همانطور که مطلع هستید، گوگل قصد دارد در تاریخ ۱۷ مهر (۹ اکتبر) از سری جدید گوشی‌های پیکسل رونمایی کند. انتظار می‌رود که در کنار گوشی‌های پیکسل ۳ و پیکسل ۳ ایکس ال، گوگل از کروم‌بوک پیکسل‌بوک، شارژر بی‌سیم و نسل بعدی کروم‌کست نیز معرفی به‌عمل آورد.

حال در جدیدترین خبری که در رابطه با این رویداد منتشر شده، به موضوع پیش‌خرید این دستگاه‌ها اشاره شده است. در همین راستا، آن‌دسته از کاربرانی که به‌ خرید نسل جدید گوشی‌های اهالی مانتین‌ویو علاقه دارند، قادر خواهند بود بلافاصله پس از پایان رویداد معرفی، اقدام به پیش‌سفارش این دستگاه‌ها کنند.

گوگل پیکسل ۳ و پیکسل ۳ ایکس ال

در یک ایمیل تبلیغاتی که گوگل برای خریداران پیشین گوشی‌های پیکسل ارسال کرده، به این موضوع اشاره کرده که پیش‌سفارش گوشی‌های جدیدِ آن‌ها پس از پایان رویداد ۱۷ مهر قابل انجام خواهد بود؛ با این حال، در ایمیل یادشده هیچگونه اشاره‌ای به تاریخ عرضه‌ی عمومی پیکسل‌های جدیدِ گوگل نشده است؛ اما انتظار می‌رود که فاصله‌ی بین معرفی و عرضه‌ی این دستگاه بیش از یک هفته طول نکشد.

افزون بر مورد فوق، در ایمیل ارسال شده، یک فایل گیف وجود دارد که شماره‌ی ۳ را در رنگ‌ها سفید، مشکل و سبز نعنایی به نمایش در می‌آورد که به‌احتمال بسیار زیاد، به گزینه‌های رنگی این نسل از گوشی‌های پیکسل اشاره دارد.

طبق سنت همیشگی، این رویداد در زومیت پوشش داده خواهد شد.



تاريخ : جمعه 13 مهر 1397برچسب:, | | نویسنده : مقدم |

با وجود رونمایی از محصولات سخت‌افزاری جدید مایکروسافت در روز سه‌شنبه، برای بسیاری این سؤال همچنان مطرح است که ردموندی‌ها بالاخره چه زمانی سرفیس فونمورد انتظار را معرفی خواهند کرد؟ علی‌رغم انتشار شایعات و گزارش‌های غیر رسمی متعدد، مایکروسافت هیچ‌گاه به‌صورت مستقیم وجود چنین دستگاهی را تأیید یا رد نکرده است. اکنون پانوس پانای، طراح ارشد محصول مایکروسافت در گفتگویی که به‌تازگی با خبرگزاری ورج انجام داده، شایعه‌ی عرضه‌ی تبلت انعطاف‌پذیر با برند سرفیس را تقویت کرده است.

پانوس پانای در گفتگوی خود اعلام کرد که از سال‌ها پیش در رویای یک سرفیس جیبی بوده است. وی پیش از این در توصیف سرفیس مینی ۷ اینچیِ عرضه‌نشده، آن را به یک دفترچه‌ی برند مولسکین تشبیه کرده بود. با این حال، مایکروسافت تصمیم گرفت تا عرضه‌ی این محصول را لغو کند؛ زیرا بر این باور بود که سرفیس مینی تفاوت خاصی با دیگر تبلت‌های کوچکتر چهار سال پیش نداشت. اما، این موضوع مانع از رویاپردازی پانای نشد. مایکروسافت دست‌کم از دو سال پیش تاکنون در حال کار روی یک دستگاه سرفیس پر رمز و راز جیبی جدید با اسم رمز اندرومدا بوده است. ما تا این لحظه تنها شاهد تصاویر مفهومی و پتنت‌هایی از این دستگاهِ مجهز به دو نمایشگر بوده‌ایم؛ اما به‌نظر می‌رسد مایکروسافت در حال به تکامل رساندن این محصول غیرمعمول است.

پانوس پانای گفت:

این محصول [سرفیس جیبی] بدون شک دستگاه محبوب من است. ما به انجام نوآوری خواهیم پرداخت و هنگامی که محصولات در سطح مناسبی باشند، آن‌ها را خلق خواهیم کرد. ما نمی‌توانیم دسته‌بندی‌های جدید را بدون توجه به نیاز مشتریان ایجاد کنیم. این نیاز به یک دسته‌بندی تازه، قطعه‌ی گمشده‌ی ایده‌ی سرفیس جیبی است. معلوم نیست که آیا بازاری برای چنین دستگاهی وجود دارد یا مایکروسافت قادر به اقناع مشتریان به حمل گوشی هوشمند و این کامپیوتر جیبی خواهد بود یا خیر. مایکروسافت به یک رویکرد واقعا منحصر به فرد نیاز دارد؛ همان‌طور که سرفیس پرو فراتر از صرفا یک تبلت، سرفیس استودیو فراتر از صرفا یک کامپیوتر همه‌کاره و هدفون جدید سرفیس فراتر از صرفا یک هدفون معمولی است.

وی در ادامه افزود:

در حال حاضر ما شاهد آن هستیم که افراد به شیوه‌هایی به‌ شدت هیجان‌انگیز از این محصولات استفاده می‌کنند. این مسئله الهام‌بخش است. من اطمینان دارم که سرفیس هاب ۲ آماده است و بر این باورم که ما باید هر فرم فکتور دیگری را که تا به حال ندیده‌اید، به سطح مناسب برسانیم. باید اطمینان یابیم که به‌منظور رساندن آن به تکامل، به نوآوری ادامه می‌دهیم. این به معنی ترکیب مناسب نرم‌افزار و سخت‌افزار است؛ بخشی در مجموع به‌ شدت مهم از سرفیس.

پانای همچنین در جریان گفتگو به سرفیس استودیو ماژولار و این موضوع اشاره کرد که چگونه محصولاتی نظیر سرفیس استودیو ۲ و سرفیس هدفون به‌شکل جدی سخت‌افزار و نرم‌افزار را در هم‌آمیخته‌اند. وی در این باره می‌گوید:

من صرفا در مورد سخت‌افزار صحبت نمی‌کنم. من درباره‌ی کل مجموعه صحبت می‌کنم. این دستگاه چه معنایی برای شما دارد، چگونه به افراد این فرصت را می‌دهد تا بهترین شخص ممکن باشند یا چیزی را تغییر بدهند که قبلا موفق به انجامش نشده‌اند. من معتقدم منصف بودن درباره‌ی آن برای من به‌عنوان یک مدیر محصول واقعی مهم است.

پانای در پاسخ به این سوال که آیا مایکروسافت برای عرضه‌ی سرفیس جیبی به آن نقطه رسیده است، گفت:

من معتقدم فرم فکتورهای جدید بسیاری وجود دارند که در آینده از راه خواهند رسید.



تاريخ : جمعه 13 مهر 1397برچسب:, | | نویسنده : مقدم |

امروز شرکت فنلاندی نوکیا رویدادی را در شهر لندن برگزار کرد که در خلال آن از گوشی نوکیا ۷.۱ و ایرباد و ایرفون اختصاصی خود با نام‌های True Wireless و Pro Wireless رونمایی کرد.

به‌ دلیل وزن ۵ گرمی ایرباد True Wireless، کاربران به قابلیت حمل‌پذیری بسیار بالایی دست پیدا می‌کنند. طبق گفته‌ی نوکیا، ایربادِ این شرکت در مقابل عرق و چربی مقاوم است؛ بنابراین خریداران این محصول می‌توانند از آن در هر شرایطی استفاده کنند. درست به‌مانند دیگر ایربادها، این محصول نیز به‌همراه محفظه‌ای عرضه می‌شود که شارژِ آن نیز از همان طریق صورت می‌پذیرد. مسئولان نوکیا ادعا می‌کنند که این ایربادها تا ۱۶ ساعت قادر به شارژدهی برای پخش بی‌وقفه موسیقی هستند.

Nokia Wireless Earbuds

ایرباد True Wireless

در کنار ایرباد True Wireless، نوکیا از ایرفون Pro Wireless نیز رونمایی کرد که از ساختار مغناطیسی بهره می‌برد؛ بنابراین در مواقعی که از این ایرفون استفاده نمی‌کنید، به‌راحتی می‌توانید دو گوشی آن را از طریق مغناطیس به یکدیگر متصل کنید. استفاده از این سازوکار باعث می‌شود تا علاوه بر کاهش احتمال گم‌ شدن ایرفون، دستگاه نیز خاموش شود تا باتری بدون دلیل مورد استفاده قرار نگیرد. سخن از باتری به میان آمد، خوب است بدانید که ایرفون‌های جدید فنلاندی‌ها تا ۱۰ ساعت شارژدهی انجام می‌دهند.

Nokia Wireless Earphones

ایرفون پرو وایرلس

این دو هدفون بلوتوثی در کنار نوکیا ۷.۱ معرفی شدند و علاقه‌مندان می‌توانند از فردا اقدام به پیش‌سفارشِ آن کنند. قیمت ایرباد True Wireless در بازار اروپا ۱۳۰ یورو خواهد بود؛ در حالی که ایرفون پرو وایرلس ۷۰ یورو قیمت‌گذاری شده است.



تاريخ : جمعه 13 مهر 1397برچسب:, | | نویسنده : مقدم |

ما در دنیای الگوریتم‌ها زندگی می‌کنیم. دنیایی مدرن که در آن تصمیمات اثرگذار زندگی به‌جای انسان‌ها روزبه‌روز بیشتر توسط مدل‌های ریاضی گرفته می‌شود. این تصمیم‌ها و انتخاب‌ها شامل ساده‌ترین مسائل زندگی نظیر انتخاب محل مدرسه، گرفتن وام خرید ماشین یا پرداخت بیمه‌ی سلامتی می‌شود. از نظر تئوری شاید اینطور به‌نظر برسد که این امر منجر به انصاف و عدل بیشتری در جهان می‌شود. چون تمام افراد با قوانین مشابه و یکسان قضاوت می‌شوند و بنابراین تبعیض از بین خواهد رفت.

اما کتی انیل نظر دیگری دارد. او به‌عنوان یک ریاضیدان و فردی شاخص در وال استریت درکتاب ریاضیات، سلاحی برای تخریب زنگ هشدار مدل‌های ریاضیاتی را به‌صدا درمی‌آورد که بر زندگی مدرن سایه انداخته و تهدیدی برای جدایی انسان‌ها از یک زندگی اصیل اجتماعی به‌شمار می‌رود. 

این کتاب در سال ۲۰۱۶ توسط کتی انیل در باب تاثیرات اجتماعی الگوریتم‌ها نوشته شده و در لیست ۲۰۱۶ جایزه‌ی کتاب ملی در حوزه‌ی غیر داستانی قرار دارد. در ادامه‌ی این مطلب در زومیت با ما همراه شوید تا درباره‌ی مطالب مطرح شده در این کتاب بیشتر بدانید.
الگوریتم

سخن اصلی کتاب

کتاب ریاضیات، سلاحی برای تخریب شرح می‌دهد که چطور کلان داده، نابرابری را افزایش می‌دهد و دموکراسی را تهدید می‌کند. نویسنده‌ی کتاب معتقد است برخی از الگوریتم‌های ریاضیاتی در مسیری به‌کار گرفته می‌شود که نابرابری موجود را تقویت می‌کند. او در این کتاب چگونگی کاربرد کلان داده و الگوریتم‌ها را در شاخه‌های گوناگونی از زندگی انسان‌ها از جمله بیمه، تبلیغات و آموزش بررسی و تحلیل می‌کند.

مدل‌های ریاضی و کاربرد ناسالم آن‌ها

آن‌طور که کتی انیل در کتاب ضروری و مهم خود آشکار می‌کند، مدل‌های ریاضی که امروزه به‌کار می‌روند، مبهم، غیرقابل تنظیم و غیرقابل رقابت هستند. بزرگترین مشکل، نیرومندتر شدن تبعیض توسط این مدل‌ها است. به‌طور مثال اگر دانشجوی فقیری صرفا به‌دلیل مدل وام دادنی که به‌واسطه‌ی کدپستی، وام دادن به او را بسیار پرریسک می‌شمارد، نتواند وام بگیرد، عملا از ادامه تحصیل باز می‌ماند. تحصیلاتی که می‌توانست به او در خروج از فقر و بدبختی کمک کند.

این امر یک دایره‌ی معیوب و بدخواهانه را به‌دنبال دارد. مدل‌ها اغلب خوشبخت‌ها را در جایگاه خود نگه می‌دارد و بدبخت‌ها و پایمال شده‌ها را مجازات می‌کند. یک نوشیدنی مخلوط زهرآلود از دموکراسی ساخته می‌شود و اینجا باید برای ورود به بخش تاریک کلان داده‌ها خوش‌آمد گفت.

کتی انیل با ردیابی منحنی زندگی شخصی انسان، مدل‌های جعبه سیاهی را نشان می‌دهد که آینده‌ی ما را چه از نظر فردی و چه از نظر اجتماعی شکل می‌دهد. این سلاح‌های تخریب‌گر ریاضیاتی، به معلمان و دانش‌آموزان نمره می‌دهد، رزومه‌ها را رده‌بندی و مرتب‌سازی می‌کند، تکلیف وام‌ها را مشخص می‌کند، برای رای‌دهندگان هدف تعیین می‌کند، آزادی به قید شرط ایجاد می‌کند و در یک کلام، سلامتی ما را رصد می‌کند.

توصیه به مدل‌سازان و دانشمندان علوم داده

این ریاضیدان خبره، از مدل‌سازانی که مسئولیت بیشتری دارند و سیاست‌گذارانی که کاربرد این مدل‌ها را تعیین و تنظیم می‌کنند، دعوت به توجه به مباحث مطرح‌شده در این کتاب می‌کند. اما در نهایت این ما هستیم که لازم است نسبت به مدل‌هایی که زندگی‌مان را مدیریت می‌کنند، آگاه و دانا باشیم. این کتاب مهم و ارزشمند مردم را در بیان سوالات دشوار، پرده‌برداشتن از حقیقت و مطالبه‌ی تغییر، قدرتمند و پرتوان می‌کند.

کتاب سلاح تخریبگر ریاضیات

مخاطب  این کتاب چه کسانی هستند؟

کتی انیل می‌گوید:

من فکر می‌کنم تمام دانشمندان علوم داده باید کتاب weapons of mathdestruction را بخوانند تا فیلتر تازه‌ای برای داوری درباره‌ی غیرمفید بودن کار خودشان داشته‌باشند.

این کتاب طیف گسترده‌ای از عموم مردم را مخاطب خود قرار می‌دهد. با این‌حال ممکن است برای افراد زیر مفیدتر و جالب‌تر باشد:

  • دانشجویان و علاقمندان به رشته‌های علوم کامپیوتری و آمار
  • فعالان حوزه‌ی اینترنت
  • خوانندگانی که نسبت به حفظ قوانین حریم خصوصی خود حساس هستند.

درباره‌ی نویسنده

کتی انیل ریاضیدان آمریکایی دارای مدرک PHD از دانشگاه هاروارد (سال ۱۹۹۹) و نویسنده‌ی مقالات وبلاگ MATHBABE است. او پیش از آنکه در بخش خصوصی به‌عنوان پژوهشگر علوم داده برای انواع استارتاپ‌ها کار کند، استاد کالج بارنارد و یک پست‌داک در دانشکده‌ی ریاضی دانشگاه MIT بود. او در آنجا مقالات متعددی در زمینه‌ی هندسه، جبر و حساب منتشر کرد. همچنین مدتی در دانشکده‌ی روزنامه‌نگاری دانشگاه کلمبیا به‌عنوان مدیر ارشد برنامه‌های مختلف در حوزه‌ی داده‌کاوی کار کرده‌است.

cathy onail/کتی انیل

او مدت کوتاهی در حوزه‌های مالی فعال بود و در سال ۲۰۱۱ از این حرفه خارج شد و کار در استارتاپی نیویورکی به‌عنوان دنشمند علوم داده‌ای را آغاز کرد. در این بازه او مدل‌هایی طراحی کرد که خریدها و کلیک‌های مردم را در فضای آنلاین پیش‌بینی می‌کرد. در سال ۲۰۱۳ کتاب اجرای علوم داده را نوشت و برنامه‌ی Lede را در Data Journalism در کلمبیا در سال ۲۰۱۴ منتشر کرد.

او در حال حاضر در کنار همسر و ۳ پسرش ساکن نیویورک است و در حرکت اعتراضی Occupy movement فعالیت می‌کند. این حرکت در اعتراض به نابرابری‌های اجتماعی در سرتاسر دنیا شکل گرفته و خواهان دموکراسی واقعی در جهان است.

درباره‌ی کتاب

این کتاب بهترین کتاب کتابخانه‌ی عمومیشیکاگو در سال ۲۰۱۶ بوده‌است. همچنین نشریات زیادی از جمله نیویورک تایمز و گاردینبررسی‌های قابل توجهی بر این کتاب منتشر کرده‌اند. کتاب دارای ۲۷۲ صفحه به زبان انگلیسی و در ویرایش اول به چاپ رسیده و از طریق این لینک در سایت آمازون قابل تهیه است. 

از میان بررسی‌های کتاب

در حدود ۱۷ بررسی برای این کتاب نوشته شده که در این لینک می‌توانید لیست آن‌ها را ببینید. دو نمونه از مرورهای اخیر بر این کتاب را در اینجا می‌آوریم:

کتاب انیل نگاه مبارزه‌طلبانه‌ای به الگوریتم‌هایی دارد که به‌طور فزاینده‌ای زندگی مردم را سامان‌دهی می‌کند. او برای ایجاد الگوریتم‌های بهتر پیشنهاداتی در مورد اصول طراحی مدل‌های ریاضی ارائه می‌دهد. یکی از این پیشنهادات اضافه کردن حلقه‌ی بازخورد برای رفع خطاهای گذشته است.

نیویورک تایمز

کتی انیل کلان داده را از درون نگاه کرده و بخش‌های تاریک آن‌را دیده‌است. تصویر دیده‌شده نازیبا است. کتاب فوق پرده از الگوریتم‌هایی برمی‌دارد که مردم را استثمار و حقایق را تحریف می‌کند، درحالی‌که در ظاهر یک ابزار ریاضیاتی خنثی به‌نظر می‌رسد.

جردن الن برگ - دانشگاه ویسکانسین مدیسون

در صورتی که این کتاب را خوانده‌اید یا علاقمند به ترجمه‌ی آن به زبان فارسی هستید، ما را از دیدگاه‌ها و صحبت‌های خود بی‌نصیب نگذارید و در قسمت نظرات با ما همراه باشید.



تاريخ : جمعه 13 مهر 1397برچسب:, | | نویسنده : مقدم |

ال‌جی در گفتگو با خبرگزاری اندروید هدلاینز اعلام کرد که از سال‌ها پیش در حال کار رویگوشی‌های انعطاف‌پذیر بوده است. این شرکت در عین حال تأکید کرد که قصد ندارد نخستین شرکت عرضه‌کننده‌ی گوشی انعطاف‌پذیر باشد و به جای آن درصدد خلق محصولی است که کاربران واقعا خواهان آن هستند؛ بدین معنی که ال‌جی نمی‌خواهد صرفا به این دلیل که از توانایی لازم برخوردار است، دست به عرضه‌ی گوشی انعطاف‌پذیر بزند. با این حال، هرچند غول کره‌ای هیچ جزئیاتی از گوشی انعطاف‌پذیرش فاش نکرد؛ اما می‌دانیم که این شرکت در حال کار روی یک گوشی انعطاف‌پذیر است و قصد دارد زمان خود را صرف توسعه‌ی چنین دستگاهی کند.

ال‌جی سابقه‌ی ساخت گوشی‌های انعطاف‌پذیر یا خمیده را دارد. این شرکت در مهر ماه ۱۳۹۲ (اکتبر ۲۰۱۳) گوشی ال‌جی جی فلکس را عرضه کرد که مجهز به نمایشگر P-OLED انعطاف‌پذیر بود. هنگامی که گوشی هوشمند انعطاف‌پذیر بعدی این شرکت به محصولی واقعی تبدیل شود، احتمالا محصولی در امتداد ال‌جی جی فلکس خواهد بود؛ اما از آن گوشی قدیمی انعطاف بیشتری خواهد داشت. در حال حاضر، پتنت‌های بسیاری از ال‌جی در رابطه با گوشی‌های هوشمند انعطاف‌پذیر منتشر شده است؛ در نتیجه، ال‌جی قطعا مشغول توسعه‌ی گوشی‌های هوشمند منعطف است و البته در این میان تنها نیست؛ اما از آنجایی که ال‌جی خود سازنده‌ی نمایشگر است، می‌تواند پیش از باقی رقبا (احتمالا به جز سامسونگ) نمایشگر قابل انعطاف را به‌صورت واقعی عرضه کند.

انتظار برای ساخت گوشی هوشمند انعطاف‌پذیر از سوی ال‌جی، بدین معنی است که نام این شرکت به‌عنوان نخستین عرضه‌کننده‌ی گوشی منعطف در صفحه‌ی اول خبرگزاری‌ها درج نخواهد شد؛ اما ال‌جی با این موضوع مشکلی ندارد. این شرکت در عوض به دنبال ساخت محصولی است که نه صرفا وسیله‌ای تبلیغاتی، بلکه دستگاهی جذاب و کاربردی برای مشتریانش باشد و این مبتنی بر بازخوردی است که ال‌جی هم‌اکنون از کاربرانی دریافت می‌کند که خود هنوز در حال حاضر نسبت به سودمندی چنین دستگاهی اطمینان ندارند.

این حقیقت که ال‌جی از سال‌ها پیش مشغول کار روی گوشی انعطاف‌پذیر بوده است، خبر غیر منتظره‌ای محسوب نمی‌شود؛ زیرا این نوع گوشی‌های هوشمند پیش از آنکه به‌صورت واقعی در دسترس خریداران قرار گیرند، باید به مدت طولانی تحت توسعه باشند. این موضوع هنگامی که درباره‌ی گوشی‌های هوشمندی که از فناوری‌های جدید همچون نمایشگر منعطف استفاده می‌کنند، به‌طور ویژه صدق می‌کند.



تاريخ : جمعه 13 مهر 1397برچسب:, | | نویسنده : مقدم |

HMD Global، شرکتِ مادر نوکیا امروز از نسل جدید گوشی نوکیا ۷ با نام نوکیا ۷.۱رونمایی کرد که بازار میان‌رده‌ها را هدف قرار می‌دهد.

نوکیا ۷.۱ دارای صفحه‌نمایشی با بریدگی بالای نمایشگر است که رزولوشن ۲۲۸۰ × ۱۰۸۰ را در اندازه‌ای ۵.۸۴ اینچی ارائه می‌کند. محافظت از این نمایشگر برعهده‌ی پوشش گوریلا گلس ۳ است تا خیال کاربران تاحدودی از بابت خط و خش راحت باشد. با این حال، نکته‌ی مهم درباره‌ی این صفحه‌نمایش، پشتیبانی آن از فناوری HDR10 است که  در گوشی‌های میان‌رده به ندرت دیده می‌شود؛ افزون بر این، امکان تبدیل آنی محتوای ویدیویی HDR به SDR نیز وجود دارد.

قدرت‌بخش نوکیا ۷.۱ نیز پردازنده‌ی میان‌رده‌ی اسنپدراگون ۶۳۶ از شرکت کوالکام است که در کنار رم ۳ و ۴ گیگابایتی (به‌انتخاب کاربر) و حافظه‌ی ذخیره‌سازی ۳۲ یا ۶۴ گیگابایتی به انجام فرامین کاربر می‌پردازد؛ با این اوصاف، اگر از افرادی هستید که به حافظه‌ی ذخیره‌سازی زیادی نیاز دارید، نوکیا امکانی را فراهم کرده تا از طریق درگاه حافظه‌ی جانبی MicroSD، به‌فضای ذخیره‌سازی بیشتری دسترسی پیدا کنید.

Nokia 7.1

نوکیا برای دوربین سلفی این دستگاه، سنسور ۸ مگاپیکسلی با گشودگی دیافراگم f/2.0 را در نظر گرفته که در کنار پشتیبانی از هوش مصنوعی، امکان قفل‌گشایی دستگاه از طریق شناسایی چهره را فراهم می‌کند. در قسمت پشتی دستگاه نیز دوربین دوگانه‌ای قرار گرفته که از دو سنسور ۱۲ مگاپیکسلی با f/1.8 و سنسور ۵ مگاپیسکلی مونوکروم بهره می‌برد. نکته‌ی مهم درباره‌ی سنسور دوربین پشتی Nokia 7.1، استفاده از فناوری نوری زایس است که در کنار ویژگی‌های نرم‌افزاری جذابی نظیر حالت «Bothie»، قابلیت‌های جذابی را در اختیار عشاق عکاسی قرار می‌دهد.

توان سخت‌افزار فوق توسط باتری ۳۰۶۰ میلی‌آمپر ساعتی تأمین می‌شود که‌ به‌واسطه‌ی استفاده از درگاه USB-C، از فناوری نوین شارژ سریع نیز پشتیبانی می‌کند؛ طبق ادعای فنلاندی‌ها، باتری این دستگاه در مدت زمان ۳۰ دقیقه از ۰ به ۵۰ درصد می‌رسد.

در قسمت نرم‌افزار نیز نوکیا از نسخه‌ی ۸.۱ اندروید موسوم به اوریو استفاده کرده است؛ با این وجود، باتوجه به اینکه نوکیا ۷.۱ جزو برنامه‌ی اندروید وان است، کاربران می‌توانند در ماه نوامبر این گوشی را به‌ نسخه‌ی تازه‌منتشرشده‌ی اندروید ۹ به‌روزرسانی کنند؛ عضویت در برنامه‌ی اندروید وان پشتیبانی نرم‌افزاری ۲ ساله و پشتیبانی امنیتی ۳ ساله را به‌همراه دارد.

Nokia 7.1

تمامی ویژگی‌های نام‌برده شده در بدنه‌ای شیشه‌ای با فریمی آلمینیومی قرار گرفته که جلوه‌ای جذاب به دستگاه می‌بخشد.

امکان پیش‌خرید این دستگاه از فردا فراهم خواهد شد و خریداران می‌توانند از تاریخ ۶ آبان به نوکیا ۷.۱ دسترسی پیدا کنند. نسخه‌ی پایه‌ی این دستگاه با رم ۳ گیگابایتی و حافظه‌ی ذخیره‌سازی ۳۲ گیگابایتی قیمتی ۳۴۹ دلاری در ایالات متحده خواهد داشت؛ این در حالی است که نسخه‌ی یادشده و مدل دیگر با سخت‌افزار قوی‌تر به‌ترتیب ۳۱۹ و ۳۴۹ یورو در اروپا قیمت‌گذاری شده‌اند. علاقه‌مندان می‌توانند این دستگاه را در رنگ‌های سرمه‌ای براق و استیل براق تهیه کنند.

مشخصات فنی نوکیا 7.1
عرضه
معرفی 2018، اکتبر
وضعیت عرضه در آینده نزدیک (اکتبر 2018)
نمایشگر
نوع IPS LCD لمسی خازنی، 16 میلیون رنگ
سایز 5.84 اینچ (~79.9% نسبت نمایشگر به بدنه)
رزولوشن 2280 در 1080 پیکسل، 18.7:9 (~432 پیکسل در اینچ تراکم پیکسلی)
محافظ کورنینگ گوریلا گلس 3
بدنه
ابعاد 149.7 در 71.2 در 8 میلی‌متر
وزن 160 گرم
ساخت پشت و جلو از جنس شیشه، فریم آلومینیومی
سیم‌کارت تک سیم‌کارته (نانو-سیم) یا دو سیم‌کارته‌ی هیبریدی (نانو-سیم، همزمان یکی فعال)
پلتفرم
سیستم‌عامل - اندروید 8.1 (اوریو) - برنامه‌ ریزی شده برای ارتقاء به اندروید 9.0 (پای) - اندروید وان
تراشه Qualcomm SDM636 Snapdragon 636
پردازنده مرکزی 8 هسته‌ای 1.8 گیگاهرتز Kryo 260
پردازنده گرافیکی Adreno 509
حافظه
درگاه حافظه میکرو اس‌دی، تا 400 گیگابایت (استفاده از شیار دوم سیم‌کارت)
حافظه داخلی 64 گیگابایت، 4 گیگابایت رم یا 32 گیگابایت، 3 گیگابایت رم
دوربین
اصلی دوگانه: 12 مگاپیکسل (1.28 میکرومتر سایز پیکسل، فوکوس خودکار دوال پیکسل با تشخیص فاز، f/1.9) 5 مگاپیکسل (1.12 میکرومتر سایز پیکسل، f/2.4، سنسور تشخیص عمق تصویر)
قابلیت‌ها لنز زایس، فلاش دوگانه‌ی LED، پانوراما، HDR
ویدیو 2160p@30fps، 1080p@30fps (لرزشگیر الکترونیکی تصویر-ژیروسکوپی)
سلفی 8 مگاپیکسل، 24 میلی‌متری، f/2.0
صدا
جک ۳.۵ میلی‌متری بله
  - لغو کننده‌ی نویز صدا از طریق میکروفون اختصاصی
باتری
باتری باتری غیر قابل تعویض لیتیوم یونی با ظرفیت 3060 میلی آمپر ساعت
قابلیت‌ها
حسگرها حسگر اثرانگشت (پشت گوشی)، شتاب‌سنج، ژیروسکوپ، سنسور مجاورت، قطب‌نما
  - شارژ سریع باتری 9V/2A 18W - پخش‌کننده‌ی MP4/H.264 - پخش‌کننده‌ی MP3/WAV/eAAC+/FLAC - ویراستار عکس و فیلم - نمایش‌دهنده‌ی اسناد
شبکه
فناوری GSM / CDMA / HSPA / LTE
اتصالات
شبکه بی‌سیم Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac، دو بانده، WiFi Direct، هات‌اسپات
بلوتوث 5.0، A2DP، LE
GPS بله، با A-GPS، GLONASS، BDS
NFC بله
رادیو رادیو اف‌ام
USB 2.0، Type-C 1.0 کانکتور ریورسبل ، OTG
متفرقه
رنگ‌ها سورمه‌ای، خاکستری تیره
محدوده قیمت حدود 350 یورو


تاريخ : جمعه 13 مهر 1397برچسب:, | | نویسنده : مقدم |

ال‌جی، بامداد گذشته از گوشی پرچمدار V40 ThinQ رونمایی کرده است و در این مقاله مقایسه‌ای بین این گوشی با پرچمداران دیگر خواهیم داشت.

کره‌ای‌ها وی ۴۰ تین‌کیو را با تمرکز روی دوربین روانه‌ی بازار خواهند کرد و این مساله به وضوح در مشخصات فنی این گوشی دیده می‌شود.

ال‌جی بامداد گذشته، وی ۴۰ تین‌کیو را با بهره‌مندی از سه دوربین رونمایی کرد. این گوشی اولین ساخته‌ی کره‌ای‌ها با سه دوربین محسوب می‌شود و توانایی زوم سه ‌برابری را در کنار عکس‌های فوق عریض به کاربران می‌دهد. یک لنز فوق عریض با زاویه‌ی دید ۱۰۷ درجه و یک لنز تله‌فوتو ۴۵ درجه‌ای، لنز اصلی ۷۸ درجه‌ای وی ۴۰ را همراهی می‌کنند؛ از این رو زوم سه‌برابر در این گوشی ممکن شده است. وی ۴۰ تین‌کیو اولین گوشی استفاده‌کننده از دوربین سه‌گانه محسوب نمی‌شود و پی ۲۰ پرو در این بخش پیش‌قدم بوده است.

 

تقریبا تمام پرچمداران جدید بازار از نمایشگرهای OLED بهره می‌برند و ال‌جی نیز برخلاف آخرین پرچمدار سری G تصمیم به استفاده از این نوع نمایشگر در وی ۴۰ گرفته است. ال‌جی نمایشگر ۶.۴ اینجی OLED وی ۴۰ تین‌کیو را فول‌ویژن نامیده است و طبق انتظار روزولوشن QHD+ دارد. این نمایشگر به مانند گوشی‌‌های جدید ال‌جی دارای یک بریدگی در بخش بالایی است؛ امکان شخصی‌سازی فضای اطراف این بریدگی (ناچ) هنوز هم وجود دارد. وی ۴۰ تین‌کیو همانند آیفون‌های جدید اپل از هر دو استاندارد دالبی ویژن و HDR10 پشتیبانی می‌کند. ناچ یا بریدگی بالای نمایشگر هم مساله‌ی عجیبی در بین پرچمداران سال ۲۰۱۸ نیست و تبدیل به یک ترند در بازار شده است. با توجه به مشخصات فنی اعلام‌شده می‌توان انتظار عمکردی خوب همانند نسل‌های گذشته از صدای اسپیکرها و هدفون وی ۴۰ تین‌کیو داشت. 

وی ۴۰ تین کیو / V40 thinq

دیدن نام گواهی‌های IP68 و MIL-STD-810G در مشخصات وی ۴۰ چندان عجیب نبود و ال‌جی در نسل‌های قبل نیز چنین قابلیت‌هایی را در سری وی به کار گرفته بود. متاسفانه در بحث نرم‌افزاری وی ۴۰ تین‌کیو با نسخه‌ی هشتم اندروید روانه‌ی بازار خواهد شد و خبری از اندروید پای در زمان عرضه نخواهد بود؛ اکسپریا ایکس زد ۳ به‌زودی با اندروید پای راهی بازار می‌شود. همانطور که از یک پرچمدار در سال ۲۰۱۸ انتظار داشتیم، ال‌جی از تراشه‌ی اسنپدراگون ۸۴۵ در کنار ۶ گیگابایت حافظه‌ی رم در وی ۴۰ بهره برده است. پرچمداران اندرویدی با این تراشه غریبه نیستند؛ با این حال تراشه‌ی A12 Bionic و تراشه‌ی پرچمدار آتیهواوی چالش بزرگی برای آن هستند. ظرفیت باتری نسبت به وی ۳۵ تین‌کیو و وی ۳۰ اس تغییر نکرده است؛ از این رو نباید انتظار شارژدهی بالاتری نسبت به آن‌ها داشت. وی ۴۰ تین‌کیو ظرفیت باتری تقریبا مشابه دیگر پرچمداران این روزهای بازار ارائه می‌کند. 

وی ۴۰ تین کیو / V40 thinq

شما در ادامه می‌توانید جدول مشخصات کامل این گوشی و مقایسه‌ی آن را با آیفون XS Max، گلکسی نوت ۹، پی ۲۰ پرو، جی ۷ تین‌کیو، اکسپریا ایکس زد ۳،می ۸ شیائومی مشاهده کنید. لازم به ذکر است که امکان مقایسه‌ی وی ۴۰ تین‌کیو در بخش محصولات زومیت وجود دارد و شما می‌توانید از صفحات محصول برای اطلاع از قیمت گوشی‌ها استفاده کنید.

مقایسه

 وی 40 تین کیو ال جیآیفون XS مکس اپلگلکسی نوت 9 سامسونگپی 20 پرو هواویجی 7 ThinQ ال جیاکسپریا ایکس زد 3 سونیمی 8 شیائومی
عرضه 
معرفی 2018، اکتبر 2018، سپتامبر 2018، اوت 2018, مارس 2018, می 2018، اوت 2018, می
وضعیت عرضه در آینده‌ی نزدیک (اکتبر 2018) عرضه شده در سپتامبر 2018 عرضه شده در اوت 2018 موجود. عرضه شده در آوریل 2018 موجود. عرضه شده در می 2018 عرضه در آینده نزدیک (اکتبر 2018) موجود. عرضه شده در ژوئن 2018
نمایشگر 
نوع P-OLED لمسی خازنی، 16 میلیون رنگ Super Retina HD لمسی خازنی از نوع اولد، 16 میلیون رنگ Super AMOLED لمسی خازنی، 16 میلیون رنگ AMOLED لمسی خازنی, 16 میلیون رنگ IPS LCD لمسی خازنی, 16 میلیون رنگ P-OLED لمسی خازنی، 16 میلیون رنگ Super AMOLED لمسی خازنی, 16 میلیون رنگ
سایز 6.4 اینچ (~77.1% نسبت نمایشگر به بدنه) 6.5 اینچ (~84.4% نسبت نمایشگر به بدنه) 6.4 اینچ (~83.4% نسبت نمایشگر به بدنه) 6.1 اینچ (~81.9% نسبت نمایشگر به بدنه) 6.1 اینچ (~82.6% نسبت نمایشگر به بدنه) 6.0 اینچ (~80.5% نسبت نمایشگر به بدنه) 6.21 اینچ (~83.8% نسبت نمایشگر به بدنه)
رزولوشن 3120 در 1440 پیکسل، نسبت تصویر 18 به 9 (~537 پیکسل در اینچ تراکم پیکسلی) 1242 در 2688 پیکسل، 19.5:9 (~458 پیکسل در اینچ تراکم پیکسلی) 1440 در 2960 پیکسل، 18.5:9 (~516 پیکسل در اینچ تراکم پیکسلی) 1080 در 2244 پیکسل (~408 پیکسل در اینچ تراکم پیکسلی) 1440 در 3120 پیکسل, 19.5:9 (~564 پیکسل در اینچ تراکم پیکسلی) 2880 در 1440 پیکسل، نسبت تصویر 18 به 9 (~537 پیکسل در اینچ تراکم پیکسلی) 1080 در 2248 پیکسل (~402 پیکسل در اینچ تراکم پیکسلی)
محافظ کورنینگ گوریلا گلس 5 شیشه‌ی ضد خش، پوشش اولفوبیک برای کاهش بازتاب نور و لکه دست کورنینگ گوریلا گلس 5   کورنینگ گوریلا گلس 5 کورنینگ گوریلا گلس 5 کورنینگ گوریلا گلس 5
  - پشتیبانی از Dolby Vision/HDR10 - نمایشگر همیشه روشن (Always on Display) - +LG UX 7.0 - پشتیبانی از Dolby Vision/HDR10 - نمایشگر با قابلیت نمایش رنج وسیعی از رنگ‌ها - نمایشگر مجهز به لمس سه‌بعدی (3D touch) - نمایشگر True-tone - پاسخ لمسی 120 هرتز - استاندارد HDR10 - نمایشگر همیشه روشن - EMUI 8.1 - پوشش 100 درصدی DCI-P3 - پشتیبانی از استاندارد Dolby Vision/HDR10 - نمایشگر همیشه روشن (Always on Display) - HDR BT.2020 - نمایشگر تریلومینوس - موتور X-Reality - HDR display - DCI-P3 - MIUI 10
بدنه 
ابعاد 158.8 در 75.7 در 7.6 میلی‌متر 157.5 در 77.4 در 7.7 میلی‌متر 161.9 در 76.4 در 8.8 میلی‌متر 155 در 73.9 در 7.8 میلی‌متر 153.2 در 71.9 در 7.9 میلی‌متر 158 در 73 در 9.9 میلی‌متر 154.9 در 74.8 در 7.6 میلی‌متر
وزن 169 گرم 208 گرم 201 گرم 180 گرم 162 گرم 193 گرم 175 گرم
ساخت پشت و جلو از جنس شیشه (گوریلا گلس 5)، فریم آلومینیومی پشت و جلو از جنس شیشه، فریم فلزی پشت و جلو از جنس شیشه (گوریلا گلس 5)، فریم آلومینیومی پشت و جلو از جنس شیشه پشت و جلو از جنس شیشه (گوریلا گلس 5), فریم آلومینیومی پشت و جلو از جنس شیشه (گوریلا گلس 5) و فریم آلومینیومی  
  - گواهی IP68 (تا 1.5 متر برای 30 دقیقه) - بهره‌مندی از استاندارد MIL-STD-810G - گواهی IP68 - اپل پی - گواهی IP68 - قلم استایلوس با بلوتوث گواهی IP67 (تا عمق یک متری به مدت ۳۰ دقیقه) - گواهی IP68 - بهره‌مندی از استاندارد MIL-STD-810G IP65/IP68 dust/water proof (تا 1.5 متر برای 30 دقیقه)  
سیم‌کارت نانو-سیم تک سیم‌کارته (نانو-سیم) یا دو سیم‌کارته (نانو-سیم، همزمان یکی فعال) - برای چین تک سیم‌کارته (نانو-سیم) یا دو سیم‌کارته‌ی هیبریدی (نانو-سیم، همزمان یکی فعال) تک سیم‌کارته (نانو-سیم) یا دو سیم‌کارته‌ی هیبریدی (نانو-سیم, همزمان یکی فعال) تک سیم‌کارته (نانو-سیم) یا دو سیم‌کارته‌ی هیبریدی (نانو-سیم, همزمان یکی فعال) تک سیم‌کارته (نانو-سیم) یا دو سیم‌کارته‌ی هیبریدی (نانو-سیم، همزمان یکی فعال) دو سیم‌کارته (نانو-سیم, همزمان یکی فعال)
پلتفرم 
سیستم‌عامل اندروید 8.1 (اوریو) iOS 12 اندروید 8.1 (اوریو) اندروید 8.1 (اوریو) اندروید 8.0 (اوریو) اندروید 9.0 (پای) اندروید 8.1 (اوریو)
تراشه Qualcomm SDM845 Snapdragon 845 A12 Bionic Exynos 9810 Octa Qualcomm SDM845 Snapdragon 845 - نسخه‌ی چین و آمریکا Hisilicon Kirin 970 Qualcomm SDM845 Snapdragon 845 Qualcomm SDM845 Snapdragon 845 Qualcomm SDM845 Snapdragon 845
پردازنده مرکزی 8 هسته‌ای (چهار هسته‌ی 2.7 گیگاهرتزی Kryo 385 Gold و چهار هسته‌ی 1.7 گیگاهرتزی Kryo 385 Silver) 6 هسته‌ای 8 هسته‌ای (چهار هسته‌ی 2.7 گیگاهرتزی Mongoose M3 و چهار هسته‌ی 1.8 گیگاهرتزی Cortex-A55) - مدل جهانی 8 هسته‌ای (چهار هسته‌ی 2.8 گیگاهرتزی Kryo 385 Gold و چهار هسته‌ی 1.7 گیگاهرتزی Kryo 385 Silver) - مدل بازار آمریکا و چین 8 هسته‌ای (چهار هسته‌ی 2.4 گیگاهرتزی Cortex-A73 و چهار هسته‌ی 1.8 گیگاهرتزی Cortex-A53) 8 هسته‌ای (چهار هسته‌ی 2.8 گیگاهرتزی Kryo 385 Gold و چهار هسته‌ی 1.7 گیگاهرتزی Kryo 385 Silver) 8 هسته‌ای (چهار هسته‌ی 2.7 گیگاهرتزی Kryo 385 Gold و چهار هسته‌ی 1.7 گیگاهرتزی Kryo 385 Silver) 8 هسته‌ای (چهار هسته‌ی 2.8 گیگاهرتزی Kryo 385 Gold و چهار هسته‌ی 1.8 گیگاهرتزی Kryo 385 Silver)
پردازنده گرافیکی Adreno 630 تراشه‌ی 4 هسته‌ای Mali-G72 MP18 - مدل جهانی Adreno 630 - مدل بازار آمریکا و چین Mali-G72 MP12 Adreno 630 Adreno 630 Adreno 630
حافظه 
درگاه حافظه میکرو اس‌دی، تا 512 گیگابایت (درگاه اختصاصی) خیر میکرو اس‌دی، تا 512 گیگابایت (استفاده از شیار دوم سیم‌کارت) - دو سیم‌کارته model فقط   میکرو اس‌دی, تا 400 گیگابایت (استفاده از شیار دوم سیم‌کارت) - دو سیم‌کارته model فقط میکرو اس‌دی، تا 512 گیگابایت (استفاده از شیار دوم سیم‌کارت) - فقط مدل دو سیم‌کارته خیر
حافظه داخلی 64/128 گیگابایت، 6 گیگابایت رم 64/256/512 گیگابایت، 4 گیگابایت رم 512 گیگابایت، 8 گیگابایت رم یا 128 گیگابایت، 6 گیگابایت رم 128 گیگابایت, 6 گیگابایت رم 128 گیگابایت, 6 گیگابایت رم یا 64 گیگابایت, 4 گیگابایت رم 64 گیگابایت، 4 گیگابایت رم یا 64 گیگابایت، 6 گیگابایت رم (فقط بازار تایوان) 64/128/256 گیگابایت, 6 گیگابایت رم
دوربین 
اصلی سه‌گانه: 12 مگاپیکسل (1.4 میکرومتر سایز پیکسل، لرزشگیر اپتیکال سه‌محوره، فوکوس خودکار با تشخیص فاز و فوکوس لیزری, f/1.5) و 16 مگاپیکسل (1 میکرومتر سایز پیکسل، فوق عریض، فاقد فوکوس خودکار, f/1.9) و 12 مگاپیکسل (1 میکرومتر سایز پیکسل، تله‌فوتو، بزرگنمایی سه برابری, لرزش‌گیر اپتیکال، فوکوس خودکار با تشخیص فاز) دوگانه: 12 مگاپیکسل (1.4 میکرومتر سایز پیکسل, 28 میلی‌متری, لرزش‌گیر اپتیکال، فوکوس خودکار با تشخیص فاز, f/1.8) و 12 مگاپیکسل (1.0 میکرومتر سایز پیکسل, 52 میلی‌متری, لرزش‌گیر اپتیکال، فوکوس خودکار با تشخیص فاز, بزرنگنمایی دو برابری, f/2.4) دوگانه: 12 مگاپیکسل (1.4 میکرومتر سایز پیکسل, 1/2.55 اینچ سایز سنسور, فوکوس خودکار دوال پیکسل با تشخیص فاز, لرزشگیر اپتیکال, 26 میلی‌‌متری, f/1.5-2.4) و 12 مگاپیکسل (1.0 میکرومتر سایز پیکسل, 52 میلی‌متری, فوکوس خودکار, 1/3.6 اینچ سایز سنسور, لرزشگیر اپتیکال, زوم دو برابر اپتیکال) سه گانه: 40 مگاپیکسل (f/1.8, سایز سنسور 1.17, لرزش‌گیر اپتیکال) + 20 مگاپیکسل (f/1.6) و 8 مگاپیکسل (f/2.4), بهره‌مندی از لنزهای لایکا, 3x بزرگنمایی اپتیکال, تشخیص فاز و فوکوس خودکار لیزری, فلاش دوگانه‌ی LED دوگانه : 16 مگاپیکسل (f/1.6، لرزش‌گیر اپتیکال، فوکوس خودکار با تشخیص فاز و فوکوس لیزری) و 16 مگاپیکسل (f/1.9)، فلش LED دوگانه: 19 مگاپیکسل (25 میلی‌متری و عریض، سایز سنسور 1.22 میکرومتر، فوکوس خودکار با پیش‌بینی حرکت سوژه، تشخیص فاز و فوکوس لیزری f/2.0) دوگانه : 12 مگاپیکسل (1.4 میکرومتر سایز پیکسل, لرزشگیر اپتیکال چهار محوره, فوکوس خودکار دوال پیکسل با تشخیص فاز) + 12 مگاپیکسل (f/2.4), دو برابر بزرگنمایی اپتیکال, فوکوس خودکار دوال پیکسل با تشخیص فاز, فلش LED
قابلیت‌ها فلش LED، HDR، پاناروما فلاش 4 گانه‌, HDR فلش LED، HDR خودکار، پاناروما برچسب‌گذاری جغرافیایی, فوکوس لمسی, تشخیص چهره, HDR, پاناروما برچسب‌گذاری جغرافیایی, فوکوس لمسی, تشخیص چهره, HDR, پاناروما فلش LED، پانوراما، HDR برچسب‌گذاری جغرافیایی, فوکوس لمسی, تشخیص چهره, HDR, پاناروما
ویدیو 2160p@30fps، 1080p@30/60fps، 720p@120fps، 24-bit/192kHz ضبط صدای استریو.، HDR 2160p@24/30/60fps، 1080p@30/60/120/240fps، HDR، ضبط صدای استریو. دوربین اصلی: 2160p@60fps، 1080p@240fps، 720p@960fps دوربین سلفی: 1440p@30fps 2160p@30fps, 1080p, 720p@960fps 2160p@30fps, 1080p@30/60fps, HDR, 24-bit/192kHz ضبط صدای استریو. لرزشگیر الکترونیکی تصویر 5 محوره-ژیروسکوپی) 2160p@30fps، 1080p@60fps، 1080p@30fps ،1080p@960fps، HDR 2160p@60fps, 1080p@30/240fps
سلفی دوگانه: 8 مگاپیکسل (1.4 میکرومتر سایز پیکسل، 26 میلی‌متری، f/1.9) و 5 مگاپیکسل (1.4 میکرومتر سایز سنسور، 21 میلی‌متری، عریض، f/2.2) 7 مگاپیکسل, 32 میلی‌متری, f/2.2 8 مگاپیکسل, 1.22 میکرومتر, 25 میلی‌متری, f/1.7, فوکوس خودکار, 1/3.6 اینچ سایز سنسور 24 مگاپیکسل, فوکوس خودکار, f/2.0, 1080p 8 مگاپیکسل (f/1.9), 1080p 13 مگاپیکسل (23 میلی‌متری، عریض، 1.12 میکرومتر سایز سنسور، f/1.9) 20 مگاپیکسل, 1.8 میکرومتر سایز پیکسل, f/2.0, 1080p
صدا 
جک ۳.۵ میلی‌متری بله خیر بله خیر بله خیر خیر
  - صدای 32 بیت/192 کیلوهرتز - گواهی B&O Play ضبط صدای 24 بیت/48 کیلوهرتز - لغو کننده‌ی نویز صدا از طریق میکروفون اختصاصی - DTS: در صدای فراگیر ساراند - لغو کننده‌ی نویز صدا از طریق میکروفون اختصاصی - صدای 32 بیت و 384 کیلوهرتز - حذف نویز فعال به کمک میکروفون اختصاصی - صدای 24 بیت/ 192 کیلوهرتز - لغو کننده‌ی نویز صدا از طریق میکروفون اختصاصی - صدای 32 بیت/192 کیلوهرتز - DTS - لغو کننده‌ی نویز صدا از طریق میکروفون اختصاصی - صدای 24 بیت/ 192 کیلوهرتز - Dynamic vibration system - لغو کننده‌ی نویز صدا از طریق میکروفون اختصاصی - لغو کننده‌ی نویز صدا از طریق میکروفون اختصاصی - آداپتور تبدیل USB نوع C به جک 3.5 میلی‌متری هدفون
باتری 
باتری باتری غیر قابل تعویض لیتیوم پلیمری با ظرفیت 3300 میلی آمپر ساعت باتری غیرقابل تعویض لیتیوم یونی باتری غیر قابل تعویض لیتیوم یونی با ظرفیت 4000 میلی آمپر ساعت باتری غیر قابل تعویض لیتیوم پلیمری با ظرفیت 4000 میلی آمپر ساعت باتری غیر قابل تعویض لیتیوم پلیمری با ظرفیت 3000 میلی آمپر ساعت باتری غیر قابل تعویض لیتیوم یونی با ظرفیت 3330 میلی آمپر ساعت باتری غیر قابل تعویض لیتیوم پلیمری با ظرفیت 3400 میلی آمپر ساعت
قابلیت‌ها 
حسگرها حسگر اثرانگشت (پشت گوشی)، شتاب‌سنج، ژیروسکوپ، سنسور مجاورت، قطب‌نما، فشارسنج، طیف رنگ Face ID، شتاب‌سنج، ژیروسکوپ، سنسور مجاورت، قطب‌نما، فشارسنج اسکنر عنبیه، حسگر اثرانگشت (پشت گوشی)، شتاب‌سنج، ژیروسکوپ، سنسور مجاورت، قطب‌نما، فشارسنج، ضربان قلب‌سنج، SpO2 حسگر اثرانگشت (جلوی گوشی), شتاب‌سنج, ژیروسکوپ, سنسور مجاورت, قطب‌نما حسگر اثرانگشت (پشت گوشی), شتاب‌سنج, ژیروسکوپ, سنسور مجاورت, قطب‌نما, فشارسنج حسگر اثرانگشت (پشت گوشی)، شتاب‌سنج، ژیروسکوپ، سنسور مجاورت، فشارسنج، قطب‌نما، طیف رنگ Face ID, حسگر اثرانگشت (پشت گوشی), شتاب‌سنج, ژیروسکوپ, سنسور مجاورت, فشارسنج, قطب‌نما
  - شارژ سریع باتری: 50 درصد در 36 دقیقه (Quick Charge 3.0) - شارژ بی‌سیم سریع - پخش‌کننده‌ی MP4/DviX/XviD/H.265/WMV - پخش‌کننده‌ی MP3/WAV/FLAC/eAAC+/WMA - ویراستار عکس و فیلم - ویراستار اسناد - شارژ سریع باتری: 50 درصد در 30 دقیقه - شارژ بی‌سیم Qi - دستورات صوتی سیری - سرویس ابری آی‌کلاد - پخش‌کننده‌ی MP3/WAV/AAX+/AIFF- - پخش‌کننده‌ی MP4/H.265 - ویراستار عکس/ویدئو/صدا - ویراستار اسناد - Samsung DeX - بیکسبی - شارژ بی‌سیم Qi/PMA - +ANT - پخش‌کننده‌‌ی MP4/DivX/XviD/H.265 - پخش‌کننده‌ی MP3/WAV/eAAC+/FLAC - ویرایشگر ویدئو و عکس - ویراستار اسناد - شارژ سریع باتری 58 درصد در 30 دقیقه (4.5V/5A) - پخش‌کننده‌ی XviD/MP4/H.264/WMV - پخش‌کننده‌ی MP3/eAAC+/WMA/WAV/Flac - نمایش‌دهنده‌ی اسناد - ویراستار عکس و فیلم - شارژ بی‌سیم WPC&PMA (نسخه‌ی آمریکا) - شارژ سریع باتری (Quick Charge 3.0)- - پخش‌کننده‌ی MP4/DviX/XviD/H.265 - پخش‌‌کننده‌ی +MP3/WAV/FLAC/eAAC - ویراستار عکس و فیلم - ویراستار اسناد - شارژ سریع باتری (Power Delivery) - شارژ بی‌سیم Qi - پخش‌کننده‌ی XviD/MP4/H.265 - پخش‌کننده‌ی MP3/eAAC+/WAV/Flac - نمایش‌دهنده‌ی اسناد - ویراستار عکس و فیلم - شارژ سریع باتری (+Quick Charge 4.0) - پخش‌کننده‌ی MP4/DivX/XviD/WMV/H.265 - پخش‌کننده‌ی MP3/WAV/eAAC+/FLAC - ویراستار عکس و فیلم - نمایش‌دهنده‌ی اسناد
شبکه 
فناوری GSM / HSPA / LTE GSM / CDMA / HSPA / EVDO / LTE GSM / HSPA / LTE GSM / HSPA / LTE GSM / HSPA / LTE GSM / HSPA / LTE GSM / HSPA / LTE
اتصالات 
شبکه بی‌سیم Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac، دو بانده، Wi-Fi Direct، DLNA، هات‌اسپات Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac، دو بانده، هات‌اسپات Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac، دو بانده، Wi-Fi Direct، هات‌اسپات Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, دو بانده, WiFi Direct, هات‌اسپات Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, دو بانده, Wi-Fi Direct, DLNA, هات‌اسپات Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac، دو بانده، Wi-Fi Direct، DLNA، هات‌اسپات Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, دو بانده, Wi-Fi Direct, DLNA, هات‌اسپات
بلوتوث 5.0، A2DP، LE، aptX HD 5.0، A2DP، LE 5.0، A2DP، LE، aptX 4.2, A2DP, LE, EDR, aptX HD 5.0, A2DP, LE, aptX HD 5.0، A2DP، aptX HD، LE 5.0, A2DP, LE, aptX HD
GPS بله، با A-GPS، GLONASS، GALILEO بله، با A-GPS، GLONASS، GALILEO، QZSS بله، با A-GPS، GLONASS، BDS، GALILEO بله, با A-GPS, GLONASS بله, با A-GPS, GLONASS, BDS بله، با A-GPS، GLONASS، BDS، GALILEO بله, با A-GPS, GLONASS, BDS, GALILEO, QZSS
NFC بله بله بله بله بله بله بله
رادیو استریو رادیو اف‌ام با RDS خیر خیر رادیو اف‌ام رادیو اف‌ام (وابسته به بازار عرضه) خیر خیر
USB 3.1، Type-C 1.0 کانکتور ریورسبل 2.0، لایتینیگ 3.1، Type-C 1.0 کانکتور ریورسبل 3.1, Type-C 1.0 کانکتور ریورسبل 3.1, Type-C 1.0 کانکتور ریورسبل , OTG 3.1، Type-C 1.0 کانکتور ریورسیبل، USB Host Type-C 1.0 کانکتور ریورسبل
متفرقه 
رنگ‌ها مشکی، خاکستری، آبی تیره، صورتی تیره اسپیس‌گری، نقره‌ای، طلایی مسی، صورتی، آبی آسمانی، سیاه twilight , سیاه, آبی, صورتی طلایی خاکستری, سیاه, آبی, تمشکی مشکی، نقره‌ای سفید، سبز، قرمز سیاه, آبی, سفید, طلایی
محدوده قیمت حدود 800 یورو حدود 1250 یورو حدود 1000 یورو حدود 900 یورو حدود 550 یورو حدود 800 یورو حدود 470 دلار


تاريخ : پنج شنبه 12 مهر 1397برچسب:, | | نویسنده : مقدم |

هنگامی که رویداد معمول سپتامبر اپل به پایان رسید، دو اتفاق به وقوع پیوست. خارج از شرکت، هواداران براساس شواهدی که قبلا منتشر شده بود، به انتظار رویداد بعدی این شرکت و معرفی محصولات سخت‌افزاری بیشتر نشستند و خود اپل نیز در داخل شرکت مشغول کار روی دعوتنامه‌ی مرموز مراسم بعدی‌اش شد.

با چشم دوختن به آینده، آنچه طرفداران را خوشحال می‌کند، وجود شواهد محکم مبنی بر برگزاری قریب‌الوقوع رویدادی ویژه از سوی اپل است. هرچند اکتبر سال گذشته شاهد برگزاری هیچ رویدادی نبودیم؛ اما براساس دلایلی که در ادامه شرح خواهیم داد، می‌توان اطمینان داشت که اپل در اکتبر امسال و تنها یک ماه پس از معرفی آیفون ۲۰۱۸، رویدادی دیگر برگزار خواهد کرد. علاوه‌بر این، شواهد تاریخی قابل توجه‌ نیز احتمال برگزاری این رویداد را تقویت می‌کنند. با این حال، برخلاف رویداد سپتامبر که تاریخ برگزاری آن به‌راحتی قابل حدس بود، همین شواهد تاریخی، پیش‌بینی یک تاریخ واحد را دشوارتر کرده‌اند.

تلاش برای پیش‌بینی یک تاریخ

Apple Event

استیو جابز در پنجم اکتبر ۲۰۱۱ و یک روز پس از برگزاری رویداد اکتبر اپل که در آن سیری و آیفون ۴ اس معرفی شدند، از دنیا رفت. در هفت سالی که از آن زمان تاکنون می‌گذرد، کوپرتینویی‌ها چهار رویداد اکتبر برگزار کرده‌اند. از این بین، سه رویداد در هفته‌ی چهارم ماه برگزار شدند و تنها رویداد اکتبر ۲۰۱۴ بود که هفته‌ی سوم ماه برای برگزاری آن درنظر گرفته شد. از ۲۰۱۱ تا ۲۰۱۴، اپل روز سه‌شنبه را برای برگزاری رویدادهای اکتبر خود تعیین و رویداد اکتبر ۲۰۱۶ را نیز در روز پنجشنبه برگزار کرد. در هفت سال گذشته (با احتساب امسال)، رویداد اکتبر تنها در سال‌های ۲۰۱۵ و ۲۰۱۷ برگزار نشد.

هرچند در سال ۲۰۱۵ رویداد اکتبری برگزار نشد؛ اما اپل در ۱۳ اکتبر آن سال آی‌مک رتینا 4K را به‌همراه مجیک ماوس ۲ و مجیک ترک‌پد ۲ معرفی کرد و دو هفته بعد در ۲۶ اکتبر، نسل چهارم اپل‌تی‌وی نیز از راه رسید. هرچند به‌صورت منطقی می‌توان لوازم جانبی و ستاپ‌باکس را دستگاه‌هایی فاقد اهمیت برای معرفی در رویدادی مجزا درنظر گرفت؛ اما Apple نسخه‌ی به‌روزرسانی‌شده‌ی آی‌مک را همچون مک‌بوک پرو در سال ۲۰۱۸ صرفا با یک بیانیه‌ی مطبوعاتی رونمایی کرد. سال گذشته نیز هیچ رویدادی در ماه اکتبر در کار نبود و هیچ محصولی نیز در آن ماه عرضه نشد.

با نگاه به تقویم درمی‌یابیم که سامسونگ رویداد معرفی دستگاه جدید گلکسی جدید خود را روز پنجشنبه ۱۱ اکتبر (۱۹ مهر) برگزار خواهد کرد؛ در نتیجه اپل قطعا این تاریخ را از تقویم‌های خود خط زده است. همچنین براساس اعلام خود اپل می‌دانیم که پیش‌فروش و عرضه‌ی آیفون  XR  به‌ترتیب از ۱۹ اکتبر (۲۷ مهر) و ۲۶ اکتبر (۴ آبان) آغاز خواهد شد. این دو تاریخ هر دو در روز جمعه هستند و در نتیجه گوشی‌ها از شنبه ۲۷ اکتبر (۵ آبان) به دست مشتریان خواهند رسید.

فرآیند طاقت‌فرسای عرضه و فروش گوشی

آیفون xr اپل / Apple iPhone Xr

تحویل حجم عظیم گوشی‌های فروخته‌شده به مشتریان، وظیفه‌ای به‌شدت سنگین است و اپل برای انتقال آن‌ها به ناوگانی از هواپیماهای باربری نیاز دارد. اپل امسال دست به معرفی مدلی میان‌رده از گوشی هوشمند خود به نام آیفون XR زد که قیمت آن از ۷۴۹ دلار آغاز می‌شود؛ یعنی ۲۵۰ دلار کمتر از آیفون XS. انتظار می‌رود که با این تفاوت قیمت، مدل میان‌رده‌ی آیفون به پرفروش‌ترین آیفون امسال تبدیل شود. تحلیلگرانی چون مینگ چی کو برآورد می‌کنند که اپل تا پایان سال جاری در مجموع نزدیک به ۸۵ میلیون آیفون جدید از هر نوع بفروشد و احتمالا بیش از نیمی از این فروش متعلق به آیفون XR خواهد بود.

بنابراین، هرچند این ارقام تخمینی به‌طور مشخص حداکثر تا سال ۲۰۱۹ را پوشش می‌دهند؛ اما همچنان به‌صورت منطقی می‌توان انتظار داشت که بخش عمده‌ی گوشی‌ها هنگام عرضه‌ی آن‌ها به فروش برود. در نتیجه، احتمالا از ۲۶ اکتبر در حدود ۳۰ میلیون جعبه آیفون XR در مسیر تحویل به مشتریان قرار خواهند گرفت. در سال ۲۰۱۴ هنگام عرضه‌ی آیفون ۶، شواهد غیررسمی حاکی از آن بودند که اپل به‌منظور حمل گوشی‌ها، بین ۲۰ تا ۳۰ هواپیمای بوئینگ ۷۴۷ کرایه کرده است. براساس برآوردها، هر هواپیما حامل ۱۹۵ هزار آیفون بود.

توانایی اپل در فروش این حجم از گوشی و عرضه‌ی تمام آن‌ها در یک زمان قابل تحسین است. با این حال، تحویل گوشی‌ها و سپس عرضه‌ی مدل‌های جدید آیپد پرو یا آی‌مک در همان زمان و به‌ خدمت گرفتن هواپیماهای بیشتر برای حمل آن‌ها، اقدامی غیرعقلانی و نه تحسین‌برانگیز خواهد بود.

فن نمایش و اجرا

Apple Products

اپل با هوشمندی می‌داند که چه هنگام باید دست به عرضه‌ی محصولاتش بزند تا بیشترین تبلیغات و توجهات را به آن‌ها جلب کند. برخی ممکن است این‌گونه استدلال کنند که کوپرتینویی‌ها قبلا آیفون XR را معرفی کرده‌اند؛ اما در ۱۹ و ۲۶ اکتبر (تاریخ پیش‌فروش و عرضه)، شاهد جلب توجهات بسیاری به این گوشی خواهیم بود. هیچ کس نمی‌تواند بگوید که اپل به‌محض فرارسیدن زمان عرضه‌ی آیفون XR، قادر به برگزاری یک رویداد دیگر نخواهد بود؛ اما برگزاری این رویداد برای شرکتی چون اپل نامحتمل به‌نظر می‌رسد.

علاوه‌بر این، یک رویداد دیگر خارج از کنترل اپل به نام کنفرانس سالانه‌ی Jamf از ۲۳ تا ۲۵ اکتبر (یک تا سه آبان) برگزار خواهد شد. Jamf سیستمی برای مشتریان سازمانی و تجاری با هدف مدیریت تعداد بی‌شمار دستگاه‌هایiOS است. بنابراین، برخی از افرادی که  احتمالا به تماشای مراسم معرفی آیپد پرو جدید علاقه دارند، به مدت سه روز درگیر کنفرانس یادشده خواهند بود.

در صورتی که افراد حاضر در کنفرانس jamf به‌طور کامل نسبت به هر نوع دستگاه جدید iOS توجیه شده باشند،  می‌توان به‌صورت منطقی انتظار داشت که اپل رویداد خود را برای برگزاری پیش از این کنفرانس زمان‌بندی کرده باشد. اگر سال‌هایی را که اپل رویداد اکتبری برگزار نکرد، به‌حساب نیاوریم، تنها یک کنفرانس Jamf باقی خواهد ماند که پس از رویداد ویژه‌ی اکتبر برگزار شده است. در آن سال (۲۰۱۴) کنفرانس Jamf پنج روز پس از رویداد ۱۶ اکتبر اپل برگزار شد. به جز آن سال، کنفرانس یادشده در سال‌های ۲۰۱۳ و ۲۰۱۶ تقریبا یک هفته قبل از رویداد اکتبر برگزار شد. علاوه‌بر موارد اشاره‌شده، یک حقیقت تاریخی دیگر نیز در رابطه با تاریخ برگزاری رویداد پیش‌روی اپل وجود دارد. از سال ۲۰۱۱ تا ۲۰۱۶َ، یعنی آخرین سالی که اپل رویداد اکتبر را برگزار کرد، به جز یک استثناء دعوتنامه‌ها درست یک هفته قبل از برگزاری رویداد اکتبر ارسال شدند. در سال ۲۰۱۴، اپل دعوتنامه‌های رویداد ۱۶ اکتبر را هشت روز قبل از برگزاری آن یعنی ۸ اکتبر ارسال کرد.

رویدادهای اپل در ماه اکتبر
سالتاریخ ارسال دعوتنامهتاریخ رویدادشعار رویداد
محصولات سخت‌افزاری معرفی‌شده
۲۰۱۰ چهارشنبه ۲۱ مهر ۸۹ چهارشنبه ۲۸ مهر ۸۹ بازگشت به مک نسل دوم مک‌بوک ایر
۲۰۱۱ سه‌شنبه ۵ مهر ۹۰ سه‌شنبه ۱۲ مهر ۹۰ بگذارید آیفون صحبت کند آیفون ۴ اس به همراه سیری
۲۰۱۲ سه‌شنبه ۲۵ مهر ۹۱ سه‌شنبه ۲ آبان ۹۱ ما قدری محصول بیشتر برای معرفی به شما داریم

مک‌بوک ۱۳ اینچی با نمایشگر رتینا، آی‌مک باریک‌تر، آیپد ۴ با درگاه لایتنینگ، آیپد مینی

۲۰۱۳ سه‌شنبه ۲۳ مهر ۹۲ سه‌شنبه ۳۰ مهر ۹۲ ما هنوز با محصولات بیشتری سروکار داریم

آی‌مک پرو به‌روزشده، آیپد ایر، آیپد مینی ۲

۲۰۱۴ چهارشنبه ۱۶ مهر ۹۳ پنجشنبه ۲۴ مهر ۹۳ مدت بسیار زیادی می‌شود

آی‌مک با نمایشگر رتینا 5K، مک مینی فعلی، آیپد ایر ۲

اپل در سال ۲۰۱۵ رویداد اکتبر برگزار نکرد
۲۰۱۶ چهارشنبه ۲۸ مهر ۹۵ پنجشنبه ۶ آبان ۹۵ سلام دوباره مک‌بوک پرو با تاچ بار
اپل در سال ۲۰۱۷ رویداد اکتبر برگزار نکرد
۲۰۱۸ مشخص نیست مشخص نیست -

انتظار می‌رود: آیپد پرو با فیس آیدی، مک‌بوک میان‌رده، آی‌مک به‌روزشده، مک مینی به‌روزشده

بنابراین، با بررسی تمام شواهد اشاره‌شده، می‌توان به این نتیجه رسید که اپل به احتمال فراوان رویداد ویژه‌ی پیش‌روی خود را در روز پنجشنبه ۲۵ اکتبر (۳ آبان) در سالن گردهمایی استیو جابز برگزار خواهد کرد. تاریخ یادشده، منطقی‌ترین زمان برای برگزاری رویداد اکتبر ۲۰۱۸ اپل است. برگزاری این رویداد پس از آغاز پیش‌فروش آیفون XR به اپل فرصت می‌دهد تا فروش این گوشی را به رخ بکشد. در نتیجه، تیم کوک در شروع این مراسم می‌تواند از پیش‌فروش بی‌نظیر آیفون XR صحبت کند.

