذاران سازمانی، حرکت رو به رشد بیت‌کوین را قدرت می‌بخشد. بسیاری از موسسات علاقه‌مندی خود را به سرمایه‌گذاری روی ارزهای رمزنگاری شده اعلام کرده بودند اما منتظر بودند ابتدا نام‌های شناخته شده‌ای مانند دانشگاه ییل پا پیش بگذارند تا دیگر بهانه‌ای نداشته باشند. با این حال سرمایه‌گذاران سازمانی نسبت به سرمایه‌گذاران جزئی نگاه دقیق‌تری روی دارای‌هایی دیجیتال دارند. همچنین نتیجه‌ی نظرسنجی وال‌استریت نشان می‌دهد سازمان‌هایی که روی ارزرمزها سرمایه‌گذاری کرده‌اند، نسبت به چشم‌اندازهای بیت‌کوین خوشبین‌تر از سایر سرمایه‌گذاران هستند.



تاريخ : پنج شنبه 19 مهر 1397برچسب:, | | نویسنده : مقدم |

نوکیا ۳.۱ پلاس گوشی جدید نوکیا است که به نمایشگر بزرگ ۶ اینچی تجهیز شده، مبتنی براندروید وان است و در دسته‌ی گوشی‌های اقتصادی جای می‌گیرد. Nokia 3.1 Plus نسبت به مدل معمولی تفاوت‌های قابل‌توجهی به‌خود دیده است؛ از جمله بهره‌گیری از دوربین دوگانه، حسگر اثرانگشت و باتری با ظرفیت بیشتر.

نمایشگر نوکیا ۳.۱ پلاس از نسبت تصویر ۱۸ به ۹ و وضوح تصویر ۱۴۴۰ در ۷۲۰ پیکسل پشتیبانی می‌کند؛ این یعنی میان‌رده‌ی جدید فنلاندی‌ها نسبت به گوشی‌های نوکیا ۶.۱ پلاس و نوکیا ۵.۱ پلاس، دارای نمایشگر بزرگتری است. در ضمن، نوکیا ۳.۱ پلاس برخلاف دو گوشی دیگر، در قسمت بالایی نمایشگرش ناچ ندارد.

نوکیا 3.1 پلاس / Nokia 3.1 Plus

در پنل پشتی این دستگاه شاهد دوربینی دوگانه شامل یک سنسور ۱۳ مگاپیکسلی با دیافراگم f/2.0 (به‌عنوان سنسور اصلی) و یک سنسور ۵ مگاپیکسلی (برای تشخیص عمق) هستیم؛ بدیهی است که از سنسور دوم به‌منظور ایجاد افکت بوکه روی تصاویر استفاده می‌شود. 

نوکیا ۳.۱ پلاس نخستین گوشی اقتصادی اچ‌ام‌دی گلوبال است که در قسمت پشتی، از سنسور اثر انگشت بهره می‌برد؛ در کنار این‌ها، در قسمت جلویی دستگاه شاهد یک دوربین ۸ مگاپیکسلی برای ثبت تصاویر سلفی هستیم.

نوکیا در گوشی جدیدش از پردازنده‌ی هلیو P22 مدیاتک استفاده کرده است که نسبت به پردازنده‌ی به‌کاررفته در مدل معمولی نوکیا ۳.۱، سرعت بیشتری دارد. هشت هسته‌ی Cortex-A53 به‌کاررفته در پردازنده‌ی هلیو پی ۲۲، دارای سرعت پردازشی بیشتری نسبت به مدل معمولی هستند و این درحالی است که رم و حافظه‌ی داخلی این دو گوشی مثل هم است. نوکیا ۳.۱ پلاس در دو مدل جداگانه با ۲ گیگابایت رم / ۱۶ گیگابایت حافظه‌ی داخلی و ۳ گیگابایت رم / ۳۲ گیگابایت حافظه‌ی داخلی عرضه می‌شود. گفتنی است که کاربران می‌توانند در صورت تمایل با کارت میکرو SD تا سقف ۴۰۰ گیگابایت، حافظه‌ی داخلی این گوشی را گسترش دهند.

