50 کاربر ساکن اطراف منطقه تست، روی بام خانه خود تجهیزات دریافت کننده وصل کرده و آزمایش مورد نظر را با موفقیت انجام دادند. نیمو یکی از این کاربران بود که به مدت 15 دقیقه توانست روی اینترنت رفته و آنلاین شود. (زلزله سال 2011 کریس چرچ در نیوزیلند و نداشتن خطوط ارتباطاتی تا چند روز باعث شد تا مردم به فکر ایجاد راههای ارتباطات جدید در زمان حوادث طبیعی باشند.)
مایک کاسیدای رهبر پروژه اینترنت بالنی می گوید، بالن های گوگل رایگان اینترنت را توزیع خواهند کرد و دور از چشم، عملیاتی می شوند.
گوگل در پروژه ای بزرگ قصد دارد اینترنت را بین 4.8 میلیارد نفر از مردمی که نمی توانند آنلاین شوند، توزیع کند.
اینترنت بالنیف اینترنتی مبتنی بر ایجاد شبکه اینترنت بی سیم در نقاط مشکل داردر سراسر جهان، تعریف شده که در آن بالن های هیلیوم مشابه آنچه در امور هواشناسی استفاده می شود را به تجهیزات شبکه وای فای در ارتفاع 12 مایلی (19 کیلومتری زمین) مجهز کرده تا مردم در نقاط غیرآنلاین ، صاحب اینترنت پر سرعت تا حداکثر 70 گیگابیت بر ثانیه (معادل سرعت کل اینترنت در ایران) شوند.
بدین ترتیب در هر شبکه جدید بالنی، مردم در شعاع 780 مایل مربعی صاحب اینترنت (معادل سرعت 3G) شده و آنلاین می شوند. گفتنی است این شعاع دو برابر شهر نیویورک است.
دیتا بر اساس پروژه لون (تیمی که گوگل گلس و اتومبیل بدون راننده را ابداع کرد مسوول این پروژه است) از استراتوسفر توزیع می شود.
پیشتر به صورت سری این پروژه در کالیفرنیای مرکزی (در مافوت فیلد) مورد آزمایش قرار گرفته بود. پنل خورشیدی، بورد الکترونیکی اتصال دهنده دیتا و شبکه وای فای به این بالن حاوی هلیوم اضافه شده و به هوا فرستاده می شود.
ریچارد دوال مدیر مرکز گوگل ایکس می گوید از این بالن می توان در مناطقی که بدلیل بلایای طبیعی امکانات اینترنت و شبکه از بین می رود، استفاده کرد. سایز پنل اصلی اتصالات شبکه، به اندازه کف دست بوده و 4 ساعت در شارژ قرار گرفته تا یک روز کامل را با انرژی به کار خود ادامه دهد.
با ایجاد ایستگاه زمینی می توان سیگنال را تا 100 کیلومتری ارسال کرد و سیگنال از یک بالن به بالن مجاور نیز ارسال شده و شبکه بزرگ بی سیم تعریف شده نهایی شکل می گیرد.
آقای دوال می گوید با ارسال 5 پرواز بالنی در ماه مردم خیال کردند موجودات فضایی در آسمان دیده اند.
طبق نقشه گوگل تا پایان این دهه تمام مردم کره زمین اینترنت آزاد خواهند داشت.
.: Weblog Themes By Pichak :.