تاریخ یادشده همچنین به اپل امکان می‌دهد تا بدون بارگیری بلافاصله و بیش از حد هواپیماهای کرایه‌شده، مراسمی بزرگ را برای معرفی آیپد جدید برگزار کند. پیش‌بینی می‌شود پیش‌فروش و عرضه‌ی آیپدهای جدید به‌ترتیب از پایان اکتبر و ماه نوامبر آغار شود.

چه انتظاری از رویداد اکتبر ۲۰۱۸ داریم

در حال حاضر به لطف شایعات متعدد و قابل اطمینانی که از سوی زنجیره‌ی تامین و دیگر منابع منتشر شده‌اند، از آنچه در رویداد اکتبر ۲۰۱۸ اپل معرفی خواهد شد، کمابیش اطلاع داریم. همان منابعی که پیش از رویداد سپتامبر دست به افشای جزئیات مربوط به سه آیفون ۲۰۱۸ و اپل واچ سری ۴ زدند، به معرفی محصولات بیشتر از سوی اپل تا پیش از پایان امسال اشاره کرده‌اند.

iPad Pro 2018

برهمین اساس، آیپد‌های جدید با اقتباس از مولفه‌های طراحی آیفون ۱۰ نظیر کاهش قابل ملاحظه‌ی حاشیه‌های دور نمایشگر معرفی خواهند شد. علاوه‌بر این، مینگ چی کو نیز ادعا می‌کند که مدل ۱۲.۹ اینچی آیپد پرو به‌روزرسانی و در کنار آن از یک مدل کاملا جدید ۱۱ اینچی رونمایی خواهد شد. انتظار می‌رود این دو مدل علاوه‌بر حاشیه‌های کم، مجهز به سیستم احراز هویت فیس آیدی و احتمالا رابط هوشمند جدید و درگاه USB-C به جای لایتنینگ باشند.

آیپد پرو در حال حاضر در دو اندازه‌ی ۱۰.۵ و ۱۲.۹ اینچ عرضه می‌شود. اپل مدل کوچکتر را جایگزین آیپد پرو اورجینال ۹.۷ اینچی کرد و مدل بزرگتر ۱۲.۹ اینچی نیز تاکنون در دو نسل عرضه شده است. انتظار می‌رود اپل امسال حاشیه‌های مدل ۱۲.۹ اینچی را کاهش دهد تا نمایشگر، قابل قرارگیری در بدنه‌ای کوچکتر باشد و در عین حال مدل جدید ۱۱ اینچی را جایگزین مدل ۱۰.۵ اینچی کند.

iMac and Mac Mini

هرچند به اندازه‌ی آپید، شایعات چندانی درباره‌ی مک‌ها وجود ندارد؛ اما کو مدعی است که آی‌مک‌ها به‌زودی با نمایشگر بهبودیافته به‌روزرسانی خواهند شد. اپل در ماه ژوئیه نسل جدید مک‌بوک پروهای ۱۳ و ۱۵ اینچی را با نمایشگر TrueTone، ویژگی هی سیری و پردازنده‌های قدرتمندتر معرفی کرد. در نتیجه به‌صورت منطقی می‌توان انتظار داشت که پس از گذشت تقریبا یک سال‌ونیم، کامپیوترهای رومیزی جدید اپل به‌زودی برخلاف مک‌بوک پروها در رویدادی ویژه معرفی شوند.

پیش‌بینی می‌شود مک‌بوک ارزان‌قیمت مجهز به تاچ آیدی (بدون تاچ بار) که از چندی پیش شایعات آن به گوش می‌رسد، احتمالا جانشین مک‌بوک ۱۲ اینچی شود. همچنین براساس شایعات، پس از سال‌ها سرانجام نسخه‌ای جدید از مک مینی، دیگر کامپیوتر رومیزی اپل با بازطراحی حرفه‌ای در رویداد اکتبر معرفی خواهد شد.



تاريخ : پنج شنبه 12 مهر 1397برچسب:, | | نویسنده : مقدم |

براساس اطلاعات منتشر‌شده از طریق دو تن از کارمندان کوالکام در لینکدین، به‌نظر می‌رسد که نام تراشه‌ی بعدی اسنپدراگون ۸۴۵ کوالکام، اسنپدراگون ۸۱۵۰ باشد.

پیشتر شایعه شده بود که تراشه‌ی بعدی کوالکام، اسنپدراگون ۸۵۵ نام خواهد گرفت. اما اطلاعات جدید فاش‌شده، خبر از نام‌گذاری دیگری برای تراشه‌ی بعدی کوالکام می‌دهد. حتی پیشتر گفته شده بود که کوالکام اسنپدراگون ۸۵۵ را سه‌ماهه چهارم سال جاری به تولید انبوه می‌رساند، و با توجه به اطلاعات منتشرشده از سوی بنچمارک منتسب به اسنپدراگون ۸۵۵، گفته شده بود که این تراشه عملکردی شبیه به A11 اپل خواهد داشت.

کوالکام اسنپدراگون

پیشتر در ماه ژوئن (خردادماه)، کوالکام تراشه‌ی اسنپدراگون ۸۵۰ را برای کامپیوترهای ویندوز ۱۰ معرفی کرد. ظاهرا شرکت سن‌دیگویی قصد دارد برای آنکه نام تراشه‌ی بعدی اولترا پریمیوم‌اش با تراشه‌ی اسنپدراگون ۸۵۵، گیج کننده نباشد؛ نام دیگری برای این تراشه‌ی مخصوص گوشی‌های هوشمند انتخاب کند.

 

در ابتدای تابستان سال جاری، WinFuture، اولین گزارش خود را در مورد اسنپدراگون ۸۱۵۰ کوالکام منتشر کرد. براساس این گزارش، تراشه‌ی بعدی کوالکام با کدنام Hana، از طراحی لیتوگرافی ۷ نانومتری TSMC بهره می‌برد. در ادامه‌ی گزارش WinFuture، اشاره شده بود که کوالکام قصد دارد در آینده‌ی نزدیک، تراشه‌ای را با نام SCX8180 به‌عنوان تراشه‌ی بعدی اسنپدراگون ۸۵۰ معرفی کند.

براساس اطلاعات همین گزارش، به‌نظر می‌رسد که کوالکام در حال توسعه‌ی تراشه‌های میان‌رده‌ی اسنپدراگون ۷۱۵۰و اسنپدراگون ۷۲۵۰ است. با توجه به آنکه پیشتر گفته شده بود کوالکام قصد دارد تراشه‌ی جدید خود را تا پایان سال جاری و به‌احتمال زیاد در ماه دسامبر معرفی کند، انتظار نمی‌رود که تراشه‌ی جدید از اتصال به شبکه‌ی 5Gپشتیبانی کند. در عوض کوالکام قصد دارد پشتیبانی از شبکه‌ی 5G را به‌صورت یک راهکار اختیاری به سازندگان ارائه دهد. در این صورت، سازندگان می‌توانند با پرداخت هزینه‌ی اضافی، در تراشه‌ی خود از مودم X50 بهره‌مند شوند. انتظار می‌رود که نسخه‌ی اصلی و پایه‌ی اسنپدراگون ۸۱۵۰، مجهز به مودم X24 باشد و از اتصال به شبکه‌ی4G LTE پشتیبانی کند.

باتوجه به آخرین خبرهای منتشر‌شده، به‌نظر می‌رسد که کوالکام قصد دارد به‌عنوان بخشی از استراتژی خود، همزمان با توسعه‌ی تراشه‌های رده‌بالا برای گوشی‌های هوشمند، توسعه‌ی تراشه برای سیستم‌های کامپیوتری را نیز در دستور کار خود قرار دهد. همچنین انتظار می‌رود که در بخش توسعه‌ی تراشه‌های 5G، تراشه‌های مبتنی بر اینترنت اشیا و همچنین در برخی حوزه‌هایی که در چند سال گذشته مورد توجه هستند، سرمایه‌گذاری کند. خرید شرکت NXPتوسط کوالکام، به‌معنی تنوع محصولات بیشتر بود که می‌توانست به‌صورت فزاینده‌ای، وضعیت کوالکام را به‌صورت دراز مدت در بازار پایدار نگه دارد. در سال ۲۰۱۶ گفته شد که کوالکام درصدد تصاحب NXP Semiconductors با پرداخت ۳۰ میلیارد دلار است. هرچند بعدها مشخص شد که سازمان تنظیم مقررات چین، تصاحب NXP‌ را تأیید نمی‌کنند.



تاريخ : پنج شنبه 12 مهر 1397برچسب:, | | نویسنده : مقدم |

ال‌جی بامداد گذشته، وی ۴۰ تین‌کیو را با بهره‌مندی از سه دوربین رونمایی کرد. این گوشی اولین ساخته‌ی کره‌ای‌ها با سه دوربین محسوب می‌شود و توانایی زوم سه ‌برابری را در کنار عکس‌های فوق عریض به کاربران می‌دهد. یک لنز فوق عریض با زاویه‌ی دید ۱۰۷ درجه و یک لنز تله‌فوتو ۴۵ درجه‌ای، لنز اصلی ۷۸ درجه‌ای وی ۴۰ را همراهی می‌کنند؛ از این رو، زوم سه برابر در این گوشی ممکن شده است.

ال‌جی، وی ۴۰ را با تمرکز روی دوربین معرفی کرده است؛ اما این گوشی ویژگی‌هایی دیگری نیز دارد که در ادامه به آن‌ها خواهیم پرداخت.

 

ال‌جی نمایشگر ۶.۴ اینچی OLED وی ۴۰ تین‌کیو را فول‌ویژن نامیده است که طبق انتظار روزولوشن QHD+ دارد. این نمایشگر به مانند گوشی‌‌های جدید LG دارای یک بریدگی در بخش بالایی است؛ امکان شخصی‌سازی فضای اطراف این بریدگی (ناچ) هنوز هم وجود دارد. نمایشگر وی ۴۰ همانند وی ۳۵ و وی ۳۰ از هر دو استاندارد دالبی ویژن و HDR10 پشتیبانی می‌کند. با توجه به مشخصات فنی اعلام‌شده می‌توان انتظار عمکردی خوب همانند نسل‌های گذشته از صدای اسپیکرها و هدفون وی ۴۰ تین‌کیو داشت.

LG V40 ThinQ

دیدن نام گواهی‌های IP68 و MIL-STD-810G در مشخصات وی ۴۰ چندان عجیب نبود و ال‌جی در نسل‌های قبل نیز چنین قابلیت‌هایی را در سری وی به کار گرفته بود. متاسفانه در بحث نرم‌افزاری، V40 ThinQ با نسخه‌ی هشتم اندروید روانه‌ی بازار خواهد شد و خبری از اندروید پای در زمان عرضه نخواهد بود. همانطور که از یک پرچمدار در سال ۲۰۱۸ انتظار داشتیم، ال‌جی از تراشه‌ی اسنپدراگون ۸۴۵ در کنار ۶ گیگابایت حافظه‌ی رم در وی ۴۰ بهره برده است. ظرفیت باتری نسبت به وی ۳۵ تین‌کیو و وی ۳۰ اس تغییر نکرده است؛ از این رو نباید انتظار شارژدهی بالاتری نسبت به آن‌ها داشت.

در ادامه می‌توانید جدول مشخصات کامل این گوشی و مقایسه‌ی آن را با نسل‌های گذشته مشاهده کنید. لازم به ذکر است که امکان مقایسه‌ی وی ۴۰ تین‌کیو در بخش محصولات زومیت وجود دارد و شما می‌توانید از صفحات محصول برای اطلاع از قیمت گوشی‌ها استفاده کنید.

مقایسه

 وی 40 تین کیو ال جیوی 35 تین کیو ال جیوی 30 اس تین کیو ال جی
عرضه 
معرفی 2018، اکتبر 2018, می 2018, فوریه
وضعیت عرضه در آینده‌ی نزدیک (اکتبر 2018) موجود. عرضه شده در ژوئن 2018 موجود. عرضه شده در مارس 2018
نمایشگر 
نوع P-OLED لمسی خازنی، 16 میلیون رنگ P-OLED لمسی خازنی, 16 میلیون رنگ P-OLED لمسی خازنی, 16 میلیون رنگ
سایز 6.4 اینچ (~77.1% نسبت نمایشگر به بدنه) 6.0 اینچ (~81.2% نسبت نمایشگر به بدنه) 6.0 اینچ (~81.2% نسبت نمایشگر به بدنه)
رزولوشن 3120 در 1440 پیکسل، نسبت تصویر 18 به 9 (~537 پیکسل در اینچ تراکم پیکسلی) 1440 در 2880 پیکسل, نسبت تصویر 18 به 9 (~537 پیکسل در اینچ تراکم پیکسلی) 1440 در 2880 پیکسل, نسبت تصویر 18 به 9 (~537 پیکسل در اینچ تراکم پیکسلی)
محافظ کورنینگ گوریلا گلس 5 کورنینگ گوریلا گلس 5 کورنینگ گوریلا گلس 5
  - پشتیبانی از Dolby Vision/HDR10 - نمایشگر همیشه روشن (Always on Display) - +LG UX 7.0 - پشتیبانی از Dolby Vision/HDR10 - نمایشگر همیشه روشن (Always on Display) - +LG UX 6.0 - Dolby Vision/HDR10 - نمایشگر همیشه روشن (Always on Display) - LG UX 6.0+
بدنه 
ابعاد 158.8 در 75.7 در 7.6 میلی‌متر 151.7 در 75.4 در 7.3 میلی‌متر 151.7 در 75.4 در 7.3 میلی‌متر
وزن 169 گرم 157 گرم 158 گرم
ساخت پشت و جلو از جنس شیشه (گوریلا گلس 5)، فریم آلومینیومی پشت و جلو از جنس شیشه (گوریلا گلس 5), فریم آلومینیومی پشت و جلو از جنس شیشه (گوریلا گلس 5), فریم آلومینیومی
  - گواهی IP68 (تا 1.5 متر برای 30 دقیقه) - بهره‌مندی از استاندارد MIL-STD-810G - IP68 گواهی - بهره‌مندی از استاندارد MIL-STD-810G - استاندارد نظامی MIL-STD-810G - گواهی IP68 - ضد نفوذ گرد و غبار و آب تا 1.5 متر و 30 دقیقه
سیم‌کارت نانو-سیم نانو-سیم تک سیم‌کارته (نانو-سیم) یا دو سیم‌کارته‌ی هیبریدی (نانو-سیم, همزمان یکی فعال)
پلتفرم 
سیستم‌عامل اندروید 8.1 (اوریو) اندروید 8.0 (اوریو) اندروید 8.1 (اوریو)
تراشه Qualcomm SDM845 Snapdragon 845 Qualcomm SDM845 Snapdragon 845 Qualcomm MSM8998 Snapdragon 835
پردازنده مرکزی 8 هسته‌ای (چهار هسته‌ی 2.7 گیگاهرتزی Kryo 385 Gold و چهار هسته‌ی 1.7 گیگاهرتزی Kryo 385 Silver) 8 هسته‌ای (چهار هسته‌ی 2.7 گیگاهرتزی Kryo 385 Gold و چهار هسته‌ی 1.7 گیگاهرتزی Kryo 385 Silver) 8 هسته‌ای (چهار هسته‌ی 2.45 گیگاهرتزی Kryo و چهار هسته‌ی 1.9 گیگاهرتزی Kryo )
پردازنده گرافیکی Adreno 630 Adreno 630 Adreno 540
حافظه 
درگاه حافظه میکرو اس‌دی، تا 512 گیگابایت (درگاه اختصاصی) میکرو اس‌دی, تا 400 گیگابایت (درگاه اختصاصی) میکرو اس‌دی, تا 256 گیگابایت (درگاه اختصاصی) در مدل تک سیم‌کارت میکرو اس‌دی, تا 256 گیگابایت (استفاده از شیار دوم سیم‌کارت) در مدل دو سیم‌کارت
حافظه داخلی 64/128 گیگابایت، 6 گیگابایت رم 128 گیگابایت, 6 گیگابایت رم (+V35) یا 64 گیگابایت, 6 گیگابایت رم (V35) 256 گیگابایت, 6 گیگابایت رم (V30s+) یا 128 گیگابایت, 6 گیگابایت رم (V30s)
دوربین 
اصلی سه‌گانه: 12 مگاپیکسل (1.4 میکرومتر سایز پیکسل، لرزشگیر اپتیکال سه‌محوره، فوکوس خودکار با تشخیص فاز و فوکوس لیزری, f/1.5) و 16 مگاپیکسل (1 میکرومتر سایز پیکسل، فوق عریض، فاقد فوکوس خودکار, f/1.9) و 12 مگاپیکسل (1 میکرومتر سایز پیکسل، تله‌فوتو، بزرگنمایی سه برابری, لرزش‌گیر اپتیکال، فوکوس خودکار با تشخیص فاز) دوگانه : 16 مگاپیکسل (1 میکرومتر سایز پیکسل, لرزش‌گیر اپتیکال سه محوره, سفوکوس خودکار با تشخیص فاز, f/1.6) و 16 مگاپیکسل (f/1.9، فاقد فوکوس خودکار)، تشخیص فاز و فوکوس خودکار لیزری، فلش LED دوگانه 16 مگاپیکسل (f/1.6, لرزش‌گیر اپتیکال, سه محوره, فوکوس خودکار لیزری و تشخیص فاز) و 13 مگاپیکسل (f/1.9, بدون فوکوس خودکار), فلاش LED
قابلیت‌ها فلش LED، HDR، پاناروما برچسب‌گذاری جغرافیایی, فوکوس لمسی, تشخیص چهره, HDR, پاناروما برچسب‌گذاری جغرافیایی, فوکوس لمسی, تشخیص چهره, HDR, پاناروما
ویدیو 2160p@30fps، 1080p@30/60fps، 720p@120fps، 24-bit/192kHz ضبط صدای استریو.، HDR 2160p@30fps, 1080p@30/60fps, 720p@120fps, 24-bit/192kHz ضبط صدای استریو 2160p@30fps, 1080p@30/60fps, 720p@120fps, 24-bit/192kHz ضبط صدای استریو
سلفی دوگانه: 8 مگاپیکسل (1.4 میکرومتر سایز پیکسل، 26 میلی‌متری، f/1.9) و 5 مگاپیکسل (1.4 میکرومتر سایز سنسور، 21 میلی‌متری، عریض، f/2.2) 8 مگاپیکسل (f/1.9) 5 مگاپیکسل, 1.12 میکرومتر سایز پیکسل, 1/5 اینچ سایز سنسور, f/2.2
صدا 
جک ۳.۵ میلی‌متری بله بله بله
  - صدای 32 بیت/192 کیلوهرتز - گواهی B&O Play ضبط صدای 24 بیت/48 کیلوهرتز - لغو کننده‌ی نویز صدا از طریق میکروفون اختصاصی - DTS: در صدای فراگیر ساراند - صدای 32 بیت/192 کیلوهرتز - گواهی B&O Play - ضبط صدای 24 بیت/48 کیلوهرتز - لغو کننده‌ی نویز صدا از طریق میکروفون اختصاصی - صدای DTS-X - صدای 32 بیت/192 کیلوهرتز - B&O Play گواهی - لغو کننده‌ی نویز صدا از طریق میکروفون اختصاصی
باتری 
باتری باتری غیر قابل تعویض لیتیوم پلیمری با ظرفیت 3300 میلی آمپر ساعت باتری غیر قابل تعویض لیتیوم پلیمری با ظرفیت 3300 میلی آمپر ساعت باتری غیر قابل تعویض لیتیوم پلیمری با ظرفیت 3300 میلی آمپر ساعت
قابلیت‌ها 
حسگرها حسگر اثرانگشت (پشت گوشی)، شتاب‌سنج، ژیروسکوپ، سنسور مجاورت، قطب‌نما، فشارسنج، طیف رنگ حسگر اثرانگشت (پشت گوشی), شتاب‌سنج, ژیروسکوپ, سنسور مجاورت, قطب‌نما, فشارسنج, طیف رنگ حسگر اثرانگشت (پشت گوشی), شتاب‌سنج, ژیروسکوپ, سنسور مجاورت, قطب‌نما, فشارسنج, طیف رنگ
  - شارژ سریع باتری: 50 درصد در 36 دقیقه (Quick Charge 3.0) - شارژ بی‌سیم سریع - پخش‌کننده‌ی MP4/DviX/XviD/H.265/WMV - پخش‌کننده‌ی MP3/WAV/FLAC/eAAC+/WMA - ویراستار عکس و فیلم - ویراستار اسناد - شارژ سریع باتری: 50 درصد در 36 دقیقه (Quick Charge 3.0) - شارژ بی‌سیم - پخش‌کننده‌ی MP4/DviX/XviD/H.265/WMV - پخش‌کننده‌ی MP3/WAV/FLAC/eAAC+/WMA - ویراستار عکس و فیلم - ویراستار اسناد - ThinkQ AI - شارژ سریع باتری: 50 درصد در 36 دقیقه (Quick Charge 3.0) - شارژ بی‌سیم - پخش‌کننده‌ی MP4/DviX/XviD/H.265/WMV - پخش‌کننده‌ی MP3/WAV/FLAC/eAAC+/WMA - ویراستار عکس و فیلم - ویراستار اسناد
شبکه 
فناوری GSM / HSPA / LTE GSM / HSPA / LTE GSM / HSPA / LTE
اتصالات 
شبکه بی‌سیم Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac، دو بانده، Wi-Fi Direct، DLNA، هات‌اسپات Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, دو بانده, Wi-Fi Direct, DLNA, هات‌اسپات Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, دو بانده, Wi-Fi Direct, DLNA, هات‌اسپات
بلوتوث 5.0، A2DP، LE، aptX HD 5.0, A2DP, LE, aptX HD 5.0, A2DP, LE, aptX HD
GPS بله، با A-GPS، GLONASS، GALILEO بله, با A-GPS, GLONASS, GALILEO بله, با A-GPS, GLONASS, GALILEO
NFC بله بله بله
رادیو استریو رادیو اف‌ام با RDS استریو رادیو اف‌ام با RDS استریو رادیو اف‌ام با RDS
USB 3.1، Type-C 1.0 کانکتور ریورسبل 3.1, Type-C 1.0 کانکتور ریورسبل 3.1, Type-C 1.0 کانکتور ریورسبل
متفرقه 
رنگ‌ها مشکی، خاکستری، آبی تیره، صورتی تیره سیاه, خاکستری آبی, خاکستری
محدوده قیمت حدود 800 یورو حدود 800 یورو  
 
 

 



تاريخ : پنج شنبه 12 مهر 1397برچسب:, | | نویسنده : مقدم |
صفحه قبل 1 ... 859 860 861 862 863 ... 3356 صفحه بعد