 

مجددا تاکید می‌کنیم که گوشی هوشمند نوکیا ۳.۱ پلاس به نسخه‌ی اوریو سیستم‌عامل اندروید وان مجهز شده است و مدتی پس از عرضه، این سیستم‌عامل به نسخه‌ی پایبه‌روزرسانی خواهد شد. در ضمن، این گوشی ظاهری مات دارد و در سه رنگ آبی، سفید و بالتیک روانه‌ی بازار می‌شود.

نوکیا 3.1 پلاس / Nokia 3.1 Plus

هلیو پی ۲۲ در دسته‌ی تراشه‌های ۱۲ نانومتری قرار می‌گیرد و به‌طرز قابل‌توجهی قدرت بیشتری نسبت به پردازنده‌ی ۲۸ نانومتری موجود در مدل معمولی نوکیا ۳.۱ دارد. گوشی جدید نوکیا دارای یک باتری با ظرفیت ۳۵۰۰ میلی‌آمپرساعت است و طبق ادعای شرکت سازنده، می‌تواند با یک‌بار شارژ، تا دو روز دوام بیاورد. نوکیا ۳.۱ پلاس در کنار تمامی این موارد، به پورت میکرو USB تجهیز شده است.

گوشی جدید نوکیا هم‌اکنون با قیمت ۱۵۵ دلار در بازار هند قابل‌تهیه است. شما می‌توانید مشخصات کامل این گوشی را در جدول زیر مشاهده کنید:

مشخصات فنی نوکیا 3.1 پلاس
عرضه
معرفی 2018، اکتبر
وضعیت عرضه در آینده‌ی نزدیک (اکتبر 2018)
نمایشگر
نوع IPS LCD لمسی خازنی، 16 میلیون رنگ
سایز 6.0 اینچ
رزولوشن 1440 در 720 پیکسل، نسبت تصویر 18 به 9 (~268 پیکسل در اینچ تراکم پیکسلی)
بدنه
ابعاد 156.9 در 76.4 در 8.2 میلی‌متر
وزن 180 گرم
ساخت بدنه‌ی آلومینیومی
سیم‌کارت دو سیم‌کارته (نانو-سیم، همزمان یکی فعال)
پلتفرم
سیستم‌عامل اندروید 8.1 (اوریو); اندروید وان
تراشه - Mediatek MT6762 Helio P22 - 12 نانومتری
پردازنده مرکزی 8 هسته‌ای 2.0 گیگاهرتز Cortex-A53
پردازنده گرافیکی PowerVR GE8320
حافظه
درگاه حافظه میکرو اس‌دی، تا 400 گیگابایت
حافظه داخلی 32 گیگابایت، 3 رم یا 16 گیگابایت، 2 گیگابایت رم
دوربین
اصلی 13 مگاپیکسل (دارای فوکوس خودکار، f/2.0) 5 مگاپیکسل (سنسور تشخیص عمق تصویر)
قابلیت‌ها فلش LED، HDR، پانوراما
ویدیو 1080p@30fps
سلفی 8 مگاپیکسل، f/2.2
صدا
جک ۳.۵ میلی‌متری بله
باتری
باتری باتری غیر قابل تعویض لیتیوم یونی با ظرفیت 3500 میلی آمپر ساعت
قابلیت‌ها
حسگرها حسگر اثرانگشت (پشت گوشی)، شتاب‌سنج، ژیروسکوپ، سنسور مجاورت، قطب‌نما
  - پخش‌کننده‌ی MP4/H.264 - پخش‌کننده‌ی MP3/WAV/eAAC+/FLAC - ویراستار عکس و فیلم - نمایش‌دهنده‌ی اسناد
شبکه
فناوری GSM / HSPA / LTE
اتصالات
شبکه بی‌سیم Wi-Fi 802.11 a/b/g/n، دو بانده، WiFi Direct، هات‌اسپات
بلوتوث 4.2، A2DP، LE
GPS بله، با A-GPS، GLONASS
NFC بله (APAC و EMEA)
رادیو رادیو اف‌ام
USB microUSB 2.0، OTG
متفرقه
رنگ‌ها آبی، سفید، خاکستری
محدوده قیمت حدود 150 یورو


تاريخ : پنج شنبه 19 مهر 1397برچسب:, | | نویسنده : مقدم |
صفحه قبل 1 ... 837 838 839 840 841 ... 3356 صفحه بعد