مواد لازم براي 4 نفر
مرغ (1/8كيلوگرم): يك عدد
روغن زيتون: 2 قاشق سوپخوري
كره: يك قاشق سوپخوري
آب: يك دوم پيمانه
طرز تهيه:
فر را از قبل روي 425 درجه فارنهايت يا 220 درجه سانتيگراد تنظيم كنيد.روغن زيتون را به طور كامل روي مرغ بماليد تا همه جاي آن را كاملا چرب كند. سپس روي آن كره بماليد. وقتي كاملا همه جاي مرغ با كره آغشته شد، بهآن ادويه بزنيد. مرغ را درون ظرف فر بگذاريد. نصف پيمانه آب را نيز داخل ظرف بريزيد. ظرف را وسط فر بگذاريد. بعد از 15 دقيقه حرارت فر را كم كنيد. آن را روي 375 درجه فارنهايت يا 190 درجه سانتيگراد بگذاريد و صبر كنيد تا 25 دقيقه ديگر بپزد.حالا مرغ را از درون فر بيرون بياوريد. از آبي كه درون ظرف مرغ است روي آن بريزيد تا كل مرغ را آغشته كند. مرغ را از روي سينهها و رانها درون ظرف بخوابانيد. مرغ را دوباره درون فر بگذاريد تا 25 دقيقه ديگر نيز بپزد.
سديم پايين، ويتامين B3 و سلنيوم بالا و غني از پروتئين
دوباره ظرف را از درون فر بيرون بياوريد، آن را برگردانيد و مرغ را امتحان كنيد و ببينيد كاملا پخته يا نه. دو روش براي اين كار وجود دارد. در روش اول يك سيخ چوبي كباب را درون ضخيمترين جاي سينه مرغ فرو كنيد. اگر مرغ كاملا پخته باشد، سيخ به نرمي در گوشت مرغ فرو ميرود. ديگر اين كه ميتوانيد از دماسنج براي اين كار استفاده كنيد. اگر يك دماسنج درون سينه مرغ فرو كنيد بايد دماي 160 درجه فارنهايت يا 71 درجه سانتيگراد را نشان دهد.اگر آب مرغ درون ظرف خوني باشد، يعني مرغ كاملا نپخته است. بايد حدود 10 دقيقه ديگر آن را درون فر بگذاريد.وقتي مرغ كاملا آماده شد، آن را از درون فر بيرون بياوريد. آبي را كه در اطراف مرغ است درون ظرف ديگري بريزيد. مرغ را درون يك بشقاب بگذاريد، روي آن را با فويل بپوشانيد، اما كاملا كيپ نكنيد. بعد از 10 دقيقه مرغ كاملا آماده است.
ميتوانيد قبل از پختن مرغ يك عدد ليموترش تازه درون شكم مرغ بگذاريد. اين كار، هم باعث ميشود مرغ مرطوب بماند و هم اين كه عطر ملايمي از ليمو بگيرد.مرغ را درون ظرف دلخواه خود بگذاريد و اين كباب لذيذ را همراه با خانواده ميل كنيد.
تاثير گوشت مرغ بر سلامت بدن
ويتامين B3 و سلنيوم موجود در آن بدن را در مقابل سرطان بيمه ميكند. علاوه بر آن، ويتامين B3 به حفظ سلامت مغز كمك كرده و از آن در برابر آلزايمر محافظت ميكند.ويتامين B6 موجود در آن با پايين نگهداشتن سطح هوموسيستئين به حفظ سلامت قلب كمك ميكند، زيرا هوموسيستئين بالا باعث آسيبديدگي ديواره عروق خوني ميشود.از آنجا كه گوشت مرغ به نسبت گوشت قرمز كالري و چربي پايينتري دارد و از نظر پروتئين غني است، ميتوان در رژيمهاي لاغري آن را جايگزين گوشت قرمز كرد.
.: Weblog Themes By Pichak